Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Препоръчайте ми един хубав телескоп с водачи!!!!!!!
Модератор: bobopeli
Виж таз макара в магазина ги има и на 28 лева по малки са но събират 100м/0.35 -- аз съм с нея невероятна е за цената си --- http://shop.fishing-mania.com/viewreels ... mer=SP1029
- i_love_fishing
- новобранец
Да аз също мисля че тръбукото са добър избор аз също имам такъв и докато го ползвах редовно бях много доволен.Но на моя само върха беше карбон и въпреки това е доста лек.Сега вече е префасониран на фидер с някои мои корекции по него.Но става както за плувка така и за дъно ако внимаваш.

Vajno e da tursish,a ne da namirash.
Както каза Stefko не можеш да минеш метър само с един телескоп.Ако искаш нещо за дъно, си вземи нещо по-здравичко.Дори да е тежко си има стойки.Иначе за блесна и за перо гледай да е по леко.Ама като го избираш и го вдигнеш (телескопа
)прецени добре, щото в първите секунди всички изглеждат леки, ама като го държиш цял ден и се прибираш с мускулна треска.Според мен щом можеш да дадеш 40 лева за макара вземи събери още някой лев, за по добър-телескоп. 

Най-голямата риба е изпуснатата!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- новобранец
Хех като казахте земи си по здрава пръчка за дъно
аз имам една въдица която още я ползвам 2.5 м супер тънка предназначена е за риболов на попчета
сега я ползвам за блесна но понякога и на дъно когато се хване някоя сериозна риба прътчето се огъва прекалено много аз съм експериментерила допирал съм върха до дръйката изклЮчителна въдица просто не може да се счупи.Незнам обаче колко пари струва