Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Щука на Любен
Щука на Любен
Днес кам 9:30 с колегата *beis* решихме да се разходим някаде и трагнахме кам Пясака,но впоследствие се отбихме на Любен и взехме да хвърляме сас спинарките
след няколко хварляниа и сменяне на воблери реших да сложа и някоя блесничка,на петото шестото хварляне аванса засвири доста добре и след няколко минути борба една щука около 2-3кг ето ималко фото.

след няколко хварляниа и сменяне на воблери реших да сложа и някоя блесничка,на петото шестото хварляне аванса засвири доста добре и след няколко минути борба една щука около 2-3кг ето ималко фото.
-
- научил се да хвърля
Re: Щука на Любен
Само това ли е колега.Някак си не е пълно извинявай ако съм те обидил дай повече инфо и уточни малко повече!! 

За мен винаги навсякъде има риба
извинявам се но в момента сам на работа и за това така набарзичко драснах някои ред,става на вапрос за платения водоем на село любен таксата е 5 лв и отделно се заплаща и улова на кг!

Кажи колега какво по точно те интересува ,или само си спамиш!!!!!preskata написа:Само това ли е колега.Някак си не е пълно извинявай ако съм те обидил дай повече инфо и уточни малко повече!!

Браво честито добра щука
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Супер штука,колега
истински кеф

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- ще става разбирач
-
- научил се да хвърля
Не спамя интерсува ме на каква блесничка я хвана_luskata_ написа:извинявам се но в момента сам на работа и за това така набарзичко драснах някои ред,става на вапрос за платения водоем на село любен таксата е 5 лв и отделно се заплаща и улова на кг!Кажи колега какво по точно те интересува ,или само си спамиш!!!!!preskata написа:Само това ли е колега.Някак си не е пълно извинявай ако съм те обидил дай повече инфо и уточни малко повече!!

За мен винаги навсякъде има риба
Колега на мепс-3 влакно power pro 50либри!preskata написа:Не спамя интерсува ме на каква блесничка я хвана_luskata_ написа:извинявам се но в момента сам на работа и за това така набарзичко драснах някои ред,става на вапрос за платения водоем на село любен таксата е 5 лв и отделно се заплаща и улова на кг!Кажи колега какво по точно те интересува ,или само си спамиш!!!!!preskata написа:Само това ли е колега.Някак си не е пълно извинявай ако съм те обидил дай повече инфо и уточни малко повече!!
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво люска добра рибка
Другият пьт и по големи и повече .

Другият пьт и по големи и повече .
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- сериозен играч
Еееееее,бравос бре наш,напери се с щуката и не ти дреме!!!!Браво,и все по-големи оттук насетне!!!!!!!!