Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Фотохроника-от изгрев до залез, без улов!
- maycal
- ще става разбирач
Фотохроника-от изгрев до залез, без улов!
Изгрева:

Сутринта:

През деня:

Залеза:

Малко след залеза (вижда се и един самолет, не е летяща чиния!
)

Снимките са от вторник, когато през целия ден, както и в продължение на 5 часа днес не хванах нищо на жива рибка с плувка, на жива рибка на дъно, на блесни и воблери...

Сутринта:

През деня:

Залеза:

Малко след залеза (вижда се и един самолет, не е летяща чиния!

Снимките са от вторник, когато през целия ден, както и в продължение на 5 часа днес не хванах нищо на жива рибка с плувка, на жива рибка на дъно, на блесни и воблери...

Re: Фотохроника-от изгрев до залез, без улов!
Хубави са ни бившите баластриери и много хищник държат,но явно не е било ден за хранене 

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
- maycal
- ще става разбирач
Чудя се дали точно тази на я обхождат периодично с лодки и мрежи!? Има няколко хубави заливчета-онези, които са подходящи за риболов, но и за такъв с мрежи, допускам!??fider написа:Хубави са ни бившите баластриери и много хищник държат,но явно не е било ден за хранене

Преди две години на пет ПЕТ МОГИЛИ вечерта едни дойдоха с лодка от нищото и вързаха на 2м.от мен мрежа ,а бехме аз и едно приятелче на целия водоем сигурно си мислят тия щом тука са застанали значи тука е рибата
та аз му викам мани се ше я изгорим,а те двама бабаити викат само се пробвай аз му викам само гледай кво ше стане и излезнаха отсреща с лодката и от там пазят
събрахме сергията извадих въжето за теглене вързах я и газ през полето чак на асвалта я откачих на дреб 

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
- maycal
- ще става разбирач
fider написа:Преди две години на пет ПЕТ МОГИЛИ вечерта едни дойдоха с лодка от нищото и вързаха на 2м.от мен мрежа ,а бехме аз и едно приятелче на целия водоем сигурно си мислят тия щом тука са застанали значи тука е рибатата аз му викам мани се ше я изгорим,а те двама бабаити викат само се пробвай аз му викам само гледай кво ше стане и излезнаха отсреща с лодката и от там пазят
събрахме сергията извадих въжето за теглене вързах я и газ през полето чак на асвалта я откачих на дреб