Тема за надхвърляне

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Markony
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Тема за надхвърляне

Мнение от Markony »

.............................................
Съжалявам ако съм объркал форума(темата),модератора може да я премести,макар че въпроса ми е конкретно свързан с риболова на тежко.С сегашния си прът Серт 3,60 постигам дистанция 192 м с 75гр тежест и влакно 0,21.,не виждам кое е фантастичното.Рибите са в развъдник на един приятел и се знае какво има вътре ,а и цял месец това вадя.

-----------------------------------------------

Тъй като в тази тема /"Съвет за шаранджийски прът"/ не прочетох нищо свързано с нея я позачистих и оставих дискусионна!Промених заглавието и насоката,за което мисля колегата няма да се сърди!
sapuna
snegk
и господ не е толокова добър

Re: Съвет за шаранджийски прът

Мнение от snegk »

Братле ти нещо ма майтапиш с тези метри :lol: С 3,60м и с тази тежест75гр.И ловиш с 0,21 влакно,значи си няй големия профи в Б.Г. и не ти трябва инфо.Просто си представям ако вземеш 3,90м.прът и слжиш шок лидер,с тежест 120гр.световния рекорд ще го минеш одма :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.carpbg.com/forum/viewforum.php?f=3 тука ще намериш отговорите за въдици.
п.п.Не си мисли,че тука са събрани хора които за първи път виждат въдица :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Markony
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Markony »

Ха приемам го с чувство за хумор,влакното е доста добро 18 лв е ролката,но е на работа,и не мога да видя кво пише на него,За рекорда едва ли ще го счупя,но докато постигна тази дистанция счупих 3 пръта от снадките,затова търся нещо марково.Пробвах тежести от 35 до 120 грама и за конкретния прът 75 е най сполучлива.Благодаря за линка ,ако искаш премести темата или я заключи.За сведение някои профита в града постигат 200 метра с 0,30,само че аз съм само 70 килограма,пък то и сила трабва :)
snegk

Мнение от snegk »

С кой метър ги мерите,да не е някой полвинест :lol: :lol: :lol: :lol: Стига,че умирам от смях :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Maverick
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Maverick »

Брех мама му.... ние сме имали скрити таланти у България...
Ти щом ще ходиш в рибарник... само не мога да разбера... за какво ти е дистанция от 200 метра и нагоре ?!?!? :roll: + това с тоя прът на Sert ако хвърлиш с 0.21 корда 75 гр. олово... че и на дистанция 192 м. ще ти подаря мойте тояги :lol: :lol: :lol: :lol: Между другото с какво го мерихте.... с Окомера ли ?!?
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от XauBaHkO »

хахахаахаххах застудя и ви са свиха мозъците .....
колега , за голяма дистанция си купи един сап за лопата , продупчи едно паве и мятай здраво , нито сапа ше са строши , нито павето ша са загуби , ама с тия 75 грама ....19и колко метра ..... не сме толкоз прости колкото изглеждаме
Изображение
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

Markony написа:Съжалявам ако съм объркал форума(темата),модератора може да я премести,макар че въпроса ми е конкретно свързан с риболова на тежко.С сегашния си прът Серт 3,60 постигам дистанция 192 м с 75гр тежест и влакно 0,21.,не виждам кое е фантастичното.Рибите са в развъдник на един приятел и се знае какво има вътре ,а и цял месец това вадя.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: това ве е по вярвянее :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Що бе Славе,майсторче си е момчето!Вече видя ли някой да се изсилва на отсрещния бряг и ще залягам!

п.п.И да си носите каските ей! :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Ае Марконе ти направо ме уби , аз 100м не мога да докарам като хората а пък съм 110кг :lol: пък ти тука ми хварляш по 200 и кусур метра 70кг човече
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

:wink: :wink: :wink:

Не се подигравайте с момчето,така ли никой не видя,че е от Русе а рибарника е у румънско :idea: ее питам аз как ще хвърли от Русе у румънско с кекави пръти като мойте и как ще докара шаран оттам по-голям от пит кила :roll:
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

Колега купуваш си един спод слагаш 200гр олово може и повече зависи от спода слагаш шок лидер и мятай.Втори вариант купуваш прът за сърф-кастинг(не е шарански)но ти говориш за дистанции немислими за повечето колеги без лодки.Ето линк към световния рекорд с пръчка за сърф кастинг мисля 274м но с мулти:http://www.century.gb.com/info.php?Doc=videos
А като си отвориш и продуктите има и шарански пръчки,но са цифра.Све пак тази фирма имат рекорд.Успехи!Абе тия метри....
Изображение
Където качеството е от значение!
elektron
новобранец
новобранец

Мнение от elektron »

Що да не може да хвърли 200 метра не разбрах само. Човека всяка сутрин закусва с Нескуик. :D
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Е , има един дето хвърля монтажи на 250м. и ракети на 230м., ама той е в националния отбор на Англия- Мич Смит се казва!!! Иначе , при необходимата техника на замятане и оборудване...... всичко може да се случи :D :roll: 8)
Изображение
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

IDA написа:Е , има един дето хвърля монтажи на 250м. и ракети на 230м., ама той е в националния отбор на Англия- Мич Смит се казва!!! Иначе , при необходимата техника на замятане и оборудване...... всичко може да се случи :D :roll: 8)
:supz: :supz: За пореден път много прав, ама знай ли се знай все пак си е Българин колегата , :!: :!: :!:Абе с две думи Крали Марко. :D :D
А сега да видим шаранистите,кой кои е . :wink:
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
snegk

Мнение от snegk »

Тя отначалото на темата е ясно,че не е тука мястото.Подобре дето ще се мести направо в коша.Не може наши състезатели които се занимават от дълго време с кастинг и са оборудвани подобаващо за далечно замятане да немогат да достигнат тази дистанция а другаря без необходимите такъми да мята 200м.
п.п.Колегата с големите възможности.Събери Сестрата и другите колеги от Русе,направи монтажа който си описал по горе,достегни тази дистанция пред свидетелите и аз лично ще дойда до Русе да се уверя и ще ти купя една хубава спод.Иначе тука ще си говорим празни приказки дълго време. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”