Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Здравейте приятели!
Модератор: nkolev66
Здравейте приятели!
Казвам се Емил и сам от град Варна.Временно работя и живея на остров Крит ;харпуна и гмуркането по въже NO LIMITS са част от моето ежедневие и хоби.Съвсем на скоро открих форума и реших да се присъединя кам веселата компания.
Прочетах доста интересна информация във връска сас подводния риболов по черноморието браво колеги радвам се,че намирам хора сас който мога да споделям за нещо което толкова много обичам.
Прочетах доста интересна информация във връска сас подводния риболов по черноморието браво колеги радвам се,че намирам хора сас който мога да споделям за нещо което толкова много обичам.
Последно промяна от emilios на Нед Ное 23, 2008 12:19 pm, променено общо 2 пъти.

- sladkishka1
- научил се да хвърля
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Здравейте приятели!
Емиле,не тука.
Отиваш в раздел разни,най отгоре е има няколко специални теми,едната от която е " презентация на съфорумците".Там всеки се представя пред форума.
Отиваш в раздел разни,най отгоре е има няколко специални теми,едната от която е " презентация на съфорумците".Там всеки се представя пред форума.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
това не го знаехКИРО написа:Емиле,не тука.

-
- новобранец
Д
аскале напиши два реда за състезанията и за гмурканията по въже

-
- новобранец
всеки месец чета всичко което пишеш и очаквам с нетърпение списанието има и двд този месец май 

този месец съм писал за саргус и гофари и съм прибавил нова техника плитко влачене,харесва им на гърците мазната риба
хайде ще се чуем в клуба
след две седмици