Чепинци-зарибяване!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Чепинци-зарибяване!

Мнение от MITKO70 »

При посленото ми посещение на гьола 12-13.11 почти нямаше риболов,та за това пускам темата тук.Но поне има новини около самия водоем.Първо добрата,зарибиха с шаран около 40бр. с размер 1-3кг. :shock: И аз не вярвах на очите си ,но е факт.Казаха ,че са от ЛРС и си заминаха.Лошата доколкото е такава е,че вече ги няма хубавите места от към дигата.Започна изграждане на нов път и всичко е заравнено към шаварите,няма ги добрите места.Ще се разработват нивите от към стария път който е сега за камионите,него ще го прекопаят.Ще се купува и нова драга,пресевна и т.н.Но работата в сегашния гьол ,ще спре скоро.Ето 1 снимка какво представлява сега мястото/не успях да снимам шараните,свършиха батерийте :oops: /
Изображение
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
crazybot
фен клуб-скобар

Re: Чепинци-зарибяване!

Мнение от crazybot »

Не трябваше да казваш за зарибяването.Утре цяла София ще е там :?
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

e нека ги фанат тия 40 шаранчета на площа на тоя гиол :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

crazybot написа:Не трябваше да казваш за зарибяването.Утре цяла София ще е там :?
Няма проблем и София ,и още една да дойдат,ще запишат само присъствие :D Аз като бях там да не би да хванах,всичко замина в дълбините с изключение на 1бр.Имаше 2-3 ошашавени ,но се оправиха,само един ,нещо беше наранен ,колегата до който ги пуснаха го прибра с ...блесната.Виж на пролет може и да се ловят вече,а и ще измешат хайвера с местните шарани.
Изображение
Аватар
slavi_8899
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от slavi_8899 »

Язък за гъола! Може верно да няма много риба ама местата по дигата бяха много приятни :evil: а някой колега ако има инфо за активен хищник (бяла, щука и тнт.) може да сподели :roll:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

На Чепинци определено няма активност,нито бяла ,нито щука,пипат само писалки 20-25см.За стръв с 300зора се хваща някое костурче и бабушка,уклея го няма.Но при тези булдозери,камиони от двете страни нищо чудно.Тази есен много рано замря риболова,водата спаднала с още 50см.
Изображение
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

Митак май на тоя гьол,ще му разкажат играта тотално.Относно зарибяването похвално,но е капка в морето.Дано шарковците оцелеят от мрежите на бракониерите :axe: .
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

joroNH написа:Митак май на тоя гьол,ще му разкажат играта тотално.Относно зарибяването похвално,но е капка в морето.Дано шарковците оцелеят от мрежите на бракониерите
Жоро ,той гьола като спрат работа там ще се поуспокой,но са купили 400дка. от другата страна на пътя и от там ще го прекарват до нова пресевна при дигата може би.Интересно е тези които го зарибяват ,какво ще предприемат ,защото определено се мрежари от работещите там.Разправяха ми за щука близо 1м.хваната на мрежа.
Изображение
Аватар
crazybot
фен клуб-скобар

Мнение от crazybot »

Днес бях там и един местен ми разправя че като са пуснали шараните и още на същата вечер половината са били в мрежата :evil:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Да бе да ,кажи му много здраве на тоя местния.Аз отидох на 12.11, като ги пуснаха и спахме там с кемпера .През ноща нямяше жив човек на гьола,пълнолуние,водата тепсия,драгата не работеше/ремонт/ :wink: При това време щях да видя каквото и да стане по гьола,а стоях до късно и лодката на драгата не мръдна :wink: Мани какво разправят,чули са ,ама няма как да са ги хванали,освен за оная работа :D Питай ги къде ги пуснаха шараните ,нали са много отворени :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”