Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Мечка 29-11-2008-продължение 01-12-2008
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
яз.Мечка 29-11-2008-продължение 01-12-2008
Вчера колегата- съфорумец Мариянчо ми донеси новата придобивка платформа beher.

Аз пък случаино се намирах в болнични
и си викам студ не студ дъжд не дъжд отивам, пък квото му доиди.Тъкмо ще е изпробвам в екстремални условия???
От 2 месеца само там ходя и язовира ми е до болка познат,предимно на дъно ходих до миналата седмица даваше доволно шаранчета по 1-2 кила.Но и на перо си дава доволно кефал и червеноперка и чат пат и кустур пък и по некое шаранче изненадва следобяд. И за това местото за сефтето просто е без алтернатива в този момент, пък и калта е качествена там
за пробата де.
Сутринта дъжда ме посрешна ощи в колата, но беше меко времето 4-5 градуса
. язовира пуст абсолютно сам това за последните месеци е непресъщо за него? Кал до колене разпъване на такъмажа, да си презная първите 1-2 часа ми минаха в настроики на платформата и прегаждане на неиното обурудвана по мои тертип, направих малко промени с наличния инвентар
. току що поръчах от Видракса останалите компоненти които липсват, и които ще ми трябват.
Та да си доидем на думата;
времето чудно само за риболов

това ми е рибо-колата която ми служи по вярно и от жената, за пореден път си доказа вярноста никакво буксуване.

хвърлих дънните до мен, това им е последното пускане в деиствие за годината, просто до миналата седмица си имах 4-5 шаранчета на тях и чаках валата им за да ги замраза.

както се досещата момента доиди; само два леки удара или подръпвания и аз незнам какво беше, индекирани от сигнализаторите и нищо друго.
на перо ми трябваше около половин час за да тръгни рибата ,явно рибата се беше успокоила и си даваше перфектно, кефала не даваше но червеноперката се беше побъркала.
ето и снимки на платформата в работно състояние
никакво потъване макар да съм 103 кила а и брега беше стръмен и много кален.

към 2 часа се заоблачи много заваля силно и реших да си тръгвам за да не усъмна там.
ето и резолтата от деня:

нямам повиче снимки понеже бях сам и в окаияно състояние докато пребера багажерията а и непрекъснато валеше, не ми беше много до снимки.
Утри пак отивам защото настинката нещо не минава
ако има желаищи нека заповядат аз съм там?

Аз пък случаино се намирах в болнични

От 2 месеца само там ходя и язовира ми е до болка познат,предимно на дъно ходих до миналата седмица даваше доволно шаранчета по 1-2 кила.Но и на перо си дава доволно кефал и червеноперка и чат пат и кустур пък и по некое шаранче изненадва следобяд. И за това местото за сефтето просто е без алтернатива в този момент, пък и калта е качествена там

Сутринта дъжда ме посрешна ощи в колата, но беше меко времето 4-5 градуса

Та да си доидем на думата;
времето чудно само за риболов

това ми е рибо-колата която ми служи по вярно и от жената, за пореден път си доказа вярноста никакво буксуване.

хвърлих дънните до мен, това им е последното пускане в деиствие за годината, просто до миналата седмица си имах 4-5 шаранчета на тях и чаках валата им за да ги замраза.

както се досещата момента доиди; само два леки удара или подръпвания и аз незнам какво беше, индекирани от сигнализаторите и нищо друго.
на перо ми трябваше около половин час за да тръгни рибата ,явно рибата се беше успокоила и си даваше перфектно, кефала не даваше но червеноперката се беше побъркала.
ето и снимки на платформата в работно състояние
никакво потъване макар да съм 103 кила а и брега беше стръмен и много кален.

към 2 часа се заоблачи много заваля силно и реших да си тръгвам за да не усъмна там.
ето и резолтата от деня:

нямам повиче снимки понеже бях сам и в окаияно състояние докато пребера багажерията а и непрекъснато валеше, не ми беше много до снимки.
Утри пак отивам защото настинката нещо не минава

Последно промяна от chestarfield на Вто Дек 02, 2008 12:47 am, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
Re: яз.Мечка 29-11-2008
Браво Честър, познаваш им болките на тези язовири ей, майстор си!

-
- ще става разбирач
Ми да ти е честита новата придобивка ,важното е че на малкия му харесва. Добре че успя да я сефтосаш преди истинската зима то не че и сняг щеше да те спре то нашта лудост край няма.

-
- ще става разбирач
Браво.Добро сефте си направил.Утре двойно

Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

Браво и честито за новата придобивка
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не че преди не си бях добре оборудван. столчето ми варшише много добра работа

Но ми беше сичко рзхварляно по чанти кофи и куфари. Няма спор платформата си е платформа за 10 мин. багажа ми беше пребран, няма колчета, особено лятото проблема с чадъра ми беше голям, абе единственото нещо което можи да се кажи като недостатък, ако не кълве неможиш да си дремниш

Но ми беше сичко рзхварляно по чанти кофи и куфари. Няма спор платформата си е платформа за 10 мин. багажа ми беше пребран, няма колчета, особено лятото проблема с чадъра ми беше голям, абе единственото нещо което можи да се кажи като недостатък, ако не кълве неможиш да си дремниш

Сложи си облегалка 

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
- stoj40doc
- разбира нещата
Да ти е честита новата придобивка,струва ми се че на малкия също много му харесва платформата.
Честито и наздраве!

Честито и наздраве!

LONG LIVE ROCK AND ROLL
Честито колега за придобивката,добро сефте си направил
.

Никога на колене пред когото и да е.
-
- и господ не е толокова добър
Кажи натози мушморок да не ми се плези
Честито и да е кадемлийка 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
браво и със здраве даси я ползваш.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: яз.Мечка 29-11-2008-продължение 01-12-2008
Да не пускам нова тема, и без това язовира е същия и главното лице също продължавам тука
яз.Мечка част 2
Сутринта кам 8 часа бях на местото. Голяма мъгла, но пък меко време поне не вълеше дъжд.
е този път незимаша като предишния но пак се записах.......

много мудно зимаше този път и кефалчета се обадиха но малки.

червеноперките си излизаха хубави?

тука се права от комунални услуги, че моито място беше оставено много мръсно Събота и Неделя, че да и отъпкам новите ботуши. Да направа и мако реклама зех ги ботушките от метро за 25лв вчера, много добра цена за това качество.

на обяд като видях че мъглата, няма никакво намерение да се дигни си бих шута на обратно към нас.
Превърших с 3.30 кила риба. но имах и два много добри удара ластика ми искачаше с по 1 метър но бях с 0.16 кука и повод 0.8 и ми се откачиха

при слагането на по голями размери рибата не барвеше.
рибата си плува в язовира, че ощи предишната несме изяли
за мен излета беше перфектен, ех ако бях искарал и някои декемврииски шаро щеше да ми е най вкусния за годината
П.П колеги сабирайте си боклуците, догодина ще се чудите като се качат язовирите защо късаме, и защо има закачки.
яз.Мечка част 2
Сутринта кам 8 часа бях на местото. Голяма мъгла, но пък меко време поне не вълеше дъжд.
е този път незимаша като предишния но пак се записах.......

много мудно зимаше този път и кефалчета се обадиха но малки.

червеноперките си излизаха хубави?

тука се права от комунални услуги, че моито място беше оставено много мръсно Събота и Неделя, че да и отъпкам новите ботуши. Да направа и мако реклама зех ги ботушките от метро за 25лв вчера, много добра цена за това качество.

на обяд като видях че мъглата, няма никакво намерение да се дигни си бих шута на обратно към нас.
Превърших с 3.30 кила риба. но имах и два много добри удара ластика ми искачаше с по 1 метър но бях с 0.16 кука и повод 0.8 и ми се откачиха

при слагането на по голями размери рибата не барвеше.
рибата си плува в язовира, че ощи предишната несме изяли

за мен излета беше перфектен, ех ако бях искарал и някои декемврииски шаро щеше да ми е най вкусния за годината

П.П колеги сабирайте си боклуците, догодина ще се чудите като се качат язовирите защо късаме, и защо има закачки.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: яз.Мечка 29-11-2008-продължение 01-12-2008
Добре де
, кефи ентусиазма
Гледам, че и ти си като мен луТ, не те спира времето. Кажи кога ще направим един съвместен

Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®