Морално или напротив? Тема за таковането...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Морално или напротив? Тема за таковането...

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Поборников написа: Петаркааа стегни се потекоха ми лигите мезето от нас. :wink: :drinkers: :drinkers: комшийките от върхара. :wink:
квото остане от неговата петица( а то бая ще е :wink: ) на теб ти го обещавам-като процент за рефера :) :)ше плаши тоя вьрхар кучето с кокьл :D :D :D :D като го сложим да си легне-ше се допердашим с тебе,краска :twisted: :drinkers: :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

ма тия врачани-мноо отмьстителни разбрах били.. :roll: като загуби-ше вземе вместо с комшийката и кумицата-с комшиЯТА и КУМА да ни нареди на изпроводяк -взимай лодката за всеки случай,че да им бегаме по дунава :) :) :)
Аватар
vyrhara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vyrhara »

Като го бутилирам белото ще пратя по една бутилка кило и половина на
най- навитаците по еконт
да го пробвате на най- мераклийте- да видите, кога пее петела!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Като разбрах за Враца,ето една моя случка от преди години по живково време.
Та бях тон техник в Българскат Народна телевизия и във Враца снимахме имаше едно предаване за децата /бързи,смели и сръчни/ имаше една дискотека Буркана та след работа там се запознах с едно гадже и тя ме покани у тях техните били на вила ли не си спомням,пихме ром Хавана Клуб и си легнахме ама след 1час нахълтва баща и скандал взе ми дрехите и ни заключи и се отправи към хотела към колегите и каза че ще се оплаче на началниците от мене /тогава на такива неща се гледаше сериозно/да ама аз знаех телефона на хотела и се обадих на един от шофиорите да го срещне и се представи за шефа,оня го посреща и по едно време идват в стята където баща и беше заключил и от вратата шофиора ми одвъртя един шамар и вика:
-Ти излагаш народната институция,сега ще те накажем по комсомолска и админастративна линия.
А аз си забивам нокти в корема само и само да не се засмея и бащата да не разбере.
Както и да е ми върна дрехите като моят колега му обеща да бъда строго наказан.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Върхито Ви лъже нещо :twisted: Аз послужих там във Враца и да ви кажа че по-малко от 3 тона вино къща не прави и когато пият,направо у 10литрова кофа пълнят.Да ама проблема не е само в това,когато си вкараш главата в кофата ти се карат ако решиш да я вадиш :shock: Мнага веи мола,преценете си силите че да няма после ...Умря геройски,удавил се в кофа със вино !!!!!! Що се отнася до Върхито,искам да го предупредя,че ако случайно нещо се закучат работите и се напие до заспиване,по-добре да скрие жена си некаде,че с това ..."Карам жена ми един път месечно", да не вземе да забегне с некой от нашите герой,което ич не е за подценяване :ANAL: :ANAL: :ANAL:

Е,това е,сега ще чакаме да видим кой кого,че наще момци,да ти кажа Върхи,ич не са за подценяване и трябва доста да се потрудиш и ако ще заспиваш,да вземеш и винцето да си скриеш,че сабахлян освен жената може и винцето да ти се изпари на некъде ИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

Върхи , много ръкавици хвърли в тази тема ! И ако не изпълниш обещанията , ще те "обичам" , да знаеш ! Ще вземат хората да си помислят , че всички в този край са като теб ! А , аз това го неща ! Опичай си акъла ! :smt075
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

vyrhara написа:Като го бутилирам белото ще пратя по една бутилка кило и половина на
най- навитаците по еконт
да го пробвате на най- мераклийте- да видите, кога пее петела!
Ти сега от гости ли се уплаши,кумицата нема да я бараме обещавам. :wink: :lol: :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

бе кроки..кво сега го наредихте човека-он за Йебаньеее трьгна да говори в началото на темата..са да вземе да излезе,че изпонаебано сичко НАОКОЛО от нас ше излезе-на ишлеме :D :D :D :D ама пьк -истина,даааа :D :D :D :D :D :D на доньо донев има едим велик филм-с таралежите,змиите,ловците,лисиците и пр....в замУндата го има-кой го не е гледал-ГОРЕЩО препорьчвам :D :D :D
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Иии и сега кво няма ли да ходим на Върхи на гости,малеее бело винце с пържоли те /от нас де/и комшийки по прашки. :cry: :cry: :cry:
georg

Мнение от georg »

Поборников написа:Иии и сега кво няма ли да ходим на Върхи на гости
:smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Да,май го уплаших и сега отиде да крие булката и виното Изображение

Шшшшшшт,обаче щото Дедо Коледа е пратил съгледвач Изображениеда на следи кво праим и къде Върхито ще крие жената и винотоИзображение

Аватар
vyrhara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vyrhara »

Аз съм магнит за идиотите- веднъж в училище си паднах на главата от втория етаж и ония си помислиха че съм се пребили ме наобиколили, едно момиченце не му помня името беше припаднало и заекваше два месеца после,
а аз само се отупах и си тръгнах,
та и баща ми каза, че затова съм влязъл висше- дошъл ми бил акъла от втори клас...
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Върхи,нема майтап,ако ни поканиш,ша дойдем да ти изпием виното,нема да закачаме булята,но за кумицата и комшийките,нищо немоем ти обеща,щот това вино ша на наведе на некви мисли и желания,та незнам на къде ша фанем посред нощите ИзображениеИмах там некви приятелки като служех горе до болницата,ама то знай ли са че не се знае кво ще стане.Апа,да ти кажа че така или иначе треба да черпиш че и водата ви каптирах над болницата че се бехте умирисали половината на пърч,щот беха страшни режими през татово времеИзображение Тихо да ни на чуй ДСто Изображение

Е,това със падането му разби тотално и да ти кажа,че нещо наистина си се повредил,само за жени мислиш,ама само мислиш ИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
vyrhara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vyrhara »

Krokibg написа:...
Е,това със падането му разби тотално и да ти кажа,че нещо наистина си се повредил,само за жени мислиш,ама само мислиш...
Не е истина каква компания идиоти бяхме с още един сатфер от Ст. Загора в Русе студенти-
значи ние с него се дърляме сериозни,
покрай нас смех до тавана,
ние- не- и усмивка даже- само вицове и лафове и историй- просто бяха много върхарски времена за хумора и сатирата,

иска ми се във тоя форум да съм сериозен, но не ме свърта, поне ще гледам да намаля спамерските си наклонностти.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Върхи,направо ма съгласи,ша знаеш.Това може да стане,докато не видиш на другата комшийка мъжот да заминава за Лапландия например на лов за бели мечки Изображениетогава пак ще си стоял на балкона да дебнеш кумицата и пак с начале ще си представяш как би правил секс,но пак ще е поза - Ти отгоре,а под тебе НИКОЙ :idea: :!: ИзображениеИзображениеама ний пак ша сме тук да та заклущим да знаиш ИзображениеИзображение

Заключено

Обратно към “Разни”