Почти капо на Байкал-Дунава

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

peshaka1956
новобранец
новобранец

Почти капо на Байкал-Дунава

Мнение от peshaka1956 »

Събота и неделя разпънахме малко над култовото място/ Фара/,предимно на капан и рибета.През деня нямаше пипане, вечерта няколко средни таранки.Времето беше перфектно за риболов,без вятър не много студено но уви.Съседите до нас бяха със много въдици но за три дни бяха хванали една мряна около 2.5 кг.От хищника нямаше никаква следа,изобщо през цялата година в този район изчезна бялата ,епизодично разпер и малки щуки.Изобщо за този район се пише малко .На връщане спряхме за малко на Гигенския мост,само попчета е информацията от местни колеги.Чухме че около с.Глава са хващали шарани,но ако някои има повече инфо да пише.Чудиме се тази събота дали за последно да пробваме на Дунава.
preskata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Почти капо на Байкал-Дунава

Мнение от preskata »

Колега хубаво излетче!
За мен винаги навсякъде има риба
nervaa
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nervaa »

Извинявам се за спама,но каква е трмпературата на водата.В смисъл не е ли късно вече да се търси шаран.
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Температурата на водата е около 10 градуса и все ми се струва, че сезона приключи вече. :cry:
vanesok
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vanesok »

Колега,поинтересува ли се на какво е излязла мряната?Вече месец я мъча на какво ли не/кашкавал,качамак на кубчета,на спирала/-капо съм.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”