Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Какво бихте искали да има в риболовните магазини?
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Какво бихте искали да има в риболовните магазини?
Колеги смятам да отворя магазин.Бихте ли ми дали някои съвет?Как да изглежда?Какво да се предлага?Как да привлека клиенти?Какво ви дразни по магазините?Моля пишете вашето мнение!!!!То е ВАЖНО!!! Предварително благодря!!!!!
- gogo3
- вече хвърля и на тежко
еми трябва да има ледобури,сонари там въдици,щеки, макари,мултипликатори......ааааа друго друго кво а да такъми кутии за куки видове троики
мен ме дразни това че когато ми трябват тройки N:3,4 там ги свършили за това се запаси добре с куки и др. еми това е
а да и сръв да има пинки бял торен червеи скариди морски червей и други
мен ме дразни това че когато ми трябват тройки N:3,4 там ги свършили за това се запаси добре с куки и др. еми това е
а да и сръв да има пинки бял торен червеи скариди морски червей и други
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
gogo3 написа: а да и сръв да има пинки бял торен червеи скариди морски червей и други
Гого3 така като гледам Димитровград къде е едва ли му трябват морските червей макар и ситните риби да кълват на него

Зависи ако искаш нешо скромничко в гаражче или нещо по голямо !
Ако ще е голямо трябва да имаш всичко що трябва за рибаря + ненужните екстри които почти не се купуват !
Важно е продавача да е такаф къфто е клиента !
Представи си влизаш в магазина и казваш добро утро добър ден мога ли да закупа 2 дози торен червей 1 една кутийка бели ?
И продавача да каже чакай да си дочета статията да си наплюмчи пръста и да смени страницата !
За бракониерите само слънчаци
!

- петър власев
- разбира нещата
много важна е сръвта според мен и започвам така
червен земен торен едар и дребен разделени ако може и винаги да е пресен и свеж не докото отидеш на язовира и той си заминал
бял. пинки . и всичките му разновидности също да е свеж
пиявици ако можеш и жабки за късна пролет са идеални
живи рибки симеон каракуди малки и средни
ручейник
малки пакетчета варено жито протеинови топчета
захранки за всякакъв вид риба е без морска де
добър избор от изкуствени примамки
добри корди може малко по скъпи но знай че всеки се връща там където е направил добра покупка
аз лично избягвам магазини с некачествена стръв за мен лично тове е едно от най важните пера в един рибарски магазин
защо ще ти кажа
въдици си имам почти за всякякъв риболов +макари естествено
столчета ботуши и куп други джаги които ще ме изкарат 3 4 год
но когато влезна в рибарски магазин винаги си купувам
я куки дори и да имим пак си вземам а корда ако има излишни пари
воблер ; блесна и така
предполагам че си рибар и знаеш какво точно иска един рибар когато влезне в такъв магазин
дано сам ти бил полезен и успех с начинанието
ако можеш продавай и някяква литература риядко сам виждал магазин в който да продават книги за видовете риби а за някои видове като платиката ми се иска да попрочета нещо повечко
щото ходя на Антон ивановци а там е има тази гад само дето незнам в кои период каде да е тарся та кат отида 2 часа снова кат откачен с лодката до кат набарам пасажите
червен земен торен едар и дребен разделени ако може и винаги да е пресен и свеж не докото отидеш на язовира и той си заминал
бял. пинки . и всичките му разновидности също да е свеж
пиявици ако можеш и жабки за късна пролет са идеални
живи рибки симеон каракуди малки и средни
ручейник
малки пакетчета варено жито протеинови топчета
захранки за всякакъв вид риба е без морска де
добър избор от изкуствени примамки
добри корди може малко по скъпи но знай че всеки се връща там където е направил добра покупка
аз лично избягвам магазини с некачествена стръв за мен лично тове е едно от най важните пера в един рибарски магазин
защо ще ти кажа
въдици си имам почти за всякякъв риболов +макари естествено
столчета ботуши и куп други джаги които ще ме изкарат 3 4 год
но когато влезна в рибарски магазин винаги си купувам
я куки дори и да имим пак си вземам а корда ако има излишни пари
воблер ; блесна и така
предполагам че си рибар и знаеш какво точно иска един рибар когато влезне в такъв магазин
дано сам ти бил полезен и успех с начинанието
ако можеш продавай и някяква литература риядко сам виждал магазин в който да продават книги за видовете риби а за някои видове като платиката ми се иска да попрочета нещо повечко
щото ходя на Антон ивановци а там е има тази гад само дето незнам в кои период каде да е тарся та кат отида 2 часа снова кат откачен с лодката до кат набарам пасажите
я чувствась себя очен хорошо
- ventyri
- научил се да хвърля
БРАТЛЕ,МНОГО ДОБРЕ,ЧЕ СИ СЕ РЕШИЛ НА ТОВА НАЧИНАНИЕ,НО ЗАПОМНИ НАЙ ВАЖНОТО ПРАВИЛО (ЦЕНИТЕ).ЗА ДА ТИ ВЪРВИ МАГАЗИНА,ТРЯБВА ВИНАГИ ДА СИ КОНКУРЕНТЕН С ЦЕНИТЕ.""ТУК ЩЕ ЗАГУБИШ,ТАМ ЩЕ СПЕЧЕЛИШ""РАЗЧИТАЙ СЪЩО ТАКА И НА ПРИЯТЕЛИТЕ!!!!!ТЕ ЩЕ ТИ ДОКАРАТ КЛИЕНТИ!!!!!! И НАЙ ВАЖНОТО !!!!!!!!!!!!!!!!!ТОВА ГО ЗАПОМНИ ДОБРЕ (ВИНАГИ МИСЛИ КАКТО ВСЕ ЕДНО ,ЧЕ ТИ СИ КЛИЕНТА )ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО,МИ ЗАЩОТО ТИ САМИЯ СИ БИЛ КЛИЕНТ ДОСКОРО.ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ ПРОСТО, ЯВНО САМИТЕ ДИСТРИБУТОРИ СА ЕДНИ И СЪЩИ ЗА ВСИЧКИ МАГАЗИНИ И ЧЕНИТЕ СА ЕДНАКВИ И ЗАТОВА,ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ,НЯМА НИКВА КОНКУРЕНЦИЯ, А Е САМО ВЪПРОС НА СИМПАТИЯ МЕЖДУ САМИТЕ ПРОДАВАЧИ-КИ.МИСЛЯ,ЧЕ ЩЕ ТИ БЪДА ПОЛЕЗЕН
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Доста важно е да се изберат качествени марки да се продават а не туските буклуци дето 4 лева е пръчката и 3 макарата ДЕЙСТВИТЕЛНО съм влизам в такаф магазин имаше само 11 пръчки и 10 макари при това всичките къси и най скъпата беше 14лева немам думи имаше и олова и куки !
За бракониерите само слънчаци
!

- Fishing_Fan
- разбира нещата
- barutchiata ©
- Администратор
И като и каже човек хайде да не се замисля много многоribaria1 написа:РАЗБРА ЛИ СЕГА КВО ТИ ТРЕБЕ:
ДА ИМАШ ЗА СЕКЪВ РИБОЛОВ ТАКЪМИ..
ДА СА ТИ ДОБРИ ЦЕНИТЕ...
ДА ТИ СЕ СЕЩА ОТ РИБОЛОВ ПРОДАВАЧА....
ДА ИМА И СКЪПА И ЕВТИНА СТОКА....
ИЛИ ПА ЗАД ЩАНДА ДА СЕДИ УБИЙСТВЕНА МАДАМА-БОДРА И ОТЗИВЧИВА ЗА РИБАРСКИ НЕВОЛИ И ЖЕЛАНИЯ.../майтапя се /....
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- новобранец
Във всеки магазин е едно и също .Разликата е в отношението на клиента .Голяма част от рибарите са бедни и когато продаваш по евтино и им направиш някаква отстъпка пак ще доидат при теп това съм го забелязвал много пъти.И когато клиента се колебае дай му акъл влизал съм в рибарски магазин дето продавача незнае за какво служат половината работи.
И много важно продаваи живи рибки не е лошо да си земеш някои аквариум.
Аз ходя да си зимам рибки от зоо магазина жената си отделила едн аквариум само с каракудки скобари уклеи и тн.Каза ми аз искарвам повече пари от тях отколкото другите рибки.
И много важно продаваи живи рибки не е лошо да си земеш някои аквариум.
Аз ходя да си зимам рибки от зоо магазина жената си отделила едн аквариум само с каракудки скобари уклеи и тн.Каза ми аз искарвам повече пари от тях отколкото другите рибки.