Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

моля от говоретеми спешное
Модератор: sapuna
моля от говоретеми спешное
извинете колеги за тапиа вапрос но аз тапарва навлизам в риболова и имам курсова работа да пиша на тема водаци моля даи теми не6то линк или информациа за водаците за какво се използав и така на татак за повечето от вас моя вапрос е мн смесшен но незнам кам кои друг да се обарна на дявам се чеви е 6те мозете да ми помогнете
REX, колкото и лесен да е въпроса, толкова е и труден отговора. Защото всеки риболовец му е ясно за какво става дума, но да намериш синтезирана информация по въпроса за водачите май ще е невъзможно. Странно ми звучи курсова работа. За какво трябва да се пише. Все пак като за начало трябва да се обясни за какво се ползват, после какви модели има, от каква материя са изработени, дали са ролкови или обикновени, колко нагъсто се слагат и защо. Май такива неща ще трябва да пишеш, ама на мен лично отдавна ми е минало времето за курсовите работи.
Най-добре хващаш един колега сериозен риболовец, черпиш го някъде и докато си пийвате той ти обяснява всичко в подробности.
Най-добре хващаш един колега сериозен риболовец, черпиш го някъде и докато си пийвате той ти обяснява всичко в подробности.

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
REX пробвай да говориш с този колега ,доколкото съм му чел писанията е много в час с въдиците http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 4%E0%F7%E8
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- CAVERN
- вече хвърля и на тежко
http://www.vlasenko.ru/ кликваш на "НАЧИНАЮЩИМ" и търсиш там
мерси мн колеги за информацията мн сам ви благодарен ами калинух аз уча в банско в горския техникум тая година по лов и риболов ни дойде един нямам дума да го опиша тъпото копеле ни тапце само с теория и никва практика ни пушка смевиждали апак за въдица или риба да не говорим мн сам ви бладарен за информацията и се надявам някой ден да мога и аз да се нарека рибар
Нищо против даскала, но на тях това им е работата. А дали Ви учат чат-пат някоя запетайка, точка или главна буква да туряте? Не, че не се разбира , но мноого трудно се чете...REX написа:мерси мн колеги за информацията мн сам ви благодарен ами калинух аз уча в банско в горския техникум тая година по лов и риболов ни дойде един нямам дума да го опиша тъпото копеле ни тапце само с теория и никва практика ни пушка смевиждали апак за въдица или риба да не говорим мн сам ви бладарен за информацията и се надявам някой ден да мога и аз да се нарека рибар