Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Есенно преброяване на Войводите!!!
Модератор: dantho.mihov
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Есенно преброяване на Войводите!!!
За 23-ти още няма да сме се събрали всички,в прекалено краткосрочен план идва и много хора са си направили плановете.За другата седмица уикенда има надежда да сме се събрали повечко хора. 

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- Добата©
- разбира нещата
ок но 29 30 няма да мога освен на 6 тъкмо за никулденBig^Fish написа:За 23-ти още няма да сме се събрали всички,в прекалено краткосрочен план идва и много хора са си направили плановете.За другата седмица уикенда има надежда да сме се събрали повечко хора.

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не сме го определили още де!То ще е тогава когато е най удобно за мнозинството (то па голямото мнозинство
)
Митко Божков и Стоянския чакаме и те да се изкажат...

Митко Божков и Стоянския чакаме и те да се изкажат...

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Опа ,чакай да изляза и аз на светло .
Видях темата още в началото,но умишлено не писах , защото няма как да присъствувам.
Моля да ме извините ,но при мене ситуацията е такава ,че няма как да се измъкна от къщи .
Повечето сливенски колеги знаят ,че дори и за риба не съм ходил тази година.
Освен това баткото пак е болен и сигурно от уте пак сме по болници.
Може би някои от Вас ще ме упрекнат ,че се скатавам,но който ме познава добре знае ,че не така.
Мислено ще бъда с Вас ,но просто няма начин как да приситвам.
УСПЕХ ВИ ЖЕЛАЯ !
Дано акцията се осъществи.Макар да мисля ,че е закъсняла ,като слушам прогнозите за времето.
П.С. Все пак ще следя темата и ако имам дори и минимална възможност ще взема участие.

Видях темата още в началото,но умишлено не писах , защото няма как да присъствувам.
Моля да ме извините ,но при мене ситуацията е такава ,че няма как да се измъкна от къщи .
Повечето сливенски колеги знаят ,че дори и за риба не съм ходил тази година.
Освен това баткото пак е болен и сигурно от уте пак сме по болници.
Може би някои от Вас ще ме упрекнат ,че се скатавам,но който ме познава добре знае ,че не така.
Мислено ще бъда с Вас ,но просто няма начин как да приситвам.
УСПЕХ ВИ ЖЕЛАЯ !
Дано акцията се осъществи.Макар да мисля ,че е закъсняла ,като слушам прогнозите за времето.
П.С. Все пак ще следя темата и ако имам дори и минимална възможност ще взема участие.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- кандидат преподавател
Тук съм
Тишка мерси ти за предложението,естествено че съм с вас .Само че има едно нещо,моля да пишат сигурни хора които наистина ще доидат
Датата трябва да определим според времето,тая седмица няма да стане ,но другата ако е казал бог ще го направим
Така че темата остава отворена за предложения.Местата за почистване мисля да ги определим когато се съберем.Абе ще почистим ще запалим огъня,ще хвърлим по един картоф
П.П Бате Пенчо е добре днес се чухме господ го е запазил от по голяма беля,пие си чая от шипки
и се оправя.Ей сега сигурно бандитите са спокоини щото той не е на работа,ама той ша са върни и ще има кютек
Батка пожелавам ти скорошно оздравяване

Тишка мерси ти за предложението,естествено че съм с вас .Само че има едно нещо,моля да пишат сигурни хора които наистина ще доидат

Датата трябва да определим според времето,тая седмица няма да стане ,но другата ако е казал бог ще го направим

Така че темата остава отворена за предложения.Местата за почистване мисля да ги определим когато се съберем.Абе ще почистим ще запалим огъня,ще хвърлим по един картоф

П.П Бате Пенчо е добре днес се чухме господ го е запазил от по голяма беля,пие си чая от шипки

Батка пожелавам ти скорошно оздравяване

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Ние с Knockout сме си поцхти сигурни за 29-30 .А може и нещо друго да метнем освен картоф

НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Само дано времето да е с нас....и да не е като днес 

НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
-
- новобранец
Абе Тишо,нали ти казах,че времето ще е яко СЪКС.По това време екоакции не се правят.Сега снега "чисти".Пролетта вече може да се мисли за нещо по-сериозно като реализация!
- carpsliven2
- сериозен играч
и последно кво ще прайм .. аз предлагам поне да пробваме ... който е зает - няма проблем ... който е свободен ако желае идва с нас

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- новобранец
Някой може, някой не може,а пък накрая к`вото стане-нищо няма да стане.Затова най-добре е пролетта.Хем от по-рано и по-сериозно ще се организираме,хем времето ще е по приятно и дата, когато ще можем да се съберем всички ще изберем от рано.Като се върши нещо такова,да се върши качествено, не да се отбива номера.В противен случай ползата няма да е много голяма!
-
- кандидат преподавател
Към сряда да видим прогнозите за времето и тогава да решим.Ако е студено толкова много може поне да се съберем в някой кръчме и да пием по едно

П.П А иначе в събота съм на работа ,но ако се разберем за неделя естествено че съм с вас

П.П А иначе в събота съм на работа ,но ако се разберем за неделя естествено че съм с вас

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Юрка,ти чистенето остави на нас,я кажи ми де ще ходим за риба,че нещо много шил (студ),както викат мургавите събратя.
То помежду впрочем не пречи и пролетта да се направи още една оборка,там дето не сме могли да огреем.Тука нито сняг ще падне,че да се притесняваме че боклука ще е неоткриваем,пък и потурите на войводите са дебели,също както и главите им.
А и дето вика Стоянчо,поне ще седнем да изпием виното ако другото не стане. 

- carpsliven2
- сериозен играч
отивайте на теца да хванете по някой амурляга , че нещу неми върви с трофеите,събота бях там на бурята, дръпнах само едно амурче 4-5 килца и две три таранки . бурята обърна 3 садки .. чуда се как ми издържа родпода .. топлото се зариби.....ама с канален сом .. ку не друго поне .. сомчетата ще тръгнат

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- новобранец
Хахаха,ако двамата с Тишо тръгнем за шарани,значи капото ние толкова сигурно,колкото ако си стоим вкъщи и пуснем по една дънна в мивката!