Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Кплеги взема ли на Овчарица?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Кплеги взема ли на Овчарица?
има ли някои информация
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Първо това както съм написал е информация от втора ръка и не мога да съм сигурен в нея.
Колегата обясни, че се ловят каркуди по 700-800 гр. 15 -тина бройки за цяла нощ си е съвсем нормално а това са си 10-тина кг.
Никога не съм ходил там званнах на един познат които ходи често и по принцип не дава невярна информация.
Аз лично смятам да ходя там, но по-нататък и затова събирам информация.
P. S. Личния ми рекорд е 37 кг. (11 шарана) за един ден двама човека, на зарибен язовир, а доколкото разбирам и на яз.Овчарица се зарибява често.
Поздрави и Наслука !!!
Колегата обясни, че се ловят каркуди по 700-800 гр. 15 -тина бройки за цяла нощ си е съвсем нормално а това са си 10-тина кг.
Никога не съм ходил там званнах на един познат които ходи често и по принцип не дава невярна информация.
Аз лично смятам да ходя там, но по-нататък и затова събирам информация.
P. S. Личния ми рекорд е 37 кг. (11 шарана) за един ден двама човека, на зарибен язовир, а доколкото разбирам и на яз.Овчарица се зарибява често.
Поздрави и Наслука !!!
Здравейте колеги
Тази събота 28.01 ходихме аз и още двама приятели хванахем около 15 кг. каракуда. Бяхме застанали на моста хвърляхме на фидер стръвта бял черав. Отидохме към 16:30 и кълвеше до 2:30 часа но след това нещеше и да пипне до сутрината пълно затишие. Температурата беше -13 градуса. Почти целия парапет на моста беше в лед ето и някoя снимка как изглеждаше моста

Тази събота 28.01 ходихме аз и още двама приятели хванахем около 15 кг. каракуда. Бяхме застанали на моста хвърляхме на фидер стръвта бял черав. Отидохме към 16:30 и кълвеше до 2:30 часа но след това нещеше и да пипне до сутрината пълно затишие. Температурата беше -13 градуса. Почти целия парапет на моста беше в лед ето и някoя снимка как изглеждаше моста

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Като гледам снимките на колегата май сте си поседиме още в къщи
. Но това в кръга на шегата.
Не съм ходил от миналата година, но тогава беше пълно с дребен канален сом. Голяма досада. Това животно кълве на всичко - УЖАС
. Аз лично съм любител на лекия риболов, но тези глупаси не те оставят да ловиш РИБА
. Но маше моменти, като захраниш излизаше шаран.
Ако някой има (по - прясна) информация моля да сподели.
Въпроса ми е, продължават ли да кълат тези гадини?

Не съм ходил от миналата година, но тогава беше пълно с дребен канален сом. Голяма досада. Това животно кълве на всичко - УЖАС

Ако някой има (по - прясна) информация моля да сподели.
Въпроса ми е, продължават ли да кълат тези гадини?
Нариба само с въдица