Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

6:1
Модератор: dantho.mihov
- valeri
- разбира нещата
Re: 6:1
А мен не ме интересува футбола -или съм за риба или си оправям колата ,няма нерви и не се замаявам с неща дето не мога да оправя.........
В българския футбол има прекалено много "селски" тарикати ,дето се опитват да правят пари за сметка на феновете .......
и за това не гледам футбол
В българския футбол има прекалено много "селски" тарикати ,дето се опитват да правят пари за сметка на феновете .......
и за това не гледам футбол

Абе хора,що се занимавате с глупости-да не би да е имало някакъв мач
п.п.А поразгледах тук-там и разбрах:контрола м/у националите на Сърбия и някакъв сбиротак от родени в България /незнам какъв спорт упражняват/:idea:

п.п.А поразгледах тук-там и разбрах:контрола м/у националите на Сърбия и някакъв сбиротак от родени в България /незнам какъв спорт упражняват/:idea:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
bkd написа:Абе хора,що се занимавате с глупости-да не би да е имало някакъв мач![]()

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- петър власев
- разбира нещата
Диканаров написа:И само, като си помисля, че всеки от тези плужеци взимат на месец, колкото двугодишната заплата на кой да е от нас! Ние си късаме нервите и губим времето, ние се срамим, че сме българи, а те са все по първите страници на жълтата преса и все в най-лъскавите бардаци с най- лъснатите "пеперуди" и най-скъпите лимузини и въобще не им пука за нас и България! Отдавна съм им обявил бойкот! На всякъде! Ако всички сме така, не им ходим на мачове, не ги гледаме по ТВ, не пускаме тото 1 и не играем на Еврофутбол, не им купуваме фанелки, шалчета и шапки, пуснат ли реклама с някой от плужеците и да минаваме на друг канал, тогава може притиснати от НАС и поради спадналите приходи клати ку..вете от Кърниградска да се изметат. Мутрите ще са го направили преди това и ще са си прехвърлили бизнеса в друга сфера. От чичови и лелини или собвствени синчаги полза няма да има! Ямата ще е празна!. И тогава може да започне възраждането на играта. Като в Бразилия- от махленските игрища израстват сърцати спортисти. Така бе у нас преди 40-50г. Може да не е още късно, да не сме генно атрофирани и още да има надежда да се появят нови: Жоро Найденов, Жоро Соколов, Гацо Панаьотов, Гацо Стоянов, Крум Милев, Диев, Гайдарски, Попето и Чико, Теко Абаджиев и Василев, Митата и Г.Аспарухов, Мишев и ,и,и, много други, за които тройка кебапчета с бира бе максималното възнаграждение за победа. Че много от тях ходеха на работа, а после на тренировки. И играеха за нас зрителите и стадионите бяха тесни. Гледали ли сте мачовете ни от олимпиядата в Мелбърн или черно - бели записи на националния отбор от 50 и 60 г. на миналия век. Е това бяха спортисти, патриоти и ОБИКНОВЕНИ хора. Нищо общо с грандоманията, мързела, алчността и съвестта на сегашните плужеци!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Аз съм на същото мнение от 4 години не ходя нито по мачове, нито ги гледам по ТВ.
Има един шеф и това е клиента.Той може да уволни всекиго,просто като си харчи парите другаде.
я чувствась себя очен хорошо
11-ГОВНАРИ НА ТЕРЕНА,
И ОЩЕ ТОЛКОЗ НА СКАМЕИКАТА!!!!!
слагаите клиуч на темата
И ОЩЕ ТОЛКОЗ НА СКАМЕИКАТА!!!!!
слагаите клиуч на темата
- Румбата
- разбира нещата

Ми толкова си можат момчетата , да не им се сърдим на манекените - облекли им екипите на нац.футб.отбор и те с това се разхождат !

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
много верно казаноSINISHA написа:Коментар:
"ТРЕНЬОР - МИШКА , на терена 10 мишки (една две по-големи и по-злобни,но все пак мишки),
на скамейката 6 хамстера и един лъв на вратата около който през повечето време имаше
повече сърби отколкото мишки ."
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
- maranzika
- сериозен играч
А ти пич,знаеш ли колко гола в колко мача има Бербатов за националният отбор на България.Пич..вярно е че е унекално универсален футболист, но кажи ми тоя гъз кога е направил поне един силен мач за БГ...че нещо не се сещам.......
-
- сериозен играч
Не мога,пък и не искам да чета всички писания относно българските балерини на футболния терен!Само едно ще напиша-ДОКАТО ИМА БУДАЛИ ДА ПЛАЩАТ ЗА БИЛЕТИ-ще има скъпо платени,от вашия джоб -БЕРБАТО-балерини!Точка по въпроса от мене!П.П.- Стоян да се замисли-струва ли си да ходи по мачове,или за риба 

-
- научил се да хвърля
При Христо Стоичков националите играеха в система 4-3-3, а при Пламен Марков по системата зет-племенник-зет-племенник-зет-племенник. В Белград стана ясно какви са проблемите на Евгени Минчев, Азис и Димитър Бербатов - нещо ги опъва отзад. Производителите на "Барби" разкриха, че не световната криза се е отразила на падналите продажби, а на факта, че куклата изглеждала доста мъжествена в сравнение с Димитър Бербатов и децата вече искали да си играят с Берби, а не с Барби.
-
- и господ не е толокова добър
От Манчистер съобщиха,че Бербо е контузен.Не търсете вината в него.Той поне Представя що годе добре България навънка за разлика от много други 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Защо сте се захванали с Бербо.За да играе в Манчестър Юнайтед,значи все пак има качества,които малко хора имат.А и дори и да не го бяха контузили(или да не беше излязъл умишлено както някой казват) ако си мислите че може да вкара 6 гола....аз не мисля така.Не оневинявам нашите балъци, че са пълни скумрий и че не могат да играят просто искам да не търсите вината само в един човек.
П.П.Не искам да засягам никой с този пост,а просто изразявам мнение
П.П.Не искам да засягам никой с този пост,а просто изразявам мнение

- maranzika
- сериозен играч
Абе XOLERA,кажи ми кой ваш футболист е играл в такъв отбор като Бербата.Аре не ставай смешен.Сигурно Миланов игра перфектно.

Ето това постигнахте.Хвала вам.Дано за другият мач викнат Гонзо.Букурещ. Недоволен от критиките, които получи в последните дни, суперзвездата на българския футбол Димитър Бербатов се замисли сериозно за възможността да се оттегли от националния отбор на България, съобщава румънското електронно издание "Зиаре.ком".
„Димитър ми каза, че е готов да се оттегли от националния отбор, тъй като хората го обвиняват за слабите резултати на България”, заяви Емил Данчев, агент на футболиста.
В последния приятелски мач, играл се снощи, представителният отбор на България беше победен от Сърбия, която се наложи с 6-1. На 27 години Бербатов има отбелязани 41 гола в 64 мача.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Егор каза истината!
Трябва ни европески треньор и европейско мислене!
Видяхме Русия,кво направи на Европейското!
Дребните игрички на шуро-баджанашка основа в националния,ни превръщат в селският ориент на Европа!
Дребните игрички водят до,дребни резултати!