Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Телефон - компютър?
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: Телефон - компютър?
Щом ти трябва интернет, взимай си PDA + карта от мтел за мобилен интернет и проблемът с визитки, срещи и всичко останало ти е решен, но не разчитай на wi-fi 

-
- разбира нещата
Вземи си един лаптоп от тия малките,вкарай си безжичен нет и скайп и си готов. 

-
- научил се да хвърля
Колега единственото предложение което отговаря на изискванията ти беше на xenohack.Възползвай се!
И забрави за Нокия не ти влизат в цената и не рядко точно най-високия им клас бъгва.Сонито е добро предложение на Sony но е над 800 лв.
И забрави за Нокия не ти влизат в цената и не рядко точно най-високия им клас бъгва.Сонито е добро предложение на Sony но е над 800 лв.
- maranzika
- сериозен играч
NOKIA 6110 NAVIGATOR.
http://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefo ... 45614.html
Един колега си го купи преди около месеца и смея да твърдя,че е перфектен за парите си.
http://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefo ... 45614.html
Един колега си го купи преди около месеца и смея да твърдя,че е перфектен за парите си.
N95 е телефона за който има най много програми също 5мп. камера 8гб. памет и най добрия дисплей който съм виждал ползвам го вече близо две години няма грешка 

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Според мен колега , марката е Нокиа . Позовавам се на практиката. Първият пример, който ще преведа е че са изключително здрави и носят на всичко, дори и вода
. Преди 20-тина дена бях на Арда за скобар и си изпуснах Н-73-ката в реката. Водата беше доста мътна и след като се избистри, накрая на излета(4-5 часа)го извадих. Ремонт за 35лв и си е тип-топ.
Имам и Н-95, също много здрав . По цял ден не ми слиза от ухото, батерията издържа ден и половина. Според мен, това е съвсем нормално. Друг плюс за тези телефони е , че има за тях изключително много програми, за абсолютно всички дейности и всички са кракнати.
Естесрвено операционната система симбиън си има и минуси като например, сертификацията на повечето програми , но братята китайци не спят и са оправили и тоя проблем
Измислено е и как можеш да си хакнеш защитата на симбиана и да си сменяш фабричните мелодии и лога на Нокиа, абеее много екстри имат. Единствено най-новите модели все още са нехакваеми , но обърни фнимание ВСЕ ОЩЕ! Моя съвет е за Н-95 и то не втора ръка. Има ги вече за по 500-600 нови. Гледай задължително да е made in Finland. След време дори и да решиш да го продадеш, пак ще му вземеш добра цена , зашото никиите винаги имат най-малък процент на обезценяване
Ако си вземеш такъв и не знаеш как да си направиш сертификат или да си хакнеш тамагочито, свиркай, ще помагам.
Успех.

Имам и Н-95, също много здрав . По цял ден не ми слиза от ухото, батерията издържа ден и половина. Според мен, това е съвсем нормално. Друг плюс за тези телефони е , че има за тях изключително много програми, за абсолютно всички дейности и всички са кракнати.
Естесрвено операционната система симбиън си има и минуси като например, сертификацията на повечето програми , но братята китайци не спят и са оправили и тоя проблем

Ако си вземеш такъв и не знаеш как да си направиш сертификат или да си хакнеш тамагочито, свиркай, ще помагам.
Успех.

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
-
- разбира нещата
На мойта нокия и се прецака картата памет.Къде си носи телефона на ремонт,щото моя го носих директно в сервиза на нокия и в германос,но уви и на двете места ми казват,че е наводнен и за това неможело да се оправи.
Мисълта ми е,ако си го носил някъде другаде то къде?Вярно,че твоя не е работел цялостно,а моя само картата памет,но все пак ми казаха от глобул,че бил наводнен. 

Според мен ако искаш PDA се ориентирай към HTC - много екстри за сравнително приемлива сума и железен хардуер и донякъде железен софтуер
(привърженик съм на linux). Ако искаш повече възможности и безпроблемна работа един нетбук (асус , msi или acer ) и една стара но желязна нокия за около 100 лв.

Благодаря предварително на всички колеги. Всикчи ваши мнения са от полза за мен. След няколко дни, когато изградя мнение за някой модел ще споделя. До тогава не спирайте да давата свойте препоръки.
п.п : Някой беше написал , че по-добре да си купя лаптоп и евтин телефон, отколкото скъп телефон. Имам два, но е друго да имаш подобни функции на телефона
п.п : Някой беше написал , че по-добре да си купя лаптоп и евтин телефон, отколкото скъп телефон. Имам два, но е друго да имаш подобни функции на телефона

-
- разбира нещата
Koлега ако търсиш всичко в едно Нокия Н 96 - 32 Гб памет. Ползвам го 3 месеца вече -уникален е.

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колегата търси телефон ДО 800 ЛВ !!! Ти говориш за телефон почти 2 пъти по-скъп...BZI написа:Koлега ако търсиш всичко в едно Нокия Н 96 - 32 Гб памет. Ползвам го 3 месеца вече -уникален е.
Ще те спукам,рибо!