6:1

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

6:1

Мнение от slivnalia »

Майко мила ква стана,Сърбите ни убиха от бой :oops: :oops: :oops: Нашите лиглювци незнаещи какво е да носиш националната фанелка,нещастници с скъпи коли ,пълни нули няправо съм бесен ,Пламен Марков гледаше цял мач все едно го е гонил смок :shock: :shock: :shock: Тези олигофрени трябва да разберат че България е над всичко,Манчестър,Астън Вила........... :evil: :evil: :evil: Нямат сърца те са джуджета с много малки сърчица :idea: :idea: :idea:
Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: 6:1

Мнение от SONY »

Митко Барби взе че се убиди :!: Това футбол ли е бе? Футбол е имало преди 20 год.,когато играчите са гледали преди всичко да играят за родината и феновете а после за парите.Всички мислят само за парите и в такива по маловажни мачове ич не си дават много зор.Такава е картинката в националния отбор.Аз съм потресен.Това бе едно разочарование.Поредното.Най-вероятно НЕ и последното.Срам.Вън всички куклички от отбора!По-добре да играят нахъсани юноши!Положението е трагично!
TICA FAN
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Малко ни беше :lol:
Евала на сърбите. Макар и без главните действащи лица в отбора - Жигич , Короман , Пантелич и титулярното вратарче ни разбиха. Дори второто полувреме играха с резервния на резервния състав :lol:
Дано се класират за световното , ще им стискам палци.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
vesko_bs
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от vesko_bs »

Малко им беше.Поне една десятка да бяхя отнесли,че да поспрат да хвърчат малко.Идиоти. :evil:
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

лилиии маикооо шампиони :ANAL:
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

Бербата като излезе . . някой смени ли го, влезе ли нов на негово място?
късмет работа . .
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Аз ви говоря от бая време,че в България няма футбол,вий Левски,Цесека.Трябва да се накаже футболоа,една година без фенове по стадионите и ще се научат :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Влезе Генков.А Бербатов уеко го докоснаха и излезна моментално,че да се пази за Ман.Юнайтед.Какво да говорим повече? :roll:
TICA FAN
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

кое да си пази Берба !?!?! Той за Ман не става тъй че....
Туй риболова не е за мен :D
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

Отдавна не гледам вътрешно първенство,ще спра да гледам и националите.Абе тези наши некадърници ще ме накарат да намразя футбола .Срам голям срам . :axe: :axe: :axe: :axe: и после :ANAL: :ANAL: :ANAL: :ANAL: :ANAL: :ANAL: :ANAL:
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Бербатов е СМЕТ :idea: Тоя па Стоянов един пас не върза личи си че Лечков ги е издействал в национала с изрусения изсребрен мангал-ЯНЕВ :idea: ВЪН :idea: ай наздраве че много се нафърлях
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Много малко от тея манекени и. медийни звезди стават за нац.отбор.Сръбските футболисти също играят в големи европейски отбори ама си имат хъс и мотивация момчетата за което евала.Трябва да се взимат мерки щото скоро време и македонците и албанците ше земат да ни пляскат по дупетата,както е тръгнало.
TICA FAN
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Спокойно, момчета. С този мач целяхме да заблудим Ейре с тактическата постройка и след това да ги изненадаме в Дъблин през пролетта. :wink:
sgerrard
новобранец
новобранец

Мнение от sgerrard »

И аз съм на мнени, че надъхани юноши биха играли по-добре, но от кой да се учат и да вземат пример - от сегашните големи ли? Къде е ръководство на БФС, което да им покаже че и в българския футбол има правилата и трябва да се спазват? Кой треньор да ги нареди на терена и да ги мотивира? Сега остава да направим пак Ст.Младенов треньор и порочния кръг няма как да се разкъса. Проблема е фундаментален и най-добре е до намирането на хора, които биха могли да поставят нещата върху стабилна основа, футболното ни първенство да бъде преустановено. При сегашното състояние на нещата, това едва ли е толкова крайна мярка. Без да сме прекалено черногледи в което все ни обвиняват, това е реалнстта.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

rumci написа:Спокойно, момчета. С този мач целяхме да заблудим Ейре с тактическата постройка и след това да ги изненадаме в Дъблин през пролетта. :wink:
:D :D :D Като вика 5кила , май имаше Йеб**************************** :D :D :D
Клавиатура риба не лови!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”