Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Силистра
Модератор: Кърцата
- майтор милана
- новобранец
Силистра
Събота и неделя ще ходя в Силистра и мисля да отида накъде за риба.Кажете на Дунава кълве ли и ако не къде около Силистра.

Последно промяна от майтор милана на Пон Дек 08, 2008 4:19 pm, променено общо 1 път.
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Re: Силстра
Имаш два варианта:
- край парка....вечер....светеща плувка....мач...платика и морунаж /ако все още излизат/
-вторият /и по-добър според мен/ вариант....Езерото Сребърна....2 въдици на тапа с жива рибка и един спининг. Говори се че там все още давала по някоя и друга едри каракуди....
- край парка....вечер....светеща плувка....мач...платика и морунаж /ако все още излизат/
-вторият /и по-добър според мен/ вариант....Езерото Сребърна....2 въдици на тапа с жива рибка и един спининг. Говори се че там все още давала по някоя и друга едри каракуди....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Тя предполагам....я при дядо си, я при вуйчо/чичо на гости ще идва в града, та току виж си намерила придружител.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
По-лесно ще си намери, ако е без дядо, чичо и тн. 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- майсторчето страхил
- сериозен играч