На сипеите на Стамболийски 09.11 '08

Модератори: bobopeli, sapuna

gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

На сипеите на Стамболийски 09.11 '08

Мнение от gogolisec »

След като в събота цял ден се занимавах с ръждата по автомобила и нейното отстраняване, решихме да отидем на другия ден на Стамболийски да търсим червеноперка (бабушка).:

Изображение

Изображение

Варихме жито до един след полунощ, спахме на бързо и в 5:00 бях станал да товаря комбито. Тръгване в 06:00, минаваме през рибарски магазин за рибета и бял и към 07:20 бяхме вече на сипеите, преди стената. Състав аз, Цеци, един комшия Панко и малкия Мартин. Захранване с жито , омесено с миризми разни, малко хляб и кюспе. За стръв бял и жито, а за костурите - малки каракудки. Основно и само на плувка - 4,5, че и повече грама и по навътре на дълбочина 7-8 метра.
Много тегава обстановка и рибата почти я нямаше. Около нас другите колеги също ловеха нищо. Хванахме 2-3 костура в началото и после затихна в очакване на червеноперките. Излизаха рядко, а кълването е едва забележимо - имаше и лек ветрец и от образуваните вълни не мойш да разбереш кога ти дърпа. Ето и малко снимки:

Брега от дясно и съседа Панко:

Изображение

Отляво и Мартин в акция:

Изображение

Ето какви перки ловихме - направо за аквариум!:

Изображение

Те ма на и мене:

Изображение

Общо взето тва е - до вечерта 15 перки, 6 костура, 2 уклея, 10-на царици и един бибан :oops: . Както винаги се случва - предния ден ги скъсали - много риба извадили, а ний когато отидем, неще и неще! Пфу - с тоя кофти късмет пак не уцелихме момента! Може би следващия път!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: На сипеите на Стамболийски 09.11 '08

Мнение от Божидар »

Браво за излета,а пък рибата ще е там като отидем Заедно :lol: :lol: А за ракията Гого -немам думи, ама много народни песни знай от Ловешко :idea: :lol: :lol: :drinkers: До среща :!:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Ама и малкия наред с останалите понася несгодите- то така се става риболовец :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
preskata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от preskata »

Браво браво за излета то не всеки път може да има риба поне за вас а при мене е така всеки път няма риба :( :( :cry:
За мен винаги навсякъде има риба
Аватар
stoj40doc
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stoj40doc »

Браво,най вече на малкия колега,достойно понася незгодите на времето. :D Хубав излет е било иначе.
LONG LIVE ROCK AND ROLL
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Гледам сичко е наред...комшията,Цеци,малкия Мартин (да ти е жив и здрав) на язовир сте,въдици носите,риби гледам сте фанали....ама никъде не видех оная течност дето само я фалиш...Изображение

Изображение Изображение Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Мани,мани,Бай гого,хубава си му е ракийката на Лисеца и майсторски я прави.Ако знаеш кви серенади прави тая пуста СЛ ли беше ЛС ли беше пущината,до сабахлян пяхме кат откачени :lol: Ша са приселвам у тех на квартира,та докат Гогата е на работа,ний ша са напиваме със булката му.Кат изпием ракията ша са прибирам у Пловдив и до година пак :drinkers: :drinkers: :drinkers:

А сега ,малко по-сериозно !!!
Лисец,ша замръзне малкия,ама опъва ли опъва тия рибоци.Да ти е жив и здрав и много риби да хванете заедно :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
timo1
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от timo1 »

арно сте си прекарали и некои рибка сте фанали,пък и колата си оправил :smt023 ,от тва шо по убаво
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Krokibg написа:Мани,мани,Бай гого,хубава си му е ракийката на Лисеца и майсторски я прави.Ако знаеш кви серенади прави тая пуста СЛ ли беше ЛС ли беше пущината,до сабахлян пяхме кат откачени :lol:
Е мое ли да не знам...цела нощ зяхте като изоглавени...Добре че бех по далече та се наспах поне малко...Изображение

П.п Леле адашче, Изображение извинявай ама без да се усетим напрайх малко спам...Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Бай Гого,хич не се притеснявай :lol: Ша го подкупим на следващата НС със макаре за малкия и пак ша му изпийем СЛто,не бой са.И малкия ще се радва и Таткото ще е доволен.Споко,той не е от убидчивите :lol: :wink: :drinkers: :drinkers:
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

От мен ако зависи, спамете си кой квото си сака! Роболова включва всички дейности, дето не мойш да ги извършиш в циливилизацийта - кой му се лови, кой му се пие,кой му се пее, кой му се спи...? Брех, че се сетих - къде отиде тоз човек попдоктора?
Любо аз и без награда ша дойда, но ти ако тоз път не носиш китарата, те връщам на Езерово да я земиш! Адаш, а па ти нема са крийш кат смок у дупка, ми ша са дотътриш до масата (колкото и да е недоврял боба) и ш'са включиш в парчето - питай Чапито кво убоо му беше!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Малийй,Жоре как съм я наточил китарата и съм и говорил за срещата, напрау ми обеща че и да се напия,сама ще свири Изображение Познай какъв кютек и ударих докат да ми обещаеИзображение Бати и простотията дето измислих ИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”