кадет

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

кадет

Мнение от Виктор71 »

колеги помагаите карам опел кадет 1.7 д .89. и се извади карето на скоростите при полуоската какво да правя
Бъдете здрави за риболов
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Re: кадет

Мнение от takezo »

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Изкърпи си коша :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Ти,нищо,има майстори :D
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Има форум на опел , сигурен съм, че там ще ти помогнат :) Иначе аз бих те посъветвал като ти станат повече ядовете с колата да я сменяш веднага :) 2008-1989 = ,,,, Хммм тя не си е никак първа младост бе .. :)
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

chirusa_bg написа:Изкърпи си коша :wink:
:smt023 Преди години имахме семеен кадет комби и се получи същия проблем.Закърпихме го и се оправи.
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
ресьора

Мнение от ресьора »

Колега случаино да си ударил носача някаде,ако не си както казаха колегите по нагоре в темата иска кърпене.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Освен упоменатият от колегите проблем има вероятност или да ти се е скъсал шплента на полуоската или да са се изяли зъбите в края . Ако е от сорта то бегаш до първата морга , купуваш си целият комплект полуоска с две карета ( преди десет години при Италианеца читав комплект идеше около 35 кинта за Кадет 87ма ) , сменеваш и си караш :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
merj66
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от merj66 »

Проверяват се технологичните размери(диагонали),от задния мост към предните носачи.Фиксира се изместването,ако има ,такова и след това се изкърпва до здраво.
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

благодаря на всички за отзивите и съветите но маисторите казаха че се е отворила предницата и трябва да заварят някакво желязо за да прибере ТЪРСЯ НЯКОИ ПЕЧЕН ТЕНЕКИДЖИЯ
Бъдете здрави за риболов
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Ако е това желязо дето си мисля, по-добре я изкърпи стабилно.
Иначе някъде около Юни месец ще я изхвърлиш :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
ресьора

Мнение от ресьора »

Брато това желязо което искат да ти заварят е един фитил заварен за бомбетата кадето се хващат предните аморт.и го слагат за дамогат да реголират предницата,но това е от ден до пладне,следкато ти заварят фитила отиваш на стенд да изцентрят предницата а след това я караш на някои тенекеджия да я изкърпи и усили носещетите греди това е моя съвет сажалявам че не си по близо до Харманли да я вкараме в бокса и да я напрвим.Ако имаш нужда от такъв фитил мисля че имам такъв но сам го правил за форд ако искаш ще го потърся ище ти го пратя.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”