Овчарчето калитко!!!!!!!!

Модератори: bobopeli, sapuna

yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Овчарчето калитко!!!!!!!!

Мнение от yzyna »

Днес,по план график трябваше да съм на Струма,да ама не,всиички планове които редихме цяла седмица с колегата"beis" в последния момент пропаднаха.Така или иначе се бях настроил за риболов,а Струма сам,ми се виждаше неосъществима идея,реших да отскоча до платеното на Любен!Речено,сторено,в 10.30ч. бях на водоема,по предварителен план аз щях да търся хишник,а колегата залагаше на шарана!Искам да отбележа че аз съм доста изявен противник на платената любов,но в случаи като този да си призная са единственната алтернатива да прекараш приятно няколко часа!Риболова започна и аз заложих на един попер на рапала,надявах се че все нещо ще подгони на повърхността,уви след бесплодно половинчасово упорство смених на блесна!Блесната на която заложих бе на фирмата GIBS,и преди време ми бе любезно изпратена с още няколко други примамки от Канада от колегата Cougar,за което искренно му благодаря!След десетина замятания с блесната усетих удар,приятна тежест в другия край на линията,и не след дълго при мен се озова доста приличен костур!Продължих да упорствам с Канадската клатушка,но за съжаление при едно от замятанията в близост до голямо коренище,блесната остана армаган на стопанина на водоема!Доста ме хвана яд,защото това нещо не може да се купи от всякъде,но прежалих я някъкси и се разрових за нещо подобно!Извадих от кутията същата блесна,пращана ми от същия човек,само че вместо с тройка,с единична кука!Странна работа,аз с единичка на блесна не бях ловил до сега :( ,да ама хамериканците ги разбират тез работи!При второто или третото замятане с таз клатушка,аванса запя :D ,запя доста весело,и се започна едно вадене около 15-тина минути,придружено от гадаене,сом ли е?Щука ли е?Какво е?Чорбаджията на водоема казва,сом е,сом около 15-кг,сутринта казва видях тук да гони сома!Какво беше моето учудване когато рибата се приближи на около 2-метра,и лъсба един люспест жалтур :shock: ,бах мамаму!Рибата се оказа шаран,в порядъка на над 8-килограма,хванат с клатушка GIBS-за опашката!!!!!!!!!!Мм да,бях го праснал за опашката айванчето!Последва пускане на шарана и обиране на крушите! :D Ето и малко снимков материал,правени са с GSM-ма за което сори!Имам и клип,но незнам дали ще успея да го кача!

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
preskata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Овчарчето калитко!!!!!!!!

Мнение от preskata »

Е неуспях да напища коментар за снимките и ги поправи :) браво за излета иначе !!!
За мен винаги навсякъде има риба
vesko_bs
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от vesko_bs »

Нещо което всеки шаранджия иска да хване.Браво колега.
Proinov
фен клуб-скобар

Мнение от Proinov »

Браво колега.Хубав излет,хубави снимки.
"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you." :D :D :D
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Ето и обещаното видео!Все още незнам дали е активно!http://www.vbox7.com/play:2deaf040
Аватар
martatel
новобранец
новобранец

Мнение от martatel »

Браво колега, а шаран си е трепач просто, без значение дали е хванат за устата или опашката- кефа е голям.
Изображение
preskata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от preskata »

yzyna написа:Ето и обещаното видео!Все още незнам дали е активно!http://www.vbox7.com/play:2deaf040
Изпизва ми че има грешка !!!????
За мен винаги навсякъде има риба
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

preskata написа:
yzyna написа:Ето и обещаното видео!Все още незнам дали е активно!http://www.vbox7.com/play:2deaf040
Изпизва ми че има грешка !!!????
Предполагам че изисква време да се обработи файла!Ако има проблем ще го кача пак!
martatel написа:Браво колега, а шаран си е трепач просто, без значение дали е хванат за устата или опашката- кефа е голям.
А кефа наистина беше голям!! :rolleyes:
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

ей браво бе моето момче хубав шаро си хванал а дали е за опашката или врата няма значение удовоствието от ваденето на такав бубарок е голямо явно е имало за какво да ни се отложи ескурзията до струма :D
Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Ае стига бе !!!!!!! Ебати кефа ! Тва спинингиста всичко лови бе ... няма бяла риба , няма щука, няма шаран ... :)) Браов,браво !
lud_007
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lud_007 »

браво колега :rolleyes:
georgi_gopata

Мнение от georgi_gopata »

Поздравления! :smt023
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Направили сте добър излет нищо,че е на платено,то платено,ама пак си иска майсторлъка.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Мерси за поздравите колеги,да ви се връща тъпкано!!!! :lol:
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

:smt023 :smt023 :smt023
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”