Телефон - компютър?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Телефон - компютър?

Мнение от MapuaH »

Здравейте френдове,

От известно време насам се чудя какъв телефон - пц да си взема. Оказва, се че имам доста контакти, много срещи и мнооооого визитки. А и непрекъснато ми се налага да ползвам нет. Хубаво би било да имам малко по-функционален телефон от този, който ползвам в момента. Т.е трябва ми хем телфон хем ПЦ. :)

Давайте мнения, предложения и съвети какво може да се купи до към 800 лв. ориентировъчно. Ще съм много благодарен.

Аааа да, ако е възможно въпросната машинка да има и супер батерия, а не нон-стоп да съм със зарядното я в колата, я някъде другаде.

Колебая се м/у няколко модела на HP iPAQ-овете, BlackBerry, HTC и Nokia. Засега няма да казвам моделите, за да не ви подвеждам.

Благодаря предварително на всички ! :)
lekiq_ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Телефон - компютър?

Мнение от lekiq_ribar »

Здр.Вуйчо ми преди около месец си зема един Blackberry Curve.Нзнам кво още пишеше.Засега вика чее много доволен.
:) :wink:
п.п.Нзам дали в Бг ги има такива ама предполагам че да
Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

Изображение
martu
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от martu »

Според моето скромно мнение насочи се към HTC и Nokia...!!!Ако искаш QWERTY клавиатура вземи Nokia E71 - има всичко - wi-fi, 3,15 камера, 369 mhz процесор,OS Symbian - има доста приложения.Nokia N82 също е много добър избор - разликата с предната е липсана на QWERTY клавиатура,но за сметка на това има 5MP камера - прави страхотни снимки.На HTC до тази цена мога да ти препоръчам модела P3300 и Cruise.Абе ако искаш консултация за някой модел пиши ЛС и ще ти кажа дали си заслужава.Това се отнася за всички колеги! После ще :drinkers:
Ще те спукам,рибо!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

N-95 !Куца малко цената,ама втора ръка се намира!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
martu
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от martu »

Н95 е малко по-скъпа и малко по-бавна от моделите,които аз съм предложил.разликата в процесорите не е много голяма,но понеже съм работил с всички модели на нокия и htc разликата в "мисленето на телефона" е чувствителна!
Ще те спукам,рибо!
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

до тука нищо особено !!! мен ако питаш Qtek и си готов ама ако ни и кажеш за какво точно ще ти трябва по може да ти помогнем !!!!
Туй риболова не е за мен :D
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Мариане,заебаваш всички нокии,самсунги и хитачита и тем подобни му и се спираш на Sony Ericsson XPERIA X1.http://www.engadget.com/photos/sony-eri ... pa/633589/
И по БГ магазините : http://www.mobileshop.bg/gsm-sony-erics ... ia-x1.html :wink:
TICA FAN
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

SONY написа:Мариане,заебаваш всички нокии,самсунги и хитачита и тем подобни му и се спираш на Sony Ericsson XPERIA X1.http://www.engadget.com/photos/sony-eri ... pa/633589/
И по БГ магазините : http://www.mobileshop.bg/gsm-sony-erics ... ia-x1.html :wink:
Ти нищо не каза :D Твоето пристрстяване към марката Сони ,граничи с манийно поведение,става ти заболяване като при алаите. :D :D :D :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

Nokia N 96.
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

butnik написа:
SONY написа:Мариане,заебаваш всички нокии,самсунги и хитачита и тем подобни му и се спираш на Sony Ericsson XPERIA X1.http://www.engadget.com/photos/sony-eri ... pa/633589/
Ти нищо не каза :D Твоето пристрстяване към марката Сони ,граничи с манийно поведение,става ти заболяване като при алаите. :D :D :D :D

Ице,и аз бях фен на Сони,до момента в който не се сля със Ериксон и згомнясаха нещата.Сонитата бяха страшни и много добри като обхват и ОС.Вече незнам какво става с тази марка но колкото телефона взех на децата/Сони-Ериксон/,винаги приключваха в кофата за боклук.Последния е в гаранция и в момента е на ремонт от 15 дни !!! Мисля че НР ще му свърши работа на човека !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

вземиси НОКИЯ N71 600 и нещо е чисто нова....
martu
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от martu »

Аз немога да разбера само за напишете нещо ли пишете или да дадете съвет?
Колегата иска телефон до 800 лв,единия предлага Xperia,който е над 1200,другия N96 - също над 1200 лв.Другия и той накрая N71 хахааха!!!!!
Колеги,като не разбирате не давайте такива некомпетентни мнения само и само да напишете нещо.Сори, от риба може и да не разбирам,виж телефоните са друго нещо :evil: :butthead:
Ще те спукам,рибо!
martu
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от martu »

Това на xenohack вече е друго нещо!Дал съм на 2-ма мои приятели такива,ползват ги повече от година - не са мръднали!!! 2MP,GPS,wi-fi .Няма само 3G ,ако не ти е такъв голям проблем...Поздрави!
Ще те спукам,рибо!
gogo_7777
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogo_7777 »

Айде и от мен едно мнение.Първо реши телефона с каква операционна с-ма да бъде, симбиан или уиндоус и тогава избирай.В днешния претрупан пазар изборът е друден,модели много мнения също.Където и да отидеш във всеки магазин те навиват за различни неща и главата ти става боза.Аз лично си падам по по нестандартни и редки модели,но дали това е правилният избор? От горните модели давам предпочитания на асуса,като и другите изброени модели стават, но за мен правилният избор е нокия Е71.Когато си избираме телефон много важно е сервизното обслужване.Телефонът е най рисков продукт винаги е в ръцете ти и все някога ще го изтървем,ударим,намокрим и др. подобни случки.По този показател давам предимство на нокията.Вярно в кадърен сервиз всичко се ремонтира но те са рядко,докато за моделите на нокия части се намират по лесно и във всеки по сносен сервиз ще го отремонтират,то примерно при асус,блекбери и нтс нещата не стоят така.Ако наредим нещата така:качество,цена и гаранционно обслужване нокия излиза напред.Изборът е труден но в крайна сметка не винаги се водим от правилното,понякога нещо ти ляга на сърцето и си викаш това е.В този бизнес съм от годините когато на базара бяха модели като сони J 5,6,7 J70 нокия 3210 сименс А 35 и мн.други елементарни сега модели.Цялото развитие на тази техника съм го преживял и съм си направил изводите.Ползвам два стари рибарски и безотказни машини на нокия, а за всичко останало си има лаптоп.По добре лаптоп за 1000лв. и телефон за 100лв. отколкото телефон с екстри за 1100лв.Но това си е мое мнение,всеки си решава според работата,за която му трябва.
Който се смее последен, ............... последен се смее.
morskiq
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от morskiq »

xenohаck написа:Аз ползвам това има Всичко + GPS ! Който разбира от PPC знае за какво става на въпрос ! Много съм доволен вече една година го ползвам .......
От всички мнения това най-добре , какви ти сони ериксони , какви ти н95-ци , какви qtec( дето дисплея им е като....) ...
ето това е : http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/v ... 1300&go=GO , ако не доплатиш 200 кинта можеш и на старо пак няма да съжеляваш ..
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”