6:1

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

DimityrK
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: 6:1

Мнение от DimityrK »

Колеги ....аз си мисля че както винаги в БГ футбола има интриги...дали футболистите нарочно не искаха да играят за да изгонят Марков ...или толкова могат... :axe:
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

А мен не ме интересува футбола -или съм за риба или си оправям колата ,няма нерви и не се замаявам с неща дето не мога да оправя.........
В българския футбол има прекалено много "селски" тарикати ,дето се опитват да правят пари за сметка на феновете .......
и за това не гледам футбол :!:
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Абе хора,що се занимавате с глупости-да не би да е имало някакъв мач :smt102

п.п.А поразгледах тук-там и разбрах:контрола м/у националите на Сърбия и някакъв сбиротак от родени в България /незнам какъв спорт упражняват/:idea:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

bkd написа:Абе хора,що се занимавате с глупости-да не би да е имало някакъв мач :smt102

п.п.А поразгледах тук-там и разбрах:контрола м/у националите на Сърбия и някакъв сбиротак от родени в България /незнам какъв спорт упражняват/:idea:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

Диканаров написа:И само, като си помисля, че всеки от тези плужеци взимат на месец, колкото двугодишната заплата на кой да е от нас! Ние си късаме нервите и губим времето, ние се срамим, че сме българи, а те са все по първите страници на жълтата преса и все в най-лъскавите бардаци с най- лъснатите "пеперуди" и най-скъпите лимузини и въобще не им пука за нас и България! Отдавна съм им обявил бойкот! На всякъде! Ако всички сме така, не им ходим на мачове, не ги гледаме по ТВ, не пускаме тото 1 и не играем на Еврофутбол, не им купуваме фанелки, шалчета и шапки, пуснат ли реклама с някой от плужеците и да минаваме на друг канал, тогава може притиснати от НАС и поради спадналите приходи клати ку..вете от Кърниградска да се изметат. Мутрите ще са го направили преди това и ще са си прехвърлили бизнеса в друга сфера. От чичови и лелини или собвствени синчаги полза няма да има! Ямата ще е празна!. И тогава може да започне възраждането на играта. Като в Бразилия- от махленските игрища израстват сърцати спортисти. Така бе у нас преди 40-50г. Може да не е още късно, да не сме генно атрофирани и още да има надежда да се появят нови: Жоро Найденов, Жоро Соколов, Гацо Панаьотов, Гацо Стоянов, Крум Милев, Диев, Гайдарски, Попето и Чико, Теко Абаджиев и Василев, Митата и Г.Аспарухов, Мишев и ,и,и, много други, за които тройка кебапчета с бира бе максималното възнаграждение за победа. Че много от тях ходеха на работа, а после на тренировки. И играеха за нас зрителите и стадионите бяха тесни. Гледали ли сте мачовете ни от олимпиядата в Мелбърн или черно - бели записи на националния отбор от 50 и 60 г. на миналия век. Е това бяха спортисти, патриоти и ОБИКНОВЕНИ хора. Нищо общо с грандоманията, мързела, алчността и съвестта на сегашните плужеци! :twisted: :axe: :finga: :mrgreen: :axe: :finga: :twisted:

:smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038
Аз съм на същото мнение от 4 години не ходя нито по мачове, нито ги гледам по ТВ.
Има един шеф и това е клиента.Той може да уволни всекиго,просто като си харчи парите другаде.
я чувствась себя очен хорошо
ghr
новобранец
новобранец

Мнение от ghr »

11-ГОВНАРИ НА ТЕРЕНА,
И ОЩЕ ТОЛКОЗ НА СКАМЕИКАТА!!!!!

слагаите клиуч на темата
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

:D :D :D А, да пиша и аз ! Не знаех ,че има мач и несъм го гледал ! Сега се радвам , научих от новините за резултата ! Наще дришльовци пак съ се усрали и що ли не ме е яд !!!? Ма от Сърбия е от това ме хваня яд !!!
Ми толкова си можат момчетата , да не им се сърдим на манекените - облекли им екипите на нац.футб.отбор и те с това се разхождат ! :D :D :D
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

SINISHA написа:Коментар:

"ТРЕНЬОР - МИШКА , на терена 10 мишки (една две по-големи и по-злобни,но все пак мишки),

на скамейката 6 хамстера и един лъв на вратата около който през повечето време имаше

повече сърби отколкото мишки ."
много верно казано
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Пич..вярно е че е унекално универсален футболист, но кажи ми тоя гъз кога е направил поне един силен мач за БГ...че нещо не се сещам....... :shock:
А ти пич,знаеш ли колко гола в колко мача има Бербатов за националният отбор на България.
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Не мога,пък и не искам да чета всички писания относно българските балерини на футболния терен!Само едно ще напиша-ДОКАТО ИМА БУДАЛИ ДА ПЛАЩАТ ЗА БИЛЕТИ-ще има скъпо платени,от вашия джоб -БЕРБАТО-балерини!Точка по въпроса от мене!П.П.- Стоян да се замисли-струва ли си да ходи по мачове,или за риба :roll:
XOLERA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от XOLERA »

При Христо Стоичков националите играеха в система 4-3-3, а при Пламен Марков по системата зет-племенник-зет-племенник-зет-племенник. В Белград стана ясно какви са проблемите на Евгени Минчев, Азис и Димитър Бербатов - нещо ги опъва отзад. Производителите на "Барби" разкриха, че не световната криза се е отразила на падналите продажби, а на факта, че куклата изглеждала доста мъжествена в сравнение с Димитър Бербатов и децата вече искали да си играят с Берби, а не с Барби.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

От Манчистер съобщиха,че Бербо е контузен.Не търсете вината в него.Той поне Представя що годе добре България навънка за разлика от много други :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
s7efan
новобранец
новобранец

Мнение от s7efan »

Защо сте се захванали с Бербо.За да играе в Манчестър Юнайтед,значи все пак има качества,които малко хора имат.А и дори и да не го бяха контузили(или да не беше излязъл умишлено както някой казват) ако си мислите че може да вкара 6 гола....аз не мисля така.Не оневинявам нашите балъци, че са пълни скумрий и че не могат да играят просто искам да не търсите вината само в един човек.

П.П.Не искам да засягам никой с този пост,а просто изразявам мнение
Изображение
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Абе XOLERA,кажи ми кой ваш футболист е играл в такъв отбор като Бербата.Аре не ставай смешен.Сигурно Миланов игра перфектно. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Букурещ. Недоволен от критиките, които получи в последните дни, суперзвездата на българския футбол Димитър Бербатов се замисли сериозно за възможността да се оттегли от националния отбор на България, съобщава румънското електронно издание "Зиаре.ком".
„Димитър ми каза, че е готов да се оттегли от националния отбор, тъй като хората го обвиняват за слабите резултати на България”, заяви Емил Данчев, агент на футболиста.
В последния приятелски мач, играл се снощи, представителният отбор на България беше победен от Сърбия, която се наложи с 6-1. На 27 години Бербатов има отбелязани 41 гола в 64 мача.
Ето това постигнахте.Хвала вам.Дано за другият мач викнат Гонзо. :finga: :finga: :finga:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Егор каза истината! :wink: Трябва ни европески треньор и европейско мислене! :wink: Видяхме Русия,кво направи на Европейското! :shock:Дребните игрички на шуро-баджанашка основа в националния,ни превръщат в селският ориент на Европа! :D Дребните игрички водят до,дребни резултати! :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”