Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Ловят ли тия чудесии (май сръбски)
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Ловят ли тия чудесии (май сръбски)
Имат и големи модели, ловил съм сом и бяла риба на влачене с тях.
Хубави воблери, но са МНОГООООО по слаби като издръжливост от Патките и не са много по-уловисти
Иначе ловят доста повече от повечето разпространени марки воблери, това за големите размери
Хубави воблери, но са МНОГООООО по слаби като издръжливост от Патките и не са много по-уловисти

Иначе ловят доста повече от повечето разпространени марки воблери, това за големите размери

- stancom
- ще става разбирач
Павка по големите модели си ловят съвсем прилично щука в стоящи води. Говоря конкретно за TG F DR 7см. Само дето куките са твърди и не се отварят при сериозни закачки и се налага да се късат воблери. А и ги намерих на повече от 12лв.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Нали знаеш как залитам по големите воблери
Тъй че обикновенно даже си седят в кутишките неползвани . Споделям за дребосъците как да се ползват . Инак са ми вадили пъстръвки в много тегави ситуации 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Това че играта им е с по-малка амплитуда значи ли че в затворените водоеми ще бъдат по-слаби от колкото при течение, понеже главно ловя в язовири 

кьоркефали
[quote="chopara"]Това че играта им е с по-малка амплитуда значи ли че в затворените водоеми ще бъдат по-слаби от колкото при течение, понеже главно ловя в язовири
[/quote
не са по-слаби, стават и за затворени водоеми

не са по-слаби, стават и за затворени водоеми
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Стават и за там особенно в по-горещите месеци . Другият вариант е да вложиш малко от теб при воденето им ама за затворени "патката" е по-доброто решение 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
100 % съгласен с адаша, като ще добавя, че големите, тип "миноу" летят лошо. Според мен "патките" са по-уловисти.Павел Иванов написа:Нито по функции , нито по дизайн са като "патките" ! По принцип "патките" имат по-силно изразена игра с по-дълга амплитуда докато при Алексите е точно обратното ! По-къса амплитуда и не толкова силно изразена игра което пък ги прави неотразими при задържане в течение и бавна проводка с паузи в бърза вода !

-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги,
аз имам само три разцветки от малките "Ритмо" и съм доволен,
много са стабилни в течение, за сравнение когато водя някои от патките по течение или перпендикулярно на него, играта им се разваля...
...тези Алекс-чета си играят стабилно и не изплуват(както ми се е случвало с р2с или сторм).
Рибки на тях обаче имам сравнително малко, няколко пъстървички, и кефали все около среден размер.
Поздрави!
аз имам само три разцветки от малките "Ритмо" и съм доволен,
много са стабилни в течение, за сравнение когато водя някои от патките по течение или перпендикулярно на него, играта им се разваля...
...тези Алекс-чета си играят стабилно и не изплуват(както ми се е случвало с р2с или сторм).
Рибки на тях обаче имам сравнително малко, няколко пъстървички, и кефали все около среден размер.
Поздрави!
Love & Ribolov