Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица-ТЕЦ2 ТОПЛОТО
Модератор: sapuna
Овчарица-ТЕЦ2 ТОПЛОТО
Колеги,имам информация която получих днес 13.44ч.Че нови садки са дали фира!!!Относно рибата!1.Щуки между 1.5,до 2.5.кг.И още много разнобразна риба.Информацията е много достоверна.Колеги,призовавам Ве всички от най блиския регион.При възможност да действате.На Всички Ви на слука.

Re: Овчарица-ТЕЦ2 ТОПЛОТО
П.П.а.Ако има места,по близо до Садкит или от ляво на Пожарната.Но не на Стената.Там било г.з,до г.....те.СЪНДИ написа:Колеги,имам информация която получих днес 13.44ч.Че нови садки са дали фира!!!Относно рибата!1.Щуки между 1.5,до 2.5.кг.И още много разнобразна риба.Информацията е много достоверна.Колеги,призовавам Ве всички от най блиския регион.При възможност да действате.На Всички Ви на слука.![]()
![]()
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега в садките на топлото не съм чувал някога да е гледана ЩУКА !!!! Да не се бъркаш
-
- сериозен играч
Изобщо не бърка! Във вторник вечерта колега от Ямбол извади четири и изпусна още две на уклей!Само не са по две кила,ами маломерки по 30-35см!
-
- и господ не е толокова добър
Жалко за малките шаранчета,щуките ще ги излапкат 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Щуки има и то от много време и то доста големи!!!

Където качеството е от значение!
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
DrAkoN написа:Колега в садките на топлото не съм чувал някога да е гледана ЩУКА !!!! Да не се бъркаш
алоооо щукара

дали да не идеш да провериш дали ги има наистина !

На топлото от стената съм виждал умрели щучета. До сега за уловена от теца щука не бях чувал.
P.S. Благодаря за инфото
P.S. Благодаря за инфото
Последно промяна от St! на Съб Ное 29, 2008 8:18 pm, променено общо 1 път.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Бих казал,дори огромни!didopoli написа:Щуки има и то от много време и то доста големи!!!

- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Сичкото тука яко се надлъгва 

- krokibg
- учете се от него
Току що се върнах от там и ще ви дам пълна информация.За цял ден,днес имаме няколко костура на ситни силикончета и няколко бели риби 1-1.100 и към 6-7 бели маломерки Балите ги хващахме на симеончета със 15 грама олова и долна кука.Това на първия скендер.Ходих и до втория,където от лявата страна имаше двама колеги,които ловяха на дъно и може би бяха състезатели.Докато късах блесни,силикони и т.н,те извадиха две шарана по 1.5 -2 кг.Аз нищо на втория скендер.Сутринта отидохме към 8.30,което хич не беше хубаво,защото бялата дава там на развиделяване за половин-един час и се изпарява.Докато открия вратара да ми отключи бариерата/беше изчезнал някъде/тръгнах пеша ,без колата и до втория скендер 15-20мин пеш,та тотално се згомняса риболова.Много се надявах да натреса някой чичо Скруч,но нямах късмет.Оставих двама колеги да спят там и си тръгнах че имах важна среща.На моста,първите колеги от ляво,въртяха на клатушки и казаха че вадели щуклета до кило.Едра никой не е извадил.Така стоят нещата.Докато минавах по моста,на един колега му удари и спрях да видя какво ще извади,но се откачи.Е,това е от мен.Утре,моите приятели пак ще ловят и вечерта ще имам пак информация.Каналите течаха като луди и нивото на вътрешните басейни беше високо.Успех,ако някой ходи утре !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
тази е от там:
и е от преди 2 години декември месец пак кви зверове имааааа.Ма не сме търсили по настоятелно...
и е от преди 2 години декември месец пак кви зверове имааааа.Ма не сме търсили по настоятелно...

Където качеството е от значение!
-
- ще става разбирач
На теца е възможно да има щуки от много времие. Радецки е доста наблизо а там е един от най щукарските места в региона чешкия гьол, а и на ковачево се намират.
- krokibg
- учете се от него
Не може да няма зверове,но и дребна риба има колкото си искате.Големите щуки са наядени до пръсване заради многото каракуда и рядко взимат.Облових за цял ден,навсякъде където можеше да се пробва със всевъзможни дрънкулки и джиджафки,ама - нъцки,няма едро или по-точно казано,просто не ще да взима !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На теца да има щуки
Това е нещо невероятно !! Никога не съм видял някой да хване или да каже че дори е имал кусане или нещо такова. Хиляди пъти съм мятал на рибка и само канален сом и бяла. Още не мога да повярвам че на теца има ЩУКА !!!!