Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Капото по Дунав
- krokibg
- учете се от него
Re: Капото по Дунав
Абе капота
много сте се притеснили бре.Къде е Павката бе,да не е забегнал по чужденецийте.Я да го откриете и да ви покаже туй-онуй.Иначе картинката почти на всички е еднаква.Като ва гледам,направо сърцето ми се къса от мъка.Евала обаче за упоритостта и ще бъдете възнаградени.Незнам какви ги вършите там по Дунавата,дет я сънувам и мечтая да живея наоколо а вий направо ма притеснихте
Я да са взимате в ръце и да ги разбиете най-после тези распери.Найстина,някой знае ли къде е Сестрата,че нещо ми се губи напоследък
Айде успех и не се отчайвайте 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
Ок Венци аз съм съгласен.Само нал знайш ,че предимно събота и неделя.ceslav написа:Ивчо,бъди "Рахан" бат Венци ща заведе на място,дето ще си хванеш някое рибе.Може да не е мерно ,но поне ще влееш "малце" адреналин!
Обещавам!!!

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Ами аз го виждам доста цесто
ден предз ден.Ходи за риба
Но незнам защо не пише.Явно и при него е мьртвило

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Венциии, защо мъчлиш бре.
Да се похвалим Вчера се окапотихме яко под Теца
Но поне имам подаръци спинер и блесна
Мноооого е бистра водата, май докато не помътнее поне малко риболова няма да е лесен. Само на развиделяване и смрачаване.
Да се похвалим Вчера се окапотихме яко под Теца

Но поне имам подаръци спинер и блесна

Мноооого е бистра водата, май докато не помътнее поне малко риболова няма да е лесен. Само на развиделяване и смрачаване.

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
мои са мои
.Там имам поне 5 спинера и незнам колко блесни
3 бели 1 синиозелн 1 оранж
Това са жертвите а блесните една на ДАМ . 2 на Мвпсс другите маи Робинсон бяха
3 или 5 номер
За други жертви не се свщам

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
АААА мойте са ми подарък от Венци
Там обикновенно се минава без посяване, дълбочко и чисто е

Там обикновенно се минава без посяване, дълбочко и чисто е

Опа! Тука съм, Любе!Krokibg написа:Найстина,някой знае ли къде е Сестрата,че нещо ми се губи напоследък[/img]

И даже пиша, ма нема кой да ме чете...

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=165
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 2&start=60
Поздрави на всички, и да не се плашите. Капото е привилегия, както казва Марко

- krokibg
- учете се от него
Павка,верно се притесних да не си забегнал
Скоро не бях те виждал на линия/то и аз имам един нет на язовира
/Радвам се че си добре и да вземеш да заведеш момчетата да си хванат по някоя риба,че на последък само се оплакват-капо та капо
Поздрав и до скоро виждане !!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Не съм отказал на никой, ама не им се става рано.Krokibg написа:... и да вземеш да заведеш момчетата да си хванат по някоя риба,че на последък само се оплакват-капо та капо![]()
![]()

- ceno cenov
- разбира нещата
Гледам Сестрата писал по темата и се зачудих: "чий па той го крепи тук".
Бе добре е да се включва та да земем се поумешаме малко. Ако пише по честичко ще прекръстим темата на "Кеча по Дунава.

Бе добре е да се включва та да земем се поумешаме малко. Ако пише по честичко ще прекръстим темата на "Кеча по Дунава.

-
- кандидат преподавател
sestrata написа:Не съм отказал на никой, ама не им се става рано.Krokibg написа:... и да вземеш да заведеш момчетата да си хванат по някоя риба,че на последък само се оплакват-капо та капо![]()
![]()
Став си аз рано ма през седмицата водя децата на училище и ми остава само Събота и Неделя.Иначе веднага щях да ти досаждам да ма заведеш някъде

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Пък аз се обзаведох с едно пръчле тъкмо за моята ръка,за което отново благодаря на Ивака,и спинера и блесната бяха най малкото което можах да му подаря за отплата!Ама понеже сме си "купонджии" ще се начерпим веднъж до насита,то без друго капото все ме спохожда,та веднъж ще тръгнем направо от масата по на рано,да не се налага да си лягаме!Ivak написа:Венциии, защо мъчлиш бре.
Да се похвалим Вчера се окапотихме яко под Теца![]()
![]()
Но поне имам подаръци спинер и блесна![]()
![]()

И да му мислят расперите и смадоците!Проверих историята на пръчката-уловиста е!!!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Днес пак рекох да ида до реката,но още с приближаването усетих ,че ще ми се случи същото като последния път.
Бях прав!Нивото е доволно ,като се има в пред вид,че за сезона е ниско,но пък температурата почти идеална а рибите стоят в дълбокото и се подхилкват.
Преживях го!
Прибрах се с увиснал нос и на въпросите/ко фана/и /как е/ отговорих : /шъ стане/
Обаче съм в процес на манифактурно производство,на всякакви видове примамки!Някои вече минаха сухи проби и за момента се представят добре на плаваемост и игра.Остава да са и уловисти......
До края на година ,обаче има още време и в удобен ден и час пак ще ида ,защото се полага едно хубаво капо за закриване на /календарната/ година.
П.С.Педро,извинявай ,че те забравих,но действах импулсивно!

Бях прав!Нивото е доволно ,като се има в пред вид,че за сезона е ниско,но пък температурата почти идеална а рибите стоят в дълбокото и се подхилкват.
Преживях го!
Прибрах се с увиснал нос и на въпросите/ко фана/и /как е/ отговорих : /шъ стане/
Обаче съм в процес на манифактурно производство,на всякакви видове примамки!Някои вече минаха сухи проби и за момента се представят добре на плаваемост и игра.Остава да са и уловисти......
До края на година ,обаче има още време и в удобен ден и час пак ще ида ,защото се полага едно хубаво капо за закриване на /календарната/ година.
П.С.Педро,извинявай ,че те забравих,но действах импулсивно!

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Няма лошо.Днес обикалях за материали - купих и малко тел...и това онова за ръкоделие.Гледам температурата на водата паднала под 7..рибите ще изпаднат в летаргия..
Но ще се пробваме поне още 1 път.Свиркай евентуално.
Но ще се пробваме поне още 1 път.Свиркай евентуално.