Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Проблем с телефона
Модератор: dantho.mihov
- carpsliven2
- сериозен играч
Проблем с телефона
Не бях предвидил да се случи подобно нещо. снощи телефона ми падна от джоба ... исключи ... и неще да включи , днес го носих на ремонт , но казаха че е умрял.. купих нов телефон и така дойде големия проблем ... в картата ми няма телефонни номера ... ужас ... и сега кво прайм? има стотина телефона дето ми трябват много. Някой може ли да помогне? ... да се искара тази информация от телефона? ....Трябват ми само телефонните номера. телефона е сониериксон к600и 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Re: Проблем с телефона
Лошо.Щом експертите са ти казали,че не става нищо значи май ще трябва да събираш номерата на ново в новия телефон и другия път да ги запаметяваш директно в картата,че е по-сигурно 

TICA FAN
-
- вече хвърля и на тежко
няма начин... 

ако си от софия ще го оправим 

Няма да се косиш толкова,аз имах същия проблем само , че с 250 номера на приятели и познати и с разликата , че ми го тафиха в германия преди седмица.
В България не са посягали а гледай к'во става в европата.
При теб поне има шанс да си върнеш контактите, е мен не, че ме е яд за друго ама
При теб поне има шанс да си върнеш контактите, е мен не, че ме е яд за друго ама

-
- кандидат преподавател
Колега Карпсливен2,бе как тъй-аз имам "Сони Ериксон-К-700i"и ако знаеш колко пъти ми е падал от скапаните ръце на тротоара и върху паркет-разхвърчава се на елементи,ма нищо му не става,събираш .,сглобяваш и газ!Кво ша рече "умрял"?Кое точно му е умрялото-то май "спецът",дето го е гледал,е отдавна умствено умрел.Пробвай другаде щото има шанс.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колега недей така да си правиш изводи.От телефон до телефон има доста голяма разлика,нищо че са една марка.Твоя модел К700 е много по елементарно направена платката и затова е и много по-лесен ремонта,докато точно на к600 всичко по платката е лепено и почти нищо неможеш да пипнеш,защото докато го нагрееш и загива.Все пак колегата ако има път към Бургас да пише лс ще му кажа къде работя и да дойде при мен на място да го погледнат техниците.Ако има шанс - те ще ти кажат 100 % ! Ако няма - няма смисъл да го носиш другаде.Но това си е мое мнение...
Поздрави
Поздрави
Ще те спукам,рибо!
Може да отскочите до оператора от където ви е SIM-а и да попитате дали има някаква възможност понеже разни познати май успяха да си възстановят инфото от картите с/у съответната сума разбира се - за М-тел става въпрос!А тези който са ти тафили картата 100% са нашенци:)VGS написа:Няма да се косиш толкова,аз имах същия проблем само , че с 250 номера на приятели и познати и с разликата , че ми го тафиха в германия преди седмица.

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Само да попитам, ти сигурен ли си, че когато си запаметявал всички тези номера си ги запаметявал изрично в картата? Защото съвременните телефони (повечето поне) слагат новите записи в собствената си памет, а ти ако искаш след това изрично можеш да си ги копираш на картата.
Между другото аз имам същия и съм много доволен.
Едно предложение - както един колега вече ти писа - отиваш и си взимаш разпечатки например за последните 3 месеца и почваш да звъниш по номерата докато разбереш кой кой е.
Между другото аз имам същия и съм много доволен.
Едно предложение - както един колега вече ти писа - отиваш и си взимаш разпечатки например за последните 3 месеца и почваш да звъниш по номерата докато разбереш кой кой е.
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
- krokibg
- учете се от него
Най простия вариант е да си сложиш старата карта и да чакаш да ти се обадят приятелите ти.Ако пък имаш важни телефони на ВАЖНИ хора,търси през втори лица,които също ги познават.Аз така си събрах телефоните за два месеца.Тези,които не са толкова важни,сами ще те намерят ако има за какво.Тамън ще се отървеш от ненужните номера !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- carpsliven2
- сериозен играч
благодаря че се отзовахте колеги .. пратих телефона в горна оряховица на братовчеди да го видат , понеже нали се занимавам с търговия и неискам да е в сливен , щото може някой да злоупотреби с информацията.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува