Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Светлина в тунела
Модератор: dantho.mihov
Re: Светлина в тунела

Държавата-обърсали си г....изцапали си п.....
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Марко ще го върнат на работа .Даже и трябва да му се извинят ако имат достойнство. Абе що за държава сме.ЕЕЕЕЕЕЕЕййй хооооооооооора Аспарух и неговите наслидници се обърнаха вгробовете.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
-
- кандидат преподавател
Така е батка,но пак е нещоNedeltcho Delev написа:![]()
![]()
![]()
Държавата-обърсали си г....изцапали си п.....

- Диканаров
- кандидат преподавател
Ще, ще, Марко! И ще свидетелства в процеса срещу посегателите на флага ни! Той благодари и на всички, които са го подкрепили! Мъж е! Пак на същото място ще работи! На цингарелите сега ще им се стъжни там!
А как ми се иска и на адвокатът им да не се размине. Нали той ги подкокороса цингарелите да съдят полицая за насилие? 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- Тони 72
- научил се да хвърля
Май в БГ. все още има някакво правосъдие.А предтавяте ли си преди 20 години какво щеше да им се случи на тези циганьори? Направо не ми се мисли....
Наслука!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И щяха да ги нагласят на хлябТони 72 написа:Май в БГ. все още има някакво правосъдие.А предтавяте ли си преди 20 години какво щеше да им се случи на тези циганьори? Направо не ми се мисли....

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Лошото е,че медиите раздухват случките в грешна посока.Винаги от тях излиза,как наказват невинния,без да споменат,какво ги очаква виновните.
За да имат после и материал,виждате ли колко е добра правосъдната система.
И невинния,върнат на работа /без да са го уволнявали/,и виновните ще си получат заслуженото.
Задължително при такива случаи / както и при граничния полицай /,има разследване.
Но медиите,нямат данни как то върви / защото по закон нямат такова право /,чули недочули,някой се изтървал,и газ на репортажа.И малко добавки от тях,и се получава лавината от протести по нета.
За да имат после и материал,виждате ли колко е добра правосъдната система.
И невинния,върнат на работа /без да са го уволнявали/,и виновните ще си получат заслуженото.
Задължително при такива случаи / както и при граничния полицай /,има разследване.
Но медиите,нямат данни как то върви / защото по закон нямат такова право /,чули недочули,някой се изтървал,и газ на репортажа.И малко добавки от тях,и се получава лавината от протести по нета.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- dimitar_
- сериозен играч
Човека си е направил това което трябва , просто е сбъркал мястото и ...държавата !!!
Ако една държава нехае за своите символи , тя нехае и за народа си !!! Това не го търсете никъде , просто ми дойде отвътре ... !
Ако една държава нехае за своите символи , тя нехае и за народа си !!! Това не го търсете никъде , просто ми дойде отвътре ... !
-
Малко думи,с много истинаdimitar_ написа:Човека си е направил това което трябва , просто е сбъркал мястото и ...държавата !!!

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Гледам или по-точно чета некой хора викат че имало правда в правната ни система, нема ме никва правна система ако не се беше дигнала джабала и ако хората не го беха подкрепили човечеца, грешка тоз достоен Българин щеше да си отлети завалията.
-
- кандидат преподавател
Айде сега глупости-нямало правна система.Има, и ако става въпрос за съдебната - от грамадна по-грамадна.Триинстанционна.Тъпкана и с адвокати-чрез нея съществуват.Пък с полицаите не се занимава нормалната съдебна система,деянията им се разследват и са подсъдни на военните съдилища /човекът е оправдан от Военноапелативния съд съответно/.И изобщо не трябва да се вярва на написаното или съобщеното от журналистите,особено в първите публикации по даден случай.
-
- кандидат преподавател
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=312573
е това добре само че според мен поругаването на флага не е хулиганство ,а много по тежко престъпление извършено от хора които лежът на гърбовете ни и злоопотребяват с нашата толерантност
Какво ли щеше да стане в южната ни съседка ако гръцкото знаме бе накъсано от някои манго

- КИРО
- Обратна връзка:
Малко по назад го казах.
Има си съдебна система,която поне малко работи,но има и медии,които пишат каквото им дойде на ум.
Май е време и за неистински писаници да има следствие.
И това ще стане.
Има си съдебна система,която поне малко работи,но има и медии,които пишат каквото им дойде на ум.
Май е време и за неистински писаници да има следствие.
И това ще стане.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА