Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Мотори и моторджии
Модератор: dantho.mihov
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Има ли моторджии?
Това с тия Атв-та за по 25000 евра ми се струва малко надуто.2006 в Испания Ямаха -Раптор струваше малко над 8000евра.Понеже не ми остава много време за мотор,по-голяма чат от времето си прекаевам с малкия или за риба ,до скоро карах много рядко ей това
Ако догодина живот и здраве имам възможност ,пак да се радвам на откраднати минути за мотор ,искам да са с CBR-1000RR.

Последно промяна от butnik на Пон Ное 24, 2008 11:24 pm, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
На ЛС,можете лиFishBone написа:Ще ти обесня просто направиго го това отиди при някои инструктор

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ок ама аз лесно ще ги изкарам листовките но ... Аз и да не отнема предимството на някой на пътя...Смисъл (да не дава господ) може да ме бутне пак някой...Ония ден един мо приятел го одари една курва дето мина през ръката му (добрече беше с протектори) и си тръгна без да види дали е добре...Той беше с предимство а тя излезе пред него неучаквано...
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Явно,че като съм вече дядо,не мога да се изразявам правилно.
Няма значение книжката,а начина на каране на този мощен мотор.По нашите пътища.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Чичо (или Дядо-незнам) Киро,аз имах предвит от тия скутерчетата дето дигат 50... За тях се изисква книжка...
- carpsliven2
- сериозен играч
Послушайте го момчета и усъзнайте че една минимална грешка или миг невнимание и .........КИРО написа:Явно,че като съм вече дядо,не мога да се изразявам правилно.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- КИРО
- Обратна връзка:
Дядо съм.За скутера,нямам идея дали искат книжка.Ама кат си знам държавата,няма начин да не искат.eminem94 написа:Чичо (или Дядо-незнам) Киро,аз имах предвит от тия скутерчетата дето дигат 50... За тях се изисква книжка...
Иска се младеж.
- КИРО
- Обратна връзка:
Абе те такива ни трепятmonilom написа:
за мотор не знам обаче това лито аз и още 2-ма приятели отива ме на единия на селото с.Буковец купуваме една трабанка за 50 лв и цел ден на язовира и така цело лято кво ще кажете да ли ще бъде кев по цел ден за риба и с най добрите приятели а забраавих да кажа че 1-ят кара курсове за шафйор обаче имаше 14 грешки на теста а курмуването го изкара обаче на листомките не оспя такаче имаме човек който знае да кара
-
- новобранец
1-ви мотор/мотопед/-Априлия тайфун 50куб.см.
2-ри мотор-Ямаха FZR 1000 куб.см.Невероятно бърз мотор.1-ва изключваше на 110 км.ч.
3-ти мотор-Априлия Ред Роус/RED ROSE/ 125 куб.см. реплика.
След това се оказа, че ще имам наследник и може би ми дойде акъла.Виждал съм няколко умрели на пътя, както и ужаса на тези дато караха след мен докато разберат, че този дето лежи и не мърда всъщност не съм аз.Задължително дори само за две преки КАРАЙТЕ СЪС КАСКИ.Между другото имам кожен панталон/рокерски/ 60-ти размер, който бих го подарил на някой колега от форума.
2-ри мотор-Ямаха FZR 1000 куб.см.Невероятно бърз мотор.1-ва изключваше на 110 км.ч.
3-ти мотор-Априлия Ред Роус/RED ROSE/ 125 куб.см. реплика.
След това се оказа, че ще имам наследник и може би ми дойде акъла.Виждал съм няколко умрели на пътя, както и ужаса на тези дато караха след мен докато разберат, че този дето лежи и не мърда всъщност не съм аз.Задължително дори само за две преки КАРАЙТЕ СЪС КАСКИ.Между другото имам кожен панталон/рокерски/ 60-ти размер, който бих го подарил на някой колега от форума.
с едно АТВ(все си мисля че си посбъркал цената,25000 лева някак по ми звучи достоверно?!), можеш да се подрусаш 2-3 часа в гората, докато с една яхта(по-простичка макар) и няколко въдици можеш да си прекараш живота....и то какъв живот....ехеее...дали си залужава парите, а и какви симпатични самолети има за 25000 евро, че и лева си е друга тема....monilom написа:е да ама нова АТВ е направоПоборников написа:25000 евро за АТВ![]()
![]()
за тея пари знаеш ли каква яхта ще си купя.
![]()
![]()
![]()
![]()
аз като седнах на него и го запалих имах чивството че карам реактивен самолет абе заслужава си парите а 1-то вече е запазено остават още 3

...така и така оспамих готината тема,та, ще си позволя да запитам подрастващите риболовци, нямаме ли си официално обръщение, като "колега", или просто да се обръщаме по име един към друг ?ако някой е на годините на баща ми, значи ли че мога да му казвам "татко"?надявам се да ме разберете правилно

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Пиша точно за модел 2006,не втора употреба.Каквото и да има не що е изхвърлена тая цена,ама много.Няма с какво да преснимам цени от списание,за да се убедиш.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Вярно , успал съм сеsaksi написа:Сампо!!!Още не е видял темата ,иначе........

То и тази краста е като риболова , няма лечение , а симптомите с годините се задълбочават .
Карам над 40 години , старта беше с ето такъв педален симсон ...
С такова чудо направих първия як trip , София-Батак /на риба/ естествено по стария път за Пловдив /паваж/, нямаше аутобан.
Няма да го забравя цял живот , багаж бол , мотопеда 1.5 кс.

На 01.11.08 минахме от там , ама с други машини , беше уж символично закриване на мотосезона .
Сега в гаража ми се мъдрят ето тези бръмчалки , тази е за градско /150сс. 4Т/, ползва се целогодишно , няма зазимяване :
Това е за извън града и страната , ще го продавам :
А този го докарах от Верона преди 2 седмици , има още един такъв във България :
Първия сняг ме набара с ден по рано , на 21.11 ето така :
Скъпо и опасно хоби , нещо като риболов на лед с дебелина 10-11 см.

На платено не одим !
Ееее бравос бре то много колеги имало!
.
Сампо и твоите дзерове са яки,браво!
Поздрави на всички колеги и много емоции на пътя!Ааа и наслука,наслукааа.........

Евала Бутник знаеш какво да искаш CBR-1000RR е една велика машина,но и 919RR не е лошаТова с тия Атв-та за по 25000 евра ми се струва малко надуто.2006 в Испания Ямаха -Раптор струваше малко над 8000евра.Понеже не ми остава много време за мотор,по-голяма чат от времето си прекаевам с малкия или за риба ,до скоро карах много рядко ей товаАко догодина живот и здраве имам възможност ,пак да се радвам на откраднати минути за мотор ,искам да са с CBR-1000RR.

Сампо и твоите дзерове са яки,браво!

Поздрави на всички колеги и много емоции на пътя!Ааа и наслука,наслукааа.........

Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
-
- научил се да хвърля
Да взема и аз да се включа 
Карам мотори от 14 годишен(тогава се учих на Балканче)
В момента имам два мотора,единия е Кавазаки 125 кубика ендуро,а другия Хонда 600 кубика пак ендуро
Винаги карам с пълна екипировка:каска,ризница,наколенки,ботуши и ръкавици!!!
Съчетанието Ендуро и Риболов е много сполучливо
мотора,раничката с въдичките и почти няма място на което да не мога да отида 
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4246782
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4246794
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=311889

Карам мотори от 14 годишен(тогава се учих на Балканче)
В момента имам два мотора,единия е Кавазаки 125 кубика ендуро,а другия Хонда 600 кубика пак ендуро

Винаги карам с пълна екипировка:каска,ризница,наколенки,ботуши и ръкавици!!!
Съчетанието Ендуро и Риболов е много сполучливо

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4246782
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4246794
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=311889
Последно промяна от ivanminkov1981 на Вто Ное 25, 2008 11:13 am, променено общо 1 път.