Риболов в Търновскио край?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Fisherman66
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Риболов в Търновскио край?

Мнение от Fisherman66 »

Здрасти банда :D , някой има ли хабер къде и какво може да се ловориби между Долна Оряховица и Попово? През май минах оттам и отляво зафиксирах на скенерите некъв як гьол (леко заблатен), ма нямах време да спирам. Някой знае ли нещо за таа работа ... щото другата седмица пак тръгвам занатам и тоа път съм си предвидил ден повече.. :twisted: 8)
Тенкю ви предварителната за секва информация по въпросът!
ИВО ШТУКАРЯ
новобранец
новобранец

Мнение от ИВО ШТУКАРЯ »

Не ти препоръчвам река Янтра,защото в момента е мътна.Има едно гьолче на около 10-15 километра от Долна Оряховица,корекцията на село Драганово.Слуката в момента там е добра.Лови се предимно едра каракуда,червеноперки и по рядко платики,а на рибе можеш да ковнеш и някой щукле.Аре наслука :D
Аватар
Fisherman66
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Fisherman66 »

тенкю, колега .... :) ше се пробвам па да видим .....
Бинго
новобранец
новобранец

Мнение от Бинго »

ако става въпрос за язовирчето на с.Драганово,наистина ти препоръчвам да отидеш там ако имаш време.Ще се изкефиш максимално гарантирано(стига да става въпрос за него де)
Аватар
Fisherman66
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Fisherman66 »

Бинго, не знам дали за него става въпрос.....поемам сякаква информация за тоя регион. ... Тоя язовир дето говориш за него вижда ли се от шосето? :?: :roll:
Бинго
новобранец
новобранец

Мнение от Бинго »

Ами не........... :cry: най-добре ще е да питаш местните,те със сигурност го знаят
Аватар
Fisherman66
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Fisherman66 »

Бе то така си е най-добре..... да питаш местните.... :idea: ... ма понякога се случва и те да научат нещо от нас.... (пример :wink: )... едно лято с колега ходихме на Искъра след моста на Чомаковци (Червен Бряг). за един ден скъсахме клена и мрените, имахме удари на сом и шаран... към 18 ч. вече ни беше писнало да скубем а около нас се събра местна тълпа. Колегата ми Пацо ловеше на тесто със спринцовка.... та един пич от селото го пита "кво е т'ва белото у инжекцията?". Пацо, както си му е реда запазва изключително сериозен вид и казва..."паста за зъби бе.... ПОМОРИН!"... в следващия момент оня (и още неколко покрай него) хукнаха към бакалията "докато още не е затворила Цеца".... 8)
Бинго
новобранец
новобранец

Мнение от Бинго »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ИВО ШТУКАРЯ
новобранец
новобранец

Мнение от ИВО ШТУКАРЯ »

Питай къде е мелницата.Гьолчето е точно под нея.Там също има резултат,но аз ти препоръчвам голямата корекция,която е разделена от една дига само от гьолчето,тя е малко по в дясно.НАСЛУКА!!!!! :lol:
Аватар
Fisherman66
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Fisherman66 »

Иво, тенкс ногу за информацията.... другия понеделник (11.07) ша ги скъсвам! :twisted: .... и, разбира се, ще ви пиша кво е станало. Пълни жабарници (пардон - ЖИВАРНИЦИ) на сички колеги!
:lol: :lol: :lol:
Аватар
vania_772
новобранец
новобранец

Re:

Мнение от vania_772 »

Fisherman66 написа:Бинго, не знам дали за него става въпрос.....поемам сякаква информация за тоя регион. ... Тоя язовир дето говориш за него вижда ли се от шосето? :?: :roll:
предполагам,че си видял язовира след Драганово в дясно на пътя...тук му викат "Кортина"....последната информация за него е,че са го изпразвали и няма нищо... :roll:
И мислиш си-играч съм,и от класа,
но явно само в твоята глава.
Сам паметник си вдигаш..Не,не става!
Че хора имат си очи,но и сърца!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”