Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Да се оплача от заргана тая година!
Модератори: emo vasilev, alekst
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Re: Да се оплача от заргана тая година!
To , и на Поморие даде в неделя към 17 часа,ама скромно. На връщане от Ахтопол метнахме бомбардите на южните буни /бившия къмпинг "Европа" ако се не лъжа/. Хубаво и дащно място е,ама го съсипват с тези строежи,та скоро...... и там

Че на тебе за какво ти е още риба ? Ти както я беше подкарал,то сафрид в морето не остана.

Чурулик,зазимявай заргана,пък аз скоро ще заредя пъдъпъдъците в инкубатора.

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ами пак свърши рибата,то бая гърла еййй.Папо иска 
Аре чао,викат ме на терасата да ударим по едно капитанско право

Аре чао,викат ме на терасата да ударим по едно капитанско право

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Сноши на синеморец 4 платерини за наличния свободен 1 час. Риба много време никакво 

в съботата гмурках под вода около Созопол и добрата вест е , че се срещат отделни бройки сафриди в морето , дано да съм актуален с тва инфо 

В Бургас на пристанището хващат граца не е много ,но все пак има хубавото е ,че се чува за някой и друг хванат едър чернокоп и доста извадени сафриди отхапани наполовина
и май от голяма уста

- КИРО
- Обратна връзка:
То вий не се оплаквате,както е заглавието,а се хвалите.Добри новини 
Пък аз тази седмица съм на сухо Не можах да вляза,да видим кога ще се оправи това време

Пък аз тази седмица съм на сухо Не можах да вляза,да видим кога ще се оправи това време

а е Кире , отде ги намираш тия икони ? - Велик си ве

Аз пак да се оплача!
Моя приятел спонсорира една пътуване тази седмица на 5 и 6 за риболов на зарган по нашето черноморие.Пристигнахме към 8.00 в Бургас купихме черва и "газ" към Созопол!Спряхме на "Агалината" там мяташе един колега,но безрезултатно,погледахме го и като не извади нищо продължихме надолу.Следваща спирка резиденция "Перла"и там същатата мъка,помятахме малко и резултата беше няколко чернокопа малки,а на вътре в морето имаше на едно място сигурно над 100 лодки,интересна гледка!
Следваща спирка Варвара под паметника-пак нищо!Решаваме, има-няма ще мятаме на скалите на Ахтопол,напреднахме с времето доста.Там още с първото мятане се закачи един зарган,който се откачи малко преди брега
Тотала накрая деня е 5 заргана общо,дойде един местен и ни развали настроението като ни каза,че малко по надолу на фара хванал 30 бр,но и там спряло и затова дошъл при нас,явно сме си губили времето на тия скали,късмет!На другия ден като едни инати пак се пробвахме на скалите, след 10 мятания ни дойде акъла и бегом на фара.Почнаме да мятаме и в началото почнаха една след друга,развалихме настроението на нялколко местни,които бяха преди нас там и вадеха доста на рядко,но и нашата радост свърши бързо.
После почна нещо интересно за мен,през 30 мин някъде минаваше пасаж,хващаме по 2-3 риба и застой и после пак така.Хванахме му цаката и като хване някой от нас веднага другия мята до него и той вади,а няколко пъти още при паденето на бомбардата скочат няколко заргана и е ясно къде трябва да мята колегата или аз.Към 15.30 тотално спря да дава и си тръгнахме със смесени чувства,аз лично очаквах по успешен риболов!Всичко общо за двата дена е към 40 бр заргана и 4 бр. чернокопа и две непознати за мен риби!

Здравеите, инфо от Шабла. Петък, събота и неделя на плочите на Тюленово и паметника на летците нииииииииииищо. Силен изток-североизток, вълнение на морето според мен над 3 бала. Хвърлих няколко пъти ама боша става голям и бомбардата веднага на скалите. Добре че не я загубих. Червеите така и си останаха. Барем да бях хванал поне една ама никс.
Пашата обича смелите.
- КИРО
- Обратна връзка:
Ами,Здравко.Кат не става от брега,що не излезе с гуменката малко навътре ?
Поне материал за зимата щеше да има,

Поне материал за зимата щеше да има,

Кире тогава сигурно трябваше да пиша в * МОРСКА БОЛЕСТ* защото вълната си беше доста голяма.
Пашата обича смелите.