Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Струма у Гръцко
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Струма у Гръцко
Тръгнах за Струма днеска уж за едно место,отидох там пълно народ
викам си аиде за Ангитис пак.
Отивам и там нема место
,отам фанах по Струма надолу,намерих едно местенце и си седнах

на първото фърляне къц една убава каракуда

последва разпер

абе убаво си даваше,в един момент почнаха червеноперки и убави платики

седнах да апна остана малко хляб викам си даи да го сложа у заранката
и кленовете пощуреха се убави изляваха

абе арно си прекарах,бех тръгнал за щука ама нема даже удар
зех си от сички по една мостра за мезе и си тръгнах

Отивам и там нема место

на първото фърляне къц една убава каракуда

последва разпер

абе убаво си даваше,в един момент почнаха червеноперки и убави платики

седнах да апна остана малко хляб викам си даи да го сложа у заранката
и кленовете пощуреха се убави изляваха

абе арно си прекарах,бех тръгнал за щука ама нема даже удар

зех си от сички по една мостра за мезе и си тръгнах

-
- ще става разбирач
Re: Струма у Гръцко
Браво добри екземпляри си излъгал

Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

Браво хубави риби ,че и разнообразни

Браво !!!
И аз ходих на Ангитис в събота. Нямаше жива душа обаче там където бяхме. Някъде посредата между Серес и Драма.
Кефалите обаче бяха огромни и много. Повечето над кило. Никога не съм мислел, че съществуват такива. А бях тръгнал за щука.
Пробвах всякъкви монтажи и стръви и все кефал кълве. На тапа с каракудка... пак кефал
. Рано сутринта имаше два удара които определено бяха от щука, щото в единия случей каракудата беше сдъвкана на кайма а в другия отхапана на полвина. Но с това приключи активноста на щуката. После тръгнах по реката с блесната (въртушка) и на всяко хвърляне кефал. Смених с клатушка и пак кефал.
И се отказах. Взех само един голям кефал който се вмириса до софия и отиде при котетата навън. Явно е прекалено топло за щуката още.
Другата седмица мислим да ходим на Огняново (Гоце Делчев) и се чудя там къде и какво бих могъл да риболовствам. По Места ясно... ама дали има щука там
Дайте идея за нещо близо до Гоце Делчев.
Кефалите обаче бяха огромни и много. Повечето над кило. Никога не съм мислел, че съществуват такива. А бях тръгнал за щука.
Пробвах всякъкви монтажи и стръви и все кефал кълве. На тапа с каракудка... пак кефал

И се отказах. Взех само един голям кефал който се вмириса до софия и отиде при котетата навън. Явно е прекалено топло за щуката още.
Другата седмица мислим да ходим на Огняново (Гоце Делчев) и се чудя там къде и какво бих могъл да риболовствам. По Места ясно... ама дали има щука там

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво Тиме за разнообразието от риби
а до колегата маистор freakbox които хваштал кефал на всеко хврлиане,нека пусне поне една снимка,да се насладиме на рибите
штото като за прво мнение-то много маисторско но без поткрепа.
Та ако толко добро дава,ште ходиме Тиме заедно там и ште си земеме едно малко хладилниче за да не ни се умириса мезето

Та ако толко добро дава,ште ходиме Тиме заедно там и ште си земеме едно малко хладилниче за да не ни се умириса мезето

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Е за съжаление снимки няма. Но ако ви се лови кефал там е мястото. Ако искате координати мога да пратя.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
покажи една снимка и да ти кажа дека си билfreakbox написа:Е за съжаление снимки няма. Но ако ви се лови кефал там е мястото. Ако искате координати мога да пратя.

Никола ще одиме ама пустите им щуки още неискат да зимат
как убаво ми повлече пък тая мида

Е блазе Ви,тия манерки пак са затворили Потами за една година и не пускат с пръчка да минеш през Ексохи.Улава работа.
Показват им колеги от Пловдив раците за стръв и им обесняват че ще ходят на морето-не мозе,назад.Бяхме тръгнали и
ние за Ангиста ама не става и тва е.Оставихме такъмите на митницата и се разходихме до Потами и понтите с мрежите
там.Значи паднели ти грък с тъпия нож.
Показват им колеги от Пловдив раците за стръв и им обесняват че ще ходят на морето-не мозе,назад.Бяхме тръгнали и
ние за Ангиста ама не става и тва е.Оставихме такъмите на митницата и се разходихме до Потами и понтите с мрежите
там.Значи паднели ти грък с тъпия нож.

У събота пак одихме до там. Същото място. На границата верно имахме проблеми заради въдиците, но успяхме да ги убедим, че не отиваме на Потами. Изтарашиха ни здраво колата. Всичко с главата надолу. Как да е стигнахме. Ама времето беше едно ужасно... Накрая към 14 ч ебати дъжда и набързо всичко в колата и газ... Иначе този път и едно щукле се закачи на блесната. А клендаците... хахаха... по големите на тапа с каракуда, а по малките на блесна. Та понеже времето се развали много бързо и немах време да снимам много, снимах само тези дето ги взех. Всичко под кило у водата. Спряхме под моста на сухо да подредим багажа и се сетих да ги щракна. Да ме питаш и тях що ги взех де... Тууу мач.
Та те ги и тех... най големия е 53см.

Та те ги и тех... най големия е 53см.

-
- сериозен играч
арни риби,евала