Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Каква марка кола?
Модератор: dantho.mihov
-
- и господ не е толокова добър
Re: Каква марка кола?
Колко по-добри има от мерцедес,но лошото,че са за други(отличници).Като за нас някоя а-4 а-6 а-8 към 2005г.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
Едно ферари с цвят червен,едно за теб,едно.........

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
както каза колегата избора на кола зависи от тва с което разполагаш , в момента търкалям една хонда на метанщото се возя без пари с нея , в момента се замислям да я продам и да си взема някаква по малка кола за всекидневно и пак една фронтерка за риба и други глупости
- carpsliven2
- сериозен играч
тц'ък едно за теб и шест за мен 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- dancho11
- новобранец
- Обратна връзка:
Извинявам се за спама, но все пак ще попитам!
Всеки хвали немски и японски автомобили, та на въпроса да си дойда......никой ли не кара италианка???????????
Чак толкоз ли да зле????????????
Дайте мнение че съм се решил на една Алфичка........струва ли си???
Всеки хвали немски и японски автомобили, та на въпроса да си дойда......никой ли не кара италианка???????????
-
- кандидат преподавател
Гласувам за "Друга".До сега година и половина карах "Ситроен Ксара Пикасо"-2002г.,115 к.с.,серия "Елеганс"/всички екстри,за които се сещате/.Ама жабарите на "Ботуша"му бяха взели значително здравенцето от необслужване.14 000 риболовни километра му направих,ама и сериозни грижи ми отвори.Месец януари го "оженвам"-има двама кандидати вече,щот го давам благотворително ниско.А пък аз -на нова,лизингче.Харесал съм си "Сузуки SX-4".Ептен риболовна!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Въобще не са зле,ама темата е прекалено "трудна",пък не ми се влиза в полемика. Както "Мерцедес" не е това,което беше /в отрицателен смисъл/,така и "италианките" не са това,което бяха /но в положителен смисъл/.Аз карам само италианки и съм много доволен. Преди това съм сменил доста автомобили от други народности. От всички съм доволен , имайки в предвид стандартните за всяка слабости. Не бих повторил с френските.Тайната на успеха е да не питаш много-много ,а да караш каквото ти се иска /или джоба позволява/. В момента само се повтаряме за хиляден път и надали има полза от цялата тая анкета,освен да си начешем езиците.Всеки хвали немски и японски автомобили, та на въпроса да си дойда......никой ли не кара италианка???????????
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- вече хвърля и на тежко
Абсолютно съгласен с последните думи на Чуролик и не до там съгласен с мнението за "италианките". Добър външен вид ( дизайн ) макар, че има и изключения, например Фиат Мултипла. Не до там удобен интериор на автомобилите от нисък и среден клас и лоши технически решения. Също нещо много важно според мен е изключително бърза обезценка, поради горе посочените фактори и други причини. Специално Алфа има и още един минус - скъпи части с лошо качество. Фиат Мултипла обаче предоставя сравнително добра проходимост и просторно, но спартанско купе, което го прави удобен за риболов и други...
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Колега, тия бисери от кой точно ведомствен медиен орган на фолксваген ги цитира...tatkoogi написа:Абсолютно съгласен с последните думи на Чуролик и не до там съгласен с мнението за "италианките". Добър външен вид ( дизайн ) макар, че има и изключения, например Фиат Мултипла. Не до там удобен интериор на автомобилите от нисък и среден клас и лоши технически решения. Също нещо много важно според мен е изключително бърза обезценка, поради горе посочените фактори и други причини. Специално Алфа има и още един минус - скъпи части с лошо качество. Фиат Мултипла обаче предоставя сравнително добра проходимост и просторно, но спартанско купе, което го прави удобен за риболов и други...
Абе, и аз уж се бях отказал, ама...Чуруликпенчо, тактиката е следната - човек чува това, което иска да чуе - ти ще ме разбереш

Много са зле италианските коли, направо не знам как се движат

Сега по-сериозно. Бихме дискутирали, ама то няма почти никакви логични и разумни аргументи, главно клишета. Коли всякакви, не съм видял някоя да не се поврежда, или пък собственикът и да е фалирал

А най-важното е да сме живи и здрави, пътят не е място за доказване на превъзходство.
Карайте внимателно

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
в интерес на истината, преди 10-ина години изкарах 2 седмици в Англия на специализация в една търговска фирма и 3 от дните прекарахме с шефа на фирмата, който си беше милионер... имаше Порше 911 турбо, Мазда Кседос 6, Рейндж ровър и т.н...
Дъщеря му тийнейджърка гепила поршето, газ газ, та паднала в езерцето с фонтанче пред къщата
Поршето на скрап, а човека си избираше нова кола... води ни в дилър на Ферари /имам снимка с 50+ червени ферарита на един паркинг, ама е на хартия/... А също и в дилър на Порше /и там имам снимки
/
Та той каза, че Ферари и Ламборджини са "неделни" коли и не стават за ежедневна употреба /особено в градски условия/, трябвало да се сервизират на всеки 3-4 хиляди, за разлика от Поршето, което си се обслужва като "нормална" кола и с него карал по 40 000мили на година без проблем...
Та снеяк, внимавай какво си пожелаваш

Дъщеря му тийнейджърка гепила поршето, газ газ, та паднала в езерцето с фонтанче пред къщата

Поршето на скрап, а човека си избираше нова кола... води ни в дилър на Ферари /имам снимка с 50+ червени ферарита на един паркинг, ама е на хартия/... А също и в дилър на Порше /и там имам снимки

Та той каза, че Ферари и Ламборджини са "неделни" коли и не стават за ежедневна употреба /особено в градски условия/, трябвало да се сервизират на всеки 3-4 хиляди, за разлика от Поршето, което си се обслужва като "нормална" кола и с него карал по 40 000мили на година без проблем...
Та снеяк, внимавай какво си пожелаваш

- Николай Неделков
- учете се от него
Имам Опел Вектра 1995 и VW Golf 2 1988 , и 2-те са без забележки , като минават около 30 000 - 35 000 км годишно ( общо 2-те ) без да се оплачат за нещо ( освен гориво де ). Иначе съм фен на всички модели след 2001 от изброените марки , без Ситроен. Много съм се мерактосал на някоя Зафира или Сценик 2000-2003 и се надявам през новата година да ме огрее 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
Ники и аз съм на това мнение .Ма се двоумя кога да стане през годината.Николай Неделков написа: Много съм се мерактосал на някоя Зафира надявам през новата година да ме огрее
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Иво,глей да е малко преди да изтече забраната,че да може да ни повозиш до някъде,хем за риба хем да и направим едно тестче за товароносимост!ivo75 написа:Ники и аз съм на това мнение .Ма се двоумя кога да стане през годината.Николай Неделков написа: Много съм се мерактосал на някоя Зафира надявам през новата година да ме огрее

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- Павел Иванов
Ето още една причина поради която още повече искам ФерарииииииииииТедо написа:...Та той каза, че Ферари и Ламборджини са "неделни" коли и не стават за ежедневна употреба /особено в градски условия/, трябвало да се сервизират на всеки 3-4 хиляди...

Колко много истини има в това изречение ! Аз лично успях да издържа само на две Италианки ако и пак да искам Италианка както е видноДимо Генчев написа:...а аз съм един мазохист такъв, пак ги купувам...трудна работа, ама все някой трябва да се прежали...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Колко много истини има в това изречение ! Аз лично успях да издържа само на две Италианки ако и пак да искам Италианка както е видноДимо Генчев написа:...а аз съм един мазохист такъв, пак ги купувам...трудна работа, ама все някой трябва да се прежали...

В интерес на истината всеки път си казвам "може би сега друга, а?', но бързо ми минава...
Може и да не съм имал, но и аз ходя по земята, наблюдавам (а не слушам какво казват). Просто не мога да си обясня защо трябва да давам повече пари за едно и също нещо

Пак повтарям, поддържал съм различни коли, не виждам никаква разлика в честотата на трошенето, само дето "моите" са по-евтини...и да не забравяме все пак, че колата трябва и да ти харесва, не знам защо все се говори само за ремонти

А ти...май искаш от онези двуместните и неудобни италиянски автомобили с кончето...Пожелавам ти да се сдобиеш с такава

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...