Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Чепинци-зарибяване!
Модератор: sapuna
- MITKO70
- кандидат преподавател
Чепинци-зарибяване!
При посленото ми посещение на гьола 12-13.11 почти нямаше риболов,та за това пускам темата тук.Но поне има новини около самия водоем.Първо добрата,зарибиха с шаран около 40бр. с размер 1-3кг.
И аз не вярвах на очите си ,но е факт.Казаха ,че са от ЛРС и си заминаха.Лошата доколкото е такава е,че вече ги няма хубавите места от към дигата.Започна изграждане на нов път и всичко е заравнено към шаварите,няма ги добрите места.Ще се разработват нивите от към стария път който е сега за камионите,него ще го прекопаят.Ще се купува и нова драга,пресевна и т.н.Но работата в сегашния гьол ,ще спре скоро.Ето 1 снимка какво представлява сега мястото/не успях да снимам шараните,свършиха батерийте
/

Всичко може,но не всеки го можe.

- crazybot
- фен клуб-скобар
Re: Чепинци-зарибяване!
Не трябваше да казваш за зарибяването.Утре цяла София ще е там 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
e нека ги фанат тия 40 шаранчета на площа на тоя гиол 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- MITKO70
- кандидат преподавател
Няма проблем и София ,и още една да дойдат,ще запишат само присъствиеcrazybot написа:Не трябваше да казваш за зарибяването.Утре цяла София ще е там

- slavi_8899
- вече хвърля и на тежко
Язък за гъола! Може верно да няма много риба ама местата по дигата бяха много приятни
а някой колега ако има инфо за активен хищник (бяла, щука и тнт.) може да сподели 

- MITKO70
- кандидат преподавател
На Чепинци определено няма активност,нито бяла ,нито щука,пипат само писалки 20-25см.За стръв с 300зора се хваща някое костурче и бабушка,уклея го няма.Но при тези булдозери,камиони от двете страни нищо чудно.Тази есен много рано замря риболова,водата спаднала с още 50см.

Митак май на тоя гьол,ще му разкажат играта тотално.Относно зарибяването похвално,но е капка в морето.Дано шарковците оцелеят от мрежите на бракониерите
.

Никога на колене пред когото и да е.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Жоро ,той гьола като спрат работа там ще се поуспокой,но са купили 400дка. от другата страна на пътя и от там ще го прекарват до нова пресевна при дигата може би.Интересно е тези които го зарибяват ,какво ще предприемат ,защото определено се мрежари от работещите там.Разправяха ми за щука близо 1м.хваната на мрежа.joroNH написа:Митак май на тоя гьол,ще му разкажат играта тотално.Относно зарибяването похвално,но е капка в морето.Дано шарковците оцелеят от мрежите на бракониерите

- crazybot
- фен клуб-скобар
Днес бях там и един местен ми разправя че като са пуснали шараните и още на същата вечер половината са били в мрежата 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Да бе да ,кажи му много здраве на тоя местния.Аз отидох на 12.11, като ги пуснаха и спахме там с кемпера .През ноща нямяше жив човек на гьола,пълнолуние,водата тепсия,драгата не работеше/ремонт/
При това време щях да видя каквото и да стане по гьола,а стоях до късно и лодката на драгата не мръдна
Мани какво разправят,чули са ,ама няма как да са ги хванали,освен за оная работа
Питай ги къде ги пуснаха шараните ,нали са много отворени