Мечкаревските дупки.

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
krezo_bg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мечкаревските дупки.

Мнение от krezo_bg »

Здравейте колеги,предварително ще Ви благодаря за някаква информация относно риболова на споменатото место.Дали дава и що и ако дава на какво.Ще имам няколко дни свободни съм решил хем да видя мама и тати какво правят и да направя ивентуален риболов на Мечкарево.Така че дайте ми някаква информация.
grsg
новобранец
новобранец

Re: Мечкаревските дупки.

Мнение от grsg »

на мечкаревските дупки за 3 дни за около 2-3часа на блесна хванах 3 щтуки 1-вата 7кг 2-рата 4кг а 3-тата 8-9кг.която ми е рекорд доно да имаш успех и ти.
georg

Мнение от georg »

grsg написа:хванах 3 щтуки
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Браво бе пич !!!Ако са тези от галерията ти, и на снимката си ти :prayer:
Как ги извади тези чудовища? Дай повечи инфо!
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Засега само ще гледам отстрани и ще чакам пояснения! Че,да не стане като историята на Младен!
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

с колегата искарахме щуки 4+ 6+ 7+ 10+ на мечкаревката дупка на блесни.. снимките на трофеите са в склада... щуките взимаха на голяма клатушка ... бяла или медна .. надявам се да съм ви бил полезен .. успех колеги
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

grandal_331 написа:Засега само ще гледам отстрани и ще чакам пояснения! Че,да не стане като историята на Младен!
правилно Професоре ,то гоолеми щуки голямо чудо,май ще те разжалват а :?: :wink: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

carpsliven2 написа:с колегата искарахме щуки 4+ 6+ 7+ 10+ на мечкаревката дупка на блесни.. снимките на трофеите са в склада... щуките взимаха на голяма клатушка ... бяла или медна .. надявам се да съм ви бил полезен .. успех колеги
Георги от тържище "Болярка"продава рибарски принадлежности също го има с такава снимка :idea:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

аз съм му колегата .. несе снимам със щуки .. понеже нали съм уж шаранджия .. аз дадох старта на динозаврите :roll:
Изображение
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

carpsliven2 написа:аз съм му колегата .. несе снимам със щуки .. понеже нали съм уж шаранджия .. аз дадох старта на динозаврите :roll:
Ами пускай снимките ,а Васил ли се казваш :?:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

да .. аз съм тоз дет ти даде щеките .. сори за спама ... аз незнам как се качват снимки .... аватара ми го сложи един приятел ... несе занимавам с фоторепортери... от време на време се мъча да помогна на някой колега и да докажа че ефтените неща вадат големи риби ... хехе :roll:
Изображение
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Божидар написа:
carpsliven2 написа:с колегата искарахме щуки 4+ 6+ 7+ 10+ на мечкаревката дупка на блесни.. снимките на трофеите са в склада... щуките взимаха на голяма клатушка ... бяла или медна .. надявам се да съм ви бил полезен .. успех колеги
Георги от тържище "Болярка"продава рибарски принадлежности също го има с такава снимка :idea:
А за тези момчета ли става въпрос,тогава съм съгласен те са майстори,там няма лъжа
Изображение
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

slivnalia написа:
Божидар написа:
А за тези момчета ли става въпрос,тогава съм съгласен те са майстори,там няма лъжа
Благодаря колега ... аз съм единия.... едно черпане имаш от мен .... несе считам за майстор и несъм професионалист ... лично аз винаги ще бъда човек от народа ... с квото мога ще помагам на хората и ще се уча от тях.
Изображение
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Ами колега заповядайте при войводите бъдете едни от нас :wink: :wink: :wink:
Изображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

grsg написа:на мечкаревските дупки за 3 дни за около 2-3часа на блесна хванах 3 щтуки 1-вата 7кг 2-рата 4кг а 3-тата 8-9кг.която ми е рекорд доно да имаш успех и ти.
дай малко подробности за такъма pleace?!какъв прът, макара и влакно ползваш, на каква блесна ги хвана?! :roll:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Jechev написа:
grsg написа:на мечкаревските дупки за 3 дни за около 2-3часа на блесна хванах 3 щтуки 1-вата 7кг 2-рата 4кг а 3-тата 8-9кг.която ми е рекорд доно да имаш успех и ти.
дай малко подробности за такъма pleace?!какъв прът, макара и влакно ползваш, на каква блесна ги хвана?! :roll:
Щуките взимаха на медна и бяла голяма клатушка .. едната е на зелена искряща .. марка няма да споменавам защото ние ги внасяме .. блесната стува 1.50 лв. grsg e от нащта бригада .. това е сина на колегата .. има още доста снимки които не е качил ... даже мойта щука я няма. пред блесните ползваме повод за щуки .. в дупката изглежда има още динозаври понеже на grsg късаха и искаха да го дърпат във водата .. лапаха и пред най-дългите поводи. ползваме дебелина на влакното 0.30 ударите са покрай шаварите и трудно-достъпните места. на удобните за въртене блесна ... нямаше никви удари. тази година щуките взимаха само по обяд ... аз специално имам само 2 ходения за щука ... но след консултации с колеги стигнахме до следните заключения. не е срамно да се пита за некаква информация. Ако ловите на жива стръв .. залагайте на червеноперка. надявам се да съм ви бил полезен .. успех колеги :roll:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”