Фотохроника-от изгрев до залез, без улов!

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Фотохроника-от изгрев до залез, без улов!

Мнение от maycal »

Изгрева:
Изображение
Сутринта:
Изображение
През деня:
Изображение
Залеза:
Изображение
Малко след залеза (вижда се и един самолет, не е летяща чиния! :wink: )
Изображение

Снимките са от вторник, когато през целия ден, както и в продължение на 5 часа днес не хванах нищо на жива рибка с плувка, на жива рибка на дъно, на блесни и воблери... :( :D
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Фотохроника-от изгрев до залез, без улов!

Мнение от fider »

Хубави са ни бившите баластриери и много хищник държат,но явно не е било ден за хранене :drinkers:
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

fider написа:Хубави са ни бившите баластриери и много хищник държат,но явно не е било ден за хранене :drinkers:
Чудя се дали точно тази на я обхождат периодично с лодки и мрежи!? Има няколко хубави заливчета-онези, които са подходящи за риболов, но и за такъв с мрежи, допускам!?? :shock:
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Преди две години на пет ПЕТ МОГИЛИ вечерта едни дойдоха с лодка от нищото и вързаха на 2м.от мен мрежа ,а бехме аз и едно приятелче на целия водоем сигурно си мислят тия щом тука са застанали значи тука е рибата :D та аз му викам мани се ше я изгорим,а те двама бабаити викат само се пробвай аз му викам само гледай кво ше стане и излезнаха отсреща с лодката и от там пазят :D събрахме сергията извадих въжето за теглене вързах я и газ през полето чак на асвалта я откачих на дреб :lol:
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

fider написа:Преди две години на пет ПЕТ МОГИЛИ вечерта едни дойдоха с лодка от нищото и вързаха на 2м.от мен мрежа ,а бехме аз и едно приятелче на целия водоем сигурно си мислят тия щом тука са застанали значи тука е рибата :D та аз му викам мани се ше я изгорим,а те двама бабаити викат само се пробвай аз му викам само гледай кво ше стане и излезнаха отсреща с лодката и от там пазят :D събрахме сергията извадих въжето за теглене вързах я и газ през полето чак на асвалта я откачих на дреб :lol:
:smt041 :lol: :lol: Ааа..това много ми хареса!....Поздравления за находчивостта и решителността!
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

fider , браво !!!!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”