Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

5-те могили.(софийско)
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
5-те могили.(софийско)
Знам,че петаците е платено от няколко месеца насам,но се чудя някой ходил ли е и какво кълве?Едно време там съм ловил уклей и каракуда,но беше бая отдавна.Мисълта ми е сега след като е платен дали някой си е направил труда да зарибява и дали си заслужава да се ходи там?Мерси предварително.
-
- научил се да хвърля
Re: 5-те могили.(софийско)
Не си заслужава да се дават 5 лева за този гьол,при положение че на гьоловете около него излиза същата риба и все още са безплатни 
До колкото знам от "местните" платения не е зарибяван а просто арендатора който копае там е решил да изкара някой лев от рибарите

До колкото знам от "местните" платения не е зарибяван а просто арендатора който копае там е решил да изкара някой лев от рибарите

-
- разбира нещата
Мерси много колега.
- slavi_8899
- вече хвърля и на тежко
Там на тоя дето е на холцим кариерата (дето в началото е плитък с трастики и растителност) преди 2 години ходих цял сезон редовно и бях много доволен!! Не че имам кой знае какви успехи, ама излизаха главно каракуди тарани, добър костур, уклей много и кълве целодневно, на притъмване са ми излизали на бели червей сомче, голи шаранчета, едри костури и те така!! н-на брой пъти съм виждал да хващат големи!! кленове, а 1 път даже 1 колега в нормалното чакане на троха за каракуда извлече пак 1 клен убавец и така!! Отделно имаше и много пилищта костенурки и разни животинки! Ама нали нещо го направиха платено, па и некъв пясък от пресевната прееба залива и спрях да хода. Колеги които имат впечатление от водоема да споделят щото още може и да има далавера да се ходи 

Здравей те, знам че темата е стара но да дам малко инфо! Тези дето събират таксата са ПАЛЯЧОВЦИ!!! не им плащайте!!! Те са взели кафето под наем, и само се вживяват на Горски!!! Нямат право да събират пари.
Аз съм от Чепинци, не им плащаме с приятелите, ако бяха зарибили, щях да си помисля!!!
Аз съм от Чепинци, не им плащаме с приятелите, ако бяха зарибили, щях да си помисля!!!
Колегата е много прав,искайте само касов бон и глейте кво става..................chepintci написа:Здравей те, знам че темата е стара но да дам малко инфо! Тези дето събират таксата са ПАЛЯЧОВЦИ!!! не им плащайте!!! Те са взели кафето под наем, и само се вживяват на Горски!!! Нямат право да събират пари.

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
аз когато ходих хванах 10 щуки по 300 грама 

Какво ги направи тези 10 щукички?
-
- разбира нещата
Кеч и релийз ... в тигана предполагам...jporlando написа:Какво ги направи тези 10 щукички?

П.П. Само базик не сикам да убидя колегата.