Такъми за начинаещ?

Модератори: Павел Иванов, sestrata

vladko1
новобранец
новобранец

Такъми за начинаещ?

Мнение от vladko1 »

Здравейте колеги,
Поздравления за интересния форум! Аз от скоро съм се запалил по спининговия риболов / благодарение на невероятните репортажи във форума/ но за сега не успявам да излъжа друго освен някой друг заблуден костур ,но това няма да ме откаже. Искам да попитам тази пръчка http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=945 дали е подходяща и също тази макара http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1284 като мисля да ги използвам предимно за кленчета, костури и ако ми се усмихне къмета и некоя щука да излъжа. Ако някой има такава сопа нека сподели дали е доволен, или нещо друго да предложите около тея пари.
Благодаря предварително!
preskata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Такъми за начинаещ?

Мнение от preskata »

Сега виж какво аз също като тебе съм напълно начинаещ в спининга но ми показаха как да си избера пръчка и макара първо се избира причка и след това пробваш макарите.Трябва да си сложиш показалеца на пръчката на нея да е закачена макара и да се уравновеси ето виж http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... .Извинявам се че съм взел на "marco polo" снимката :? Дано няма нищо напротив
За мен винаги навсякъде има риба
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

И на мен ми предстои да си закупя макара за спининга ми и като казвате така че да се уравновеси-аз да земам въдицата ъ да ходя в магазина и една по една да си ги уравновесявам така ли?Не вярвам да ми разрешът самите продавачи =]]]
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Обясняваш им,че търсиш макара за тая пръчка и ги питаш дали няма да е проблем да пробваш няколколко модела,сле което вече гледаш да балансират и туй то. :lol:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
vladko1
новобранец
новобранец

Мнение от vladko1 »

Камбата написа:Обясняваш им,че търсиш макара за тая пръчка и ги питаш дали няма да е проблем да пробваш няколколко модела,сле което вече гледаш да балансират и туй то. :lol:
Въпроса ми беше само дали пръчката е читава и дали някой който има такава може да сподели впечатления, ама то разговора тръгна в друга посока.
Както и да е, аз още не съм си избрал такъми така че ако не ви мързи давайте идей :D
vladko1
новобранец
новобранец

Мнение от vladko1 »

За да закрия темата пиша какво напазарувах в крайна сметка- пръчка Spin Focus-35лв. 2.40 акция 10-40 /големо дърво/не си вземайте такава, макаре Рьоби 55лв размер 1000- - добре върти,добре реди влакното, за НАЧИНАЕЩ става-аз съм доволен и плетено влакно sufix/23лв./ 0.16 което почна да се къса още на третия излет-ужасен боклук, в никакъв случай не си купувайте такова, по-добре читав монофил от колкото евтин плетеняк.
Дано съм бил полезен.

На Слука на всички!
certate
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от certate »

Явно си ударил на камък с покупките но какво да се прави, понякога е част от ,,удоволствието,,
Следващия път ще имаш едно на ум и може и да се получи :)
PS: извинявай че пиша след теб !
.........!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”