Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Shimano Nexave 1000 FB - макара с 4 лагера
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Shimano Nexave 1000 FB - макара с 4 лагера
Съгласен! Със закупуването и ползването на "няколко Рапалки" шансовете за някакъв улов намаляват драстично!takezo написа:...
Т.е ...закупуването на макара на ШИМАНО + прът ...еди си кой + плетяняк + няколко Рапалки , едва ли не ни ГАРАНТИРА 100 % улов ...е да ама не .
Съгласен ...?

п.с. Аз да ви кажа, предпочитам да си имам хубави такъми, защото това ми гарантира удоволствие от риболова, което не се заключава само и непременно в пипане на слузести създания...
п.п.с.
takezo написа:...
Ако отидеш за риба с една спинарка на ФИЛСТАР (на 2.40 е само 120 грама ако не се лъжа) за 16 лв . , един ТЕБЕН 100(на 4 лагера 5.2 оборота) , и монофил 0.22 ...
Няма никакъв шанс да ида за риба с подобни такъми

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
Мунчо , аз затова и не ходя

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Е тва ми харесаtakezo написа:Мунчо , аз затова и не ходя![]()
![]()
![]()
![]()

- fotty
- новобранец
Аз пук ходя точно с една спинарка на филстар и една макара на томакс и вече за n-ти път не фатям нищо
обача нито ще сменя такъма нито мисля да се откажа.

Ама дайте да се разберем, аз такова, като имам пръчле от DDR 1,65 с акция 15-25 /фибростъкло, две части/
и макаричка REX ... да ги хвърлям ли!? Сакън - наследство са!!! Те си хващат кефали, костури и други и тези дни.
Даже ако си в храсталака е много удобно! Не ловя често с тях /за щастие имам и доста по-нови такъми/, но се случва.
Друг е въпроса - дали човека няма да иска удобства и комфорт + гъзария с нови такъми.
Другото важно е, че ако си с прът за 30-40 лв. - не върви да му лепнеш макара за 300-400 лв.
Ако и да е по тегло балансо ОК. Нали. Требе и по цена баланс.
Нека да не забравяме, че парите за всеки са с различна стойност /ако ме разбирате/.
Не искам да засягам никого, но не смятам, че даването на 1500 лв. за спинарка комплект,
гарантира рибоулавяне... виждал съм такава покупка и въпросите на купуващия
П.П. Fotty, след n-броя валат е редно да се замислиш къде бъркаш - място, примамка, време ...
Edit: А колегата, на който е темата, си коригирал размера на 2500. Както и да е
и макаричка REX ... да ги хвърлям ли!? Сакън - наследство са!!! Те си хващат кефали, костури и други и тези дни.
Даже ако си в храсталака е много удобно! Не ловя често с тях /за щастие имам и доста по-нови такъми/, но се случва.
Друг е въпроса - дали човека няма да иска удобства и комфорт + гъзария с нови такъми.
Другото важно е, че ако си с прът за 30-40 лв. - не върви да му лепнеш макара за 300-400 лв.
Ако и да е по тегло балансо ОК. Нали. Требе и по цена баланс.
Нека да не забравяме, че парите за всеки са с различна стойност /ако ме разбирате/.
Не искам да засягам никого, но не смятам, че даването на 1500 лв. за спинарка комплект,
гарантира рибоулавяне... виждал съм такава покупка и въпросите на купуващия

П.П. Fotty, след n-броя валат е редно да се замислиш къде бъркаш - място, примамка, време ...
Edit: А колегата, на който е темата, си коригирал размера на 2500. Както и да е

"Щастие за всички, щастие даром!"
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Имам едно питане,а то е -защо подценявате спининг пръчките на Филстар.Собствениците на фирмата ловят на спининг още преди да започнете да се сещате за риболов.И в този ред на мисли стигам до извода,че знаят какви спининг въдици да внасят и поръчват.А в Пловдив се харчат като топъл хляб,защото сигурно нямаме пари за "маркови"такива. 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Напълно подкрепям Бутника.
Аз имам 2 пръчки на Филстар и ми е кеф да ловя най-много с тях.
Може да са китайски, таджикистански и кви ли още не ... ама ловят и по качества не отстъпват по нищо на двойно и тройно по-скъпите които останалите вносители внасят
Аз имам 2 пръчки на Филстар и ми е кеф да ловя най-много с тях.
Може да са китайски, таджикистански и кви ли още не ... ама ловят и по качества не отстъпват по нищо на двойно и тройно по-скъпите които останалите вносители внасят

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ари па ти ! Я питай Кире у момента в който почна да внася Ст. Кроа кой освен че си взема от наличните му поръча и една къде даже Ицето не знаеше че такава изобщо е вкарвана в БГ от Филстар , да му я достави отмаахbutnik написа:Имам едно питане,а то е -защо подценявате спининг пръчките на Филстар...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
... и господин Иванов чете ...
стана интересно!
П.П. Забравих да попитам - препоръчайте някаква за джиг /20-25гр./ FilStar Victory Spin 2,70 ?
стана интересно!
П.П. Забравих да попитам - препоръчайте някаква за джиг /20-25гр./ FilStar Victory Spin 2,70 ?
Последно промяна от Fat на Пон Ное 10, 2008 9:41 pm, променено общо 1 път.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Мани друго па и глюпости почнал да пишеFat написа:... и господин Иванов чете ...

пп - сефте

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Послушен съм аз - търся "еФтинка" за джиг - примамки 20-25гр. /надалеч да фъркат/. Моля!
От продукцията на Филстар има една която ще ти свърши работа.
Казва се Лазер Рейнбоу спин и тази която ще работи с 20-25 грамови глави е с акция 20-60.
Имам същата 30-80.
Казва се Лазер Рейнбоу спин и тази която ще работи с 20-25 грамови глави е с акция 20-60.
Имам същата 30-80.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега Та4ев
Шиманото което си набелязал не е кой знае какво, но на теб явно ти е допаднала. Никой досега не написа ,, Да имам я много съм доволен или пък,не съм доволен не си я купувай,, така че ако ти е легнала на сърце я взимай. После може да напишеш дали си доволен от нея
Шиманото което си набелязал не е кой знае какво, но на теб явно ти е допаднала. Никой досега не написа ,, Да имам я много съм доволен или пък,не съм доволен не си я купувай,, така че ако ти е легнала на сърце я взимай. После може да напишеш дали си доволен от нея
.........!
Ще я "огледам" - благодаря!
Съветите никога не са излишни, щото не робувам на марки.
Все още не.

Съветите никога не са излишни, щото не робувам на марки.
Все още не.