Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Честит Ви Петльов ден...
Модератор: dantho.mihov
- wohim
- научил се да хвърля
Честито на всички дето имат мъжка рожба
Да са ни живи и здрави синовете! Пък да ги възпитаваме така, че да не стават дупедавци.
В духа на всеобщата ненавист към този тип люде, а особенно към тези дето посягат на деца
, някой да подскаже мъдята на тоя Кузов с кой номер корда да ги скъсаме.
Може и някоя по-тънка, че на няколко пъти да стане.
Чудя се ако ги намажем с ултра байт (там батМилен ще каже дозата) и го пуснем н удно ято чернокопи, дали ще му ги изядат

Да са ни живи и здрави синовете! Пък да ги възпитаваме така, че да не стават дупедавци.
В духа на всеобщата ненавист към този тип люде, а особенно към тези дето посягат на деца

Може и някоя по-тънка, че на няколко пъти да стане.
Чудя се ако ги намажем с ултра байт (там батМилен ще каже дозата) и го пуснем н удно ято чернокопи, дали ще му ги изядат

Полегнала е Тодора...за всички които я пожелаят...хахаха...

Последно промяна от batmilen на Чет Фев 02, 2006 4:26 pm, променено общо 1 път.
Всеки е невинен до доказване на противното...за тая работа си има съд...стига сте се подвеждали по весникарски публикациики...днеска корим Кузов...утре друг...майната им... това е несериозно...кво да ги клеймим педалите и педофилите...направеното от тях е противозаконно... за такива само съд...и присъда ако са виновни... 

- wohim
- научил се да хвърля
Ей, тоз човек Бат Милен е вече европеецbatmilen написа:Всеки е невинен до доказване на противното...за тая работа си има съд...стига сте се подвеждали по весникарски публикациики...днеска корим Кузов...утре друг...майната им... това е несериозно...кво да ги клеймим педалите и педофилите...направеното от тях е противозаконно... за такива само съд...и присъда ако са виновни...
не се подвежда по вестникарски публикацийки. Ако статията беше че на Дюни например ловяли скумрии, щяхме само дим от трабанта да видим. Обаче сега, к`во да ги клеймим тези уроди....
Аз в кожата си не мога да се побера от няколко дена, страх ме е да пратя детето до магазина хляб да вземе.
Туй нашият съд си е съд, ама за някои

И тъй докато всички чакаме съда да си свърши работата. Аз викам наказание по рибарски-

За детето ще го вардиш...посегнатли бой...то само педали да имаше ...с мед да ги намажеш...Ами тия нарко дилъри,крадци на деца за органи,разни сутеньори и мангали и т.н.Затова Закон трябва да има...а не постоянно присъствие със запалени сини ламби...И тая шумотевица...дрън...дрън, не че го защитавам тоя Кузов...и Кузовците...ама защо трябва пак да ни манипулират...като че до сега такива нямаше...посочат ни някой с пръст и ние юруш след него...за това темата с парашутчетата ми е по-интересна.... 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
тази е колежката на Батето...дето писа как се лекува стреса.....

куцото Сийче, бе...не го ли познахте ....по пътя за Ямбол... мотел Веселиново.... наяла се е с льоцерна приживя и чака Бати от Duty Free да я удари с един бамбон-сакъз някакъв ---хехехехехехехехехеех

куцото Сийче, бе...не го ли познахте ....по пътя за Ямбол... мотел Веселиново.... наяла се е с льоцерна приживя и чака Бати от Duty Free да я удари с един бамбон-сакъз някакъв ---хехехехехехехехехеех

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!

Да ядеш на Сийчето трътката...хахаха...

Последно промяна от batmilen на Чет Фев 02, 2006 4:31 pm, променено общо 1 път.
а честит ви празник и от нас сладководните риболовци
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/