Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

6:1
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
6:1
Майко мила ква стана,Сърбите ни убиха от бой
Нашите лиглювци незнаещи какво е да носиш националната фанелка,нещастници с скъпи коли ,пълни нули няправо съм бесен ,Пламен Марков гледаше цял мач все едно го е гонил смок
Тези олигофрени трябва да разберат че България е над всичко,Манчестър,Астън Вила...........
Нямат сърца те са джуджета с много малки сърчица

Re: 6:1
Митко Барби взе че се убиди
Това футбол ли е бе? Футбол е имало преди 20 год.,когато играчите са гледали преди всичко да играят за родината и феновете а после за парите.Всички мислят само за парите и в такива по маловажни мачове ич не си дават много зор.Такава е картинката в националния отбор.Аз съм потресен.Това бе едно разочарование.Поредното.Най-вероятно НЕ и последното.Срам.Вън всички куклички от отбора!По-добре да играят нахъсани юноши!Положението е трагично!

TICA FAN
- Николай Неделков
- учете се от него
Малко ни беше
Евала на сърбите. Макар и без главните действащи лица в отбора - Жигич , Короман , Пантелич и титулярното вратарче ни разбиха. Дори второто полувреме играха с резервния на резервния състав
Дано се класират за световното , ще им стискам палци.

Евала на сърбите. Макар и без главните действащи лица в отбора - Жигич , Короман , Пантелич и титулярното вратарче ни разбиха. Дори второто полувреме играха с резервния на резервния състав

Дано се класират за световното , ще им стискам палци.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- и господ не е толокова добър
Аз ви говоря от бая време,че в България няма футбол,вий Левски,Цесека.Трябва да се накаже футболоа,една година без фенове по стадионите и ще се научат

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Влезе Генков.А Бербатов уеко го докоснаха и излезна моментално,че да се пази за Ман.Юнайтед.Какво да говорим повече? 

TICA FAN
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Отдавна не гледам вътрешно първенство,ще спра да гледам и националите.Абе тези наши некадърници ще ме накарат да намразя футбола .Срам голям срам .
и после

За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бербатов е СМЕТ
Тоя па Стоянов един пас не върза личи си че Лечков ги е издействал в национала с изрусения изсребрен мангал-ЯНЕВ
ВЪН
ай наздраве че много се нафърлях

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Много малко от тея манекени и. медийни звезди стават за нац.отбор.Сръбските футболисти също играят в големи европейски отбори ама си имат хъс и мотивация момчетата за което евала.Трябва да се взимат мерки щото скоро време и македонците и албанците ше земат да ни пляскат по дупетата,както е тръгнало.
TICA FAN
Спокойно, момчета. С този мач целяхме да заблудим Ейре с тактическата постройка и след това да ги изненадаме в Дъблин през пролетта. 

И аз съм на мнени, че надъхани юноши биха играли по-добре, но от кой да се учат и да вземат пример - от сегашните големи ли? Къде е ръководство на БФС, което да им покаже че и в българския футбол има правилата и трябва да се спазват? Кой треньор да ги нареди на терена и да ги мотивира? Сега остава да направим пак Ст.Младенов треньор и порочния кръг няма как да се разкъса. Проблема е фундаментален и най-добре е до намирането на хора, които биха могли да поставят нещата върху стабилна основа, футболното ни първенство да бъде преустановено. При сегашното състояние на нещата, това едва ли е толкова крайна мярка. Без да сме прекалено черногледи в което все ни обвиняват, това е реалнстта.
- Local
- учете се от него
rumci написа:Спокойно, момчета. С този мач целяхме да заблудим Ейре с тактическата постройка и след това да ги изненадаме в Дъблин през пролетта.

Клавиатура риба не лови!!!