Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На сипеите на Стамболийски 09.11 '08
На сипеите на Стамболийски 09.11 '08
След като в събота цял ден се занимавах с ръждата по автомобила и нейното отстраняване, решихме да отидем на другия ден на Стамболийски да търсим червеноперка (бабушка).:

Варихме жито до един след полунощ, спахме на бързо и в 5:00 бях станал да товаря комбито. Тръгване в 06:00, минаваме през рибарски магазин за рибета и бял и към 07:20 бяхме вече на сипеите, преди стената. Състав аз, Цеци, един комшия Панко и малкия Мартин. Захранване с жито , омесено с миризми разни, малко хляб и кюспе. За стръв бял и жито, а за костурите - малки каракудки. Основно и само на плувка - 4,5, че и повече грама и по навътре на дълбочина 7-8 метра.
Много тегава обстановка и рибата почти я нямаше. Около нас другите колеги също ловеха нищо. Хванахме 2-3 костура в началото и после затихна в очакване на червеноперките. Излизаха рядко, а кълването е едва забележимо - имаше и лек ветрец и от образуваните вълни не мойш да разбереш кога ти дърпа. Ето и малко снимки:
Брега от дясно и съседа Панко:

Отляво и Мартин в акция:

Ето какви перки ловихме - направо за аквариум!:

Те ма на и мене:

Общо взето тва е - до вечерта 15 перки, 6 костура, 2 уклея, 10-на царици и един бибан
. Както винаги се случва - предния ден ги скъсали - много риба извадили, а ний когато отидем, неще и неще! Пфу - с тоя кофти късмет пак не уцелихме момента! Може би следващия път!

Варихме жито до един след полунощ, спахме на бързо и в 5:00 бях станал да товаря комбито. Тръгване в 06:00, минаваме през рибарски магазин за рибета и бял и към 07:20 бяхме вече на сипеите, преди стената. Състав аз, Цеци, един комшия Панко и малкия Мартин. Захранване с жито , омесено с миризми разни, малко хляб и кюспе. За стръв бял и жито, а за костурите - малки каракудки. Основно и само на плувка - 4,5, че и повече грама и по навътре на дълбочина 7-8 метра.
Много тегава обстановка и рибата почти я нямаше. Около нас другите колеги също ловеха нищо. Хванахме 2-3 костура в началото и после затихна в очакване на червеноперките. Излизаха рядко, а кълването е едва забележимо - имаше и лек ветрец и от образуваните вълни не мойш да разбереш кога ти дърпа. Ето и малко снимки:
Брега от дясно и съседа Панко:

Отляво и Мартин в акция:

Ето какви перки ловихме - направо за аквариум!:

Те ма на и мене:

Общо взето тва е - до вечерта 15 перки, 6 костура, 2 уклея, 10-на царици и един бибан

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: На сипеите на Стамболийски 09.11 '08
Браво за излета,а пък рибата ще е там като отидем Заедно
А за ракията Гого -немам думи, ама много народни песни знай от Ловешко
До среща 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- учете се от него
Ама и малкия наред с останалите понася несгодите- то така се става риболовец

-
- научил се да хвърля
Браво браво за излета то не всеки път може да има риба поне за вас а при мене е така всеки път няма риба

За мен винаги навсякъде има риба
- stoj40doc
- разбира нещата
Браво,най вече на малкия колега,достойно понася незгодите на времето.
Хубав излет е било иначе.

LONG LIVE ROCK AND ROLL
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Гледам сичко е наред...комшията,Цеци,малкия Мартин (да ти е жив и здрав) на язовир сте,въдици носите,риби гледам сте фанали....ама никъде не видех оная течност дето само я фалиш...

- krokibg
- учете се от него
Мани,мани,Бай гого,хубава си му е ракийката на Лисеца и майсторски я прави.Ако знаеш кви серенади прави тая пуста СЛ ли беше ЛС ли беше пущината,до сабахлян пяхме кат откачени
Ша са приселвам у тех на квартира,та докат Гогата е на работа,ний ша са напиваме със булката му.Кат изпием ракията ша са прибирам у Пловдив и до година пак
А сега ,малко по-сериозно !!!
Лисец,ша замръзне малкия,ама опъва ли опъва тия рибоци.Да ти е жив и здрав и много риби да хванете заедно

А сега ,малко по-сериозно !!!
Лисец,ша замръзне малкия,ама опъва ли опъва тия рибоци.Да ти е жив и здрав и много риби да хванете заедно

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
арно сте си прекарали и некои рибка сте фанали,пък и колата си оправил
,от тва шо по убаво

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Е мое ли да не знам...цела нощ зяхте като изоглавени...Добре че бех по далече та се наспах поне малко...Krokibg написа:Мани,мани,Бай гого,хубава си му е ракийката на Лисеца и майсторски я прави.Ако знаеш кви серенади прави тая пуста СЛ ли беше ЛС ли беше пущината,до сабахлян пяхме кат откачени

П.п Леле адашче,

- krokibg
- учете се от него
Бай Гого,хич не се притеснявай
Ша го подкупим на следващата НС със макаре за малкия и пак ша му изпийем СЛто,не бой са.И малкия ще се радва и Таткото ще е доволен.Споко,той не е от убидчивите

От мен ако зависи, спамете си кой квото си сака! Роболова включва всички дейности, дето не мойш да ги извършиш в циливилизацийта - кой му се лови, кой му се пие,кой му се пее, кой му се спи...? Брех, че се сетих - къде отиде тоз човек попдоктора?
Любо аз и без награда ша дойда, но ти ако тоз път не носиш китарата, те връщам на Езерово да я земиш! Адаш, а па ти нема са крийш кат смок у дупка, ми ша са дотътриш до масата (колкото и да е недоврял боба) и ш'са включиш в парчето - питай Чапито кво убоо му беше!
Любо аз и без награда ша дойда, но ти ако тоз път не носиш китарата, те връщам на Езерово да я земиш! Адаш, а па ти нема са крийш кат смок у дупка, ми ша са дотътриш до масата (колкото и да е недоврял боба) и ш'са включиш в парчето - питай Чапито кво убоо му беше!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- krokibg
- учете се от него
Малийй,Жоре как съм я наточил китарата и съм и говорил за срещата, напрау ми обеща че и да се напия,сама ще свири
Познай какъв кютек и ударих докат да ми обещае
Бати и простотията дето измислих 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!