Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Моля за малко инфо за яз. Въча и Кричим! Предварително благо
Модератор: sapuna
Моля за малко инфо за яз. Въча и Кричим! Предварително благо
Колеги, някой ходил ли е на тези два язовира? има ли риба там и каква е ? Струва ли си да купиш имот наблизо?
Ще ходя на Въча на 03.03.2006г. и ще обмяна впечатления.
Благодаря Ви!
Ще ходя на Въча на 03.03.2006г. и ще обмяна впечатления.

Благодаря Ви!
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- петър власев
- разбира нещата
saksi ти къде ходиш та само костур хващаш ми каракуда шаран бяля риба добри екземляри а за платиката да не говорим само да трагне е спукваме пущината самоче лодка се иска и да знаеш каде кво да тарсиш
а на теб колега ти препоръчвам да е търсиш рибата на не по малко от 20 м през този сезон
можеш да имаш доста добра слука ако набараш пасаж
а на теб колега ти препоръчвам да е търсиш рибата на не по малко от 20 м през този сезон
можеш да имаш доста добра слука ако набараш пасаж
я чувствась себя очен хорошо
За Въча:
Каракуда има, но е много рядка. За няколко излета ако хванеш дори една е много нещо. А платиката не е нито април, нито май (ако не броим бракониерското косене на устието по това време на устието). Най-много е юни и август. Нарочно не споменавам юли месец, защото обикновено водата цъфти тогава. След края на август също не съм хващал платика.
Бабушката е страшно много и се лови и пролетта и през цялото лято. Уклея също. Костур има колкото искаш и по всяко време - само рибки да имаш за стръв. Шаран, сом, бяла, щука, амур, кефал, пъстърва - всичко си има, но си трябва чакане и познаване на района.
Лодката си е абсолютно задължителна за тоя язовир.
Каракуда има, но е много рядка. За няколко излета ако хванеш дори една е много нещо. А платиката не е нито април, нито май (ако не броим бракониерското косене на устието по това време на устието). Най-много е юни и август. Нарочно не споменавам юли месец, защото обикновено водата цъфти тогава. След края на август също не съм хващал платика.

Лодката си е абсолютно задължителна за тоя язовир.