За подфорумите, темите и модераторите

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
АлекоД
научил се да хвърля
научил се да хвърля

За подфорумите, темите и модераторите

Мнение от АлекоД »

Обещах да не се заяждам и затова пускам само едно най-просто питане:

Не може ли модераторите да следят по-стриктно за темите, които се пускат из различните подфоруми?
Имам предвид специално "Морски риболов", където се говори за всичко друго, но не и за морски риболов. Няколко души там, от които и двама са модератори на съответния подфорум, са го превърнали в махленски клюкарник, все едно че е на териториален принцип.

Дали администрацията на форума ще вземе отношение по въпроса ми?
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Нека си пишат ко ти пречи ?
За бракониерите само слънчаци :lol: !
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: За подфорумите, темите и модераторите

Мнение от durumov »

АлекоД написа:Обещах да не се заяждам и затова пускам само едно най-просто питане:

Не може ли модераторите да следят по-стриктно за темите, които се пускат из различните подфоруми?
Имам предвид специално "Морски риболов", където се говори за всичко друго, но не и за морски риболов. Няколко души там, от които и двама са модератори на съответния подфорум, са го превърнали в махленски клюкарник, все едно че е на териториален принцип.
Дали администрацията на форума ще вземе отношение по въпроса ми?
ти напиши първо откъде си ... не оставяй празно място ... пък аз после ща'отворя що е териториален принцип и Морско кръщение. Клюкарник за един форум е едно добро нещо защото хората научават кое-какво-къде - виж принципите и стратегиите на едно SNN например - може да се прави и по костюм и вратовръзка и пред камера. А махленски е за теб защото ти си АУТ и ако излезеш да играеш в махлата ще те натрошат. Кого си мислиш, че засягаш..., хора с по 20 годишни синове , МЮХЛЬО
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
АлекоД
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: За подфорумите, темите и модераторите

Мнение от АлекоД »

durumov написа:ти напиши първо откъде си ... не оставяй празно място ... пък аз после ща'отворя що е териториален принцип и Морско кръщение. Клюкарник за един форум е едно добро нещо защото хората научават кое-какво-къде - виж принципите и стратегиите на едно SNN например - може да се прави и по костюм и вратовръзка и пред камера. А махленски е за теб защото ти си АУТ и ако излезеш да играеш в махлата ще те натрошат. Кого си мислиш, че засягаш..., хора с по 20 годишни синове , МЮХЛЬО
От София съм, ама не разбрах от какво съм аут и кой ще ме натроши. И не ми се прави на много по-възрастен! Почти набори сме.
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

"ако излезеш да играеш в махлата ще те натрошат" - образно казано

ще рече - диалога по всичко е невъзможен - децата не те обичат.

Или не щат да ритат топка с теб, а гаджетата не щат да ходят на кино

с теб...както искаш тъй си го разбирай.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
АлекоД
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от АлекоД »

durumov написа:"ако излезеш да играеш в махлата ще те натрошат" - образно казано

ще рече - диалога по всичко е невъзможен - децата не те обичат.

Или не щат да ритат топка с теб, а гаджетата не щат да ходят на кино

с теб...както искаш тъй си го разбирай.
Стилът ти на писане заприличва все повече на този на един юнак, който напусна форума преди време и сега си седи заврян в една дупка на една централна група.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Алеко това все пак е форум и не мога да разбере какво все не ти е точно .Не може всичко да ти харесва ,хора разни ,разни вкусове.Като не ти харесва нещо не го чети и не ми се прави на господ да казваш какво да и какво не . :evil: Верно може някой да попрекали ама кой си ти че да закриваш подфоруми.И за финал те поздравявам с некоя песен на ЪПСУРТ.........избери си!!!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”