Зарган и илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: часовник
Всеки сам трябва да си го направи,добре,че ме подсети.1000n написа:Знам, че това си е спам, така че изтрийте писаното тук, когато вече не е актуално, но няма ли някакъв начин да се свери часовника на машината, която поддържа форума, защото към отговорите автоматично се прибавя все още лятното часово време.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Re: Зарган и илария
Последните няколко снимки в галерията ми са от събота след обяд,ходих да търся Баретата на плочата на Шабла, на това море едва личуруликпенчо написа:Казаха ми,че по буните на Кранево днес имало доста риболовци.Някой знае ли какво са ловили , и дали са хванали нещо?

За да поискаш, трябва да дадеш
- 1000n
- разбира нещата
Мерси, справих се, но при мене си беше вече настроено UTC+2 часа, затова задодох Daylight saving time (DST) да бъде "не".rumci написа:Часовника можеш да го свериш като влезеш в потребителски панел(горе вляво) и от там в настройки на форума задаваш времева зона UTC+2 часа
Daylight saving time=Време спестяващо дневната светлина

Колеги,как е морето че не съм ходил от вчера?Падна ли вълната и става ли за риболов вече?
Днес отново се оказа денят на голямото нямане ,едва издържах докато се пооправи времето и в 6:30 след малко офроуд цъфнах на едно мое любимо заливче на Маслен нос пълен с надежди.(добре че взех фотото ,че иначе голяма скука)ето го и него:

след 20 мин хвърляне най накрая нещо подгони червея оказа се зарган средна хубост ето го и на портрет:

е да ама после едно голямо нищо,към 9:30 реших да проверя как е положението отпред на носа и там половин час мятане на чепарета и там нищо

последна спирка беше буната до Перла с надежда да излъжа някоя платерина ама .......нямаааааа

еми това е от мен за днес май май ще зазимявам такъмите след тоя калпав сезон
след 20 мин хвърляне най накрая нещо подгони червея оказа се зарган средна хубост ето го и на портрет:
е да ама после едно голямо нищо,към 9:30 реших да проверя как е положението отпред на носа и там половин час мятане на чепарета и там нищо
последна спирка беше буната до Перла с надежда да излъжа някоя платерина ама .......нямаааааа
еми това е от мен за днес май май ще зазимявам такъмите след тоя калпав сезон

И при мен беше същото.С тая разлика че и един нямах.Обаче един колега изкара 4-5
.Това на вълноломът следобед.
Червеите ли ми бяха зле,лепената бомбарда ли,новата сопа ли.... риболовецът ли
.!!!!???Абе не хванах и това е!

Червеите ли ми бяха зле,лепената бомбарда ли,новата сопа ли.... риболовецът ли

- КИРО
- Обратна връзка:
Зографе,почваш да кефиш с репортажите.Нямането не е проблем.Но снимките са по големия кеф.
-
- сериозен играч
браво зографе ... евала за снимките .. стрват повече от добър улов
и да пазиш апарата ...че
скъпи пущините
и да пазиш апарата ...че
скъпи пущините
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Мдаааа, явно 2008 г. ще е най-яловата от доста години насам откъм зарган
. Поздрави и от мен към zografa за снимките към репортажа. Тази година така и не мръднах към Маслен нос, поне на снимки да му се насладя
.

- КИРО
- Обратна връзка:
Румене,нещо само онуй " изображение" ми изписва.
Снимките са много добри,ако искаш помощ за качване,да я мятам.Или само аз имам проблем,че почнах и в сянката си да се съмнявам покрай тоя нет.
Снимките са много добри,ако искаш помощ за качване,да я мятам.Или само аз имам проблем,че почнах и в сянката си да се съмнявам покрай тоя нет.
-
- научил се да хвърля
Портрета на заргана е страхотен.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
........ щото и него ще го застроява.....Доган & сие.Тази година така и не мръднах към Маслен нос, поне на снимки да му се насладя![]()

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Ще мръдна до Дружба давидим дали ще има какво да пиша довечера-НЕ МИ СЕ ЗАЗИМЯВА БЕ
За да поискаш, трябва да дадеш
Всички те разбираме, Тоше, никой не иска да изпада в 4-5 месечно зимно бездействие. Подивявам, не ме свърта на едно място щом трябва да седя само в къщи. Макар сезона за зарган и илария да беше беден, има какво да му липсва на човек – морето, изгревите ...
Колеги, някой да е чул нещо за Китен, Царево, Ахтопол? Заформяме ходене до там. Прогнозата за неделя е за хубаво време – тихо и ясно http://weather.msn.com/local.aspx?wealo ... GR#details. Вероятно това ще е и последния риболов. Изключвам ходенето по буните за кая, сега тя трябва да върви добре. Че ако някой има инфо за този вилает, моля да сподели.
Колеги, някой да е чул нещо за Китен, Царево, Ахтопол? Заформяме ходене до там. Прогнозата за неделя е за хубаво време – тихо и ясно http://weather.msn.com/local.aspx?wealo ... GR#details. Вероятно това ще е и последния риболов. Изключвам ходенето по буните за кая, сега тя трябва да върви добре. Че ако някой има инфо за този вилает, моля да сподели.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
предполагам,че малко хора ще имат инфо за там тия дни беше прекалено кофти времето.аз събота и неделя успях да стигна малко след Созопол и като видях ква вълна е си бих камшика обратно.Преди това в четвъртък ходих до Лозенец и Коракя ама нищо.т.е. 3-ма човека 4-5-6 заргана
тогава ми казаха ,че работата станала в Ахтопол.Баси майката,следващия път направо в Гърция ще отида за по-сигурно 

Качествени чепарета Borkata