Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Двайте монтажи за Бяла риба по Дунава ! ! !
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
- bobsana
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колеги първо да кажа: нека ни мислят за прости в другите форуми. Аз посещавам всички и този ми допада най много т.к. "професорите" по риболов и писателите драматурзи тук са най - малко и отговорите са най- човешки.
Сега за монтажите, абе кажете не сте ли виждали монтирана през гърба на рибката през цялата кожа една тел и след това изкарана под главата? Видях един колега и не мога до сега да си обясня как става, но е супер за дългия живот на стъвта и куката е там от кадето напада хищника
Сега за монтажите, абе кажете не сте ли виждали монтирана през гърба на рибката през цялата кожа една тел и след това изкарана под главата? Видях един колега и не мога до сега да си обясня как става, но е супер за дългия живот на стъвта и куката е там от кадето напада хищника
-
- новобранец
Буаа значи ще попромена монтажа на копче като сложа вирбелче без карабинка и ако успея да направа тоя монтаж.Anonymous написа:Ако намекваш за Драшкович - е супер монтажа - преди 3 седмици на Дунава - 2.5 кг бяла риба извадих - удари на третото хвърляне.

-
- новобранец
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
затова,брато,тежестта ще я вьржеш на повод по тьньк от основното влакно,посредством вирбел(при кьсане да не се изниже горния вирбел или копчето-ест. че трябва да си направиш сметка за размерите)така,при закачка остава само оловото а ти си вадиш там сулките,сомчетата или щуките...м/у другото по тоя начин сьм фащал дебела каракуда:))))странна работа
лошото на тоя копчестия монтаж,че трудно се замета и рибката пада:((аз лично го практикувам само като сьм с лодката,не знам,споделете си мнението.... 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
конкретно за Дунав нема смисьл от копчета и вирбели-това са язовирни истории-там рибката и да иска не може да се движи нагоре надолу при това течение и тая кука в гьза
сьветвам(изпитано многократно на много реки)следното:подвижна тежест 150-200гр,манисто или стопер,голям вирбел(без значение с карабинка или не) и повод около 30см с една сачмичка по средата-прьчката се забива на почти 90градуса спрямо земята,камбанки не се слагат или се слагат от тия дето се завиват на вьрха на прьчката-той ще ви е сигнализатора...успех,па може и да фанете нещо различно от тоалетна хартия от австрия и унгария

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".