Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Закриване за 2008.
Модератор: Кърцата
Закриване за 2008.
Смятам тази събота да закрия риболова за 2008г на Овчарица,по точно след този излет смятам да зазимя тешката артилерия защото по планове вече до нова година няма да се очертае такъв излет.Ще ми е от полза всякакво инфо и ако някой има такива намерения за тази дата да ходи натам да свирка.
Надявам се този път да отнеса един шарко за никулден въпреки лошите прогнози
Сапунджиев моли се за пратка по еконта 
Надявам се този път да отнеса един шарко за никулден въпреки лошите прогнози

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Закриване за 2008.
Аз предлагам да седиш на теца докато фанеш риба, а всички ние ще дойдем да празнуваме коледа при теб

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Бисо
- сериозен играч
chirusa_bg написа:Аз предлагам да седиш на теца докато фанеш риба, а всички ние ще дойдем да празнуваме коледа при теб![]()

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.

За съжаление по обясними причини не мога да ти помогна нито с инфо, нито с акъл, но вярвай ми, ще стискам палци да строшиш каръка на финала. Успех Дяка!
-
- и господ не е толокова добър
Къде ще лежиш брат,на коя част на водоема.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аз също възнамерявам да ходя в събота.Драсни едно телефонче за контакт.Относно Инфото,влез в Моят риболовен излет.Овчарица топлото-04.11.2008г.Sneqk.Ако не се видим,Наслука и да извадиш Никулденския Шарко.

-
- кандидат преподавател
Делеф дано да фанеш трофеен екземпляр та да забиш всички шарнджии и да ти завиждат (благородно) 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- учете се от него
Ши запалим по една свещичка барем в неделя вечер пишеш в Успешния раздел и да счупиш тоз карък

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Те успешния го закриха вечеstrijok написа:Ши запалим по една свещичка барем в неделя вечер пишеш в Успешния раздел и да счупиш тоз карък![]()

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-
- учете се от него
Верно малко успешни се пускат, дали не се дължи на каръка на Делев - да е заразил всички от Форумът

strijok написа:Верно малко успешни се пускат, дали не се дължи на каръка на Делев - да е заразил всички от Форумът![]()
![]()

Глейте ся кяк са прави успешен,хващам две каракуди,снимам ги после ги снимам как ги пущам,събирам си боклуците,снимам и тях и съм готов лидер в успешни.Проста работа.
-
- учете се от него
За боклуците със сигурност ще си е за Успешни, ма двете каракуди дали ще ги има

Божа работа,да не би аз да ги закачам отдолу!
-
- и господ не е толокова добър
Глей ся.хващаш 2 риби,бийш им един чук и ги пускаш пред фото,после ги пребираш.После събираш боклуците снимаш и после ги исипваш,ти дан си боклуджия.Nedeltcho Delev написа:strijok написа:Верно малко успешни се пускат, дали не се дължи на каръка на Делев - да е заразил всички от Форумът![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Глейте ся кяк са прави успешен,хващам две каракуди,снимам ги после ги снимам как ги пущам,събирам си боклуците,снимам и тях и съм готов лидер в успешни.Проста работа.

Батко не ги слушай,аз вярвм в теб,че годината ще завърши успешно

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.