Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Струма у Гръцко
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Струма у Гръцко
екстра си фанал
п.п.аз през ден слизам надолу ама не за риба а по друга работа и вече цяла седмица
бърколят по колите,не е заради рибата...нещо багаж чекат
п.п.аз през ден слизам надолу ама не за риба а по друга работа и вече цяла седмица
бърколят по колите,не е заради рибата...нещо багаж чекат

-
- новобранец
- Обратна връзка:
какъв е проблема с потами-забранен ли еfreakbox написа:У събота пак одихме до там. Същото място. На границата верно имахме проблеми заради въдиците, но успяхме да ги убедим, че не отиваме на Потами. Изтарашиха ни здраво колата. Всичко с главата надолу. Как да е стигнахме. Ама времето беше едно ужасно... Накрая към 14 ч ебати дъжда и набързо всичко в колата и газ... Иначе този път и едно щукле се закачи на блесната. А клендаците... хахаха... по големите на тапа с каракуда, а по малките на блесна. Та понеже времето се развали много бързо и немах време да снимам много, снимах само тези дето ги взех. Всичко под кило у водата. Спряхме под моста на сухо да подредим багажа и се сетих да ги щракна. Да ме питаш и тях що ги взех де... Тууу мач.
Та те ги и тех... най големия е 53см.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво Freakbox,супер са кленовете.
Нема ли едра штука?

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Миналата седмица приятели са ходили на същото място и казаха, че хванали 3 щуки. Едната била 60см. Обаче тая седмица само тази. Времето беше много променливо. По едно време и дъга имаше даже. Та за това не е излизала сигурно. Вече и в Гърция захладня, така че сигурно ще започне да излиза баба щука.
добър улов браво.
Казва ли ти някой какъв е проблемаstanimir197_7 написа:какъв е проблема с потами-забранен ли еfreakbox написа:У събота пак одихме до там. Същото място. На границата верно имахме проблеми заради въдиците, но успяхме да ги убедим, че не отиваме на Потами. Изтарашиха ни здраво колата. Всичко с главата надолу. Как да е стигнахме. Ама времето беше едно ужасно... Накрая към 14 ч ебати дъжда и набързо всичко в колата и газ... Иначе този път и едно щукле се закачи на блесната. А клендаците... хахаха... по големите на тапа с каракуда, а по малките на блесна. Та понеже времето се развали много бързо и немах време да снимам много, снимах само тези дето ги взех. Всичко под кило у водата. Спряхме под моста на сухо да подредим багажа и се сетих да ги щракна. Да ме питаш и тях що ги взех де... Тууу мач.
Та те ги и тех... най големия е 53см.

решиха че замърсяването и сега май се оказа че го пазят за понтите да си ловят с мрежите.Кмета на селото е издал
забраната.