Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Закриване за 2008.
Модератор: Кърцата
Re: Закриване за 2008.
Неделчо,ти къде мислиш да ги скубеш.? На Хабарите-Топлото,или на Малките Скендери. 

-
- разбира нещата
Бат Неделчо по последни данни на местата до строежа излизал на плувка покрай саса хищник от сорта на канален сом и бяла риба аз за съжаление не съм проверил, стръвта малка рибка.Пожелавам ти успех аз щях да дойда за компания, но за съжаление трябва да отскоча до София 

Много ги накъсвам... кордите!
- dimitar_
- сериозен играч
Ще чакам с нетърпение да дойде другата седмица , Неделчо , почти съм сигурен че ще има какво да покажеш ... , защо не и да не е някоя риба , и ти носиш душа рибарска !
Абе , каквото и да става , сърце да е широко , важното е че все още мятаме въдиците и никога не се знае какво ще клъвне на тях , ей на , Кака още се лъже , така че ... , весело закриване Неделчо !!!
Абе , каквото и да става , сърце да е широко , важното е че все още мятаме въдиците и никога не се знае какво ще клъвне на тях , ей на , Кака още се лъже , така че ... , весело закриване Неделчо !!!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Делев,ти пак си направи риболова , ама не си разваляй амплоато на велик карък.
Нали се сещаш,че после ще се заредят теми в "Успешни"и "Неуспешни",което ще те лиши от сегашната идентичност.

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- MAESTROTO
- ще става разбирач
Вмомента съм на Овчарица на топлото.И аз като теб смятам да закрия сезона тук.За няколко часа хванах десетина канални сомчета ,малки и ги пуснах.Утешението е 3 едри каракуди.Ама до сутринта имам още време.Преди малко се откачи нещо голямо/имам в предвид по голямо от тези досега/ама не можах да видя какво.Пожелавам ти успех!
Кефа цена няма!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Като че ли,батко остана единственната ми надежда!chapara написа:па може и Сапуна да заблажи
Стискам яко палци и .... на 70м,леко в дясно!

Онлайн консултации-по всяко време!

Почнах да се притеснявам от наближаващия понеделник,каква ли тема ще пусна

Квото стане,или ще увенча каръка си или ще разчупя мита за най....
Залагайте

Ще ми се да заложа акордеончето, че да не се мъча вече с него, ами да зимам големио!
Майтап! Дяка, дано тоз път разбиеш всички, насадили се вече, впечатления за твоя неуспех! Скрий им шапката на всички, дето нямат вяра в теб (па дори и това да е Марко
) и "закрий" подобаващо летния риболов! Ако имаш нужда от телеподкрепа, свиркай - сигнала го знаеш!
Ма що закриване, докато не скове при минус 15 град, няма отказване! Па разбрах, че после ще бъдеш главен скарист, докато другите ги дърпат от дупките!

Майтап! Дяка, дано тоз път разбиеш всички, насадили се вече, впечатления за твоя неуспех! Скрий им шапката на всички, дето нямат вяра в теб (па дори и това да е Марко

Ма що закриване, докато не скове при минус 15 град, няма отказване! Па разбрах, че после ще бъдеш главен скарист, докато другите ги дърпат от дупките!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Благодаря ти Гога
ще направя така,че да свириш и на двата акордеона 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Успех Неделчо, да завършиш подобаващо сезона е понеделник да ни зарадваш със снимки
Айдееееее

Айдееееее
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Имах предвид да ти скрие всичките 400 и кусур шапки + тези на невярващите!Marco Polo написа:...че да развенчая тия черни думи, написани за мен, в които няма и капка истина!![]()

... и само си викам дано, дано, дано!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"