Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде в Пловдив и околностите; Марица къде?
Модератор: Paublo_Eskobar
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Пловдив и Асеновград
Вчера направих една разходка до Леновските дупки, да се консултирам с пазача??SONY написа:Щука излиза ли?И има ли условия за искуствени примамки или е много обрасла?
Допреди 2 седмици е давало щука в нормата сега давало само писалки 300-500грама, била на преваршване

джив джан човек нямаше.
-
- ще става разбирач
ти ако мислиш че пазача на леново ще ти каже че дава риба ..
много ме карате да се смея..
тои е просто селянин които е там да пази,не че може да пази .. това е друга тема вече ..

тои е просто селянин които е там да пази,не че може да пази .. това е друга тема вече ..
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ами колега, има интерес да ми кажи,по принцип сички казават; да кълве , за да ти земат парите. Пък този случаино го и познавам за да ида до там за инфо.Атанас_Д написа:ти ако мислиш че пазача на леново ще ти каже че дава риба ..много ме карате да се смея..
Защо ти подобра информация ли имаш от там, ако е така сподели с нас невежите.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
След като си отишъл до там,беше по редно да метнеш тапите или "шпининга".
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- ще става разбирач
колеги в тези дупки има щтука . лично аз сам хващтал,но са рядкост .
цял ден може да седиш и нищто да не хванеш... просто слука ..
както каза колегата хварлияш тапите или вадиш спининга и смело почваш да деистваш
м/у другото малките щтуки са минало годишно чопило,маиките са големи.
стигат до 6 кг.
така че касмет на всички ..
цял ден може да седиш и нищто да не хванеш... просто слука ..
както каза колегата хварлияш тапите или вадиш спининга и смело почваш да деистваш

м/у другото малките щтуки са минало годишно чопило,маиките са големи.
стигат до 6 кг.
така че касмет на всички ..

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Съжалявям но нямах време да пробвам, имах само един час за губене на време.А и амам навика да си права профилактични разходки по сички околни язовири и да си имам представа за тях.Но го права без въдица, надявах се че ще има колеги да говоря с тях.butnik написа:След като си отишъл до там,беше по редно да метнеш тапите или "шпининга".
Същия ден минах и през един друг язовир в които съм сигорен че има щука малкия Мулдавски "прута" го наричаме ние, таксата е 5 лева и квото си хваниш, но и там нямаше никои дажи и пазача не видях.
-
- ще става разбирач
хаиде някои да даде инфо. за я.до Нови извор ..само ако си бил гостенин на някои си хотел си можел да ловиш//
хотел и язовир??
хотел и язовир??
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Да, да преспиш там,така беше последно,отиваш с една мръсница,въргаляш я цяла нощ,на сутринта и биеш шута и спокоен се отдаваш на другия кеф

-
- ще става разбирач
не бе човек. аз не сам говорил за жени ,а за риба..
последно на Маpчoков ли е язовира или ....???

Язовира си го държи същия човек. Само за риба едва ли ще те пусне. Дасе надяваме тая година да се променят нещата , че иначе няма вече къде да си чешем крастата. Нови извор ми е най- любимия язовир , ама само спомени не топлят.Атанас_Д написа:не бе човек. аз не сам говорил за жени ,а за риба..последно на Маpчoков ли е язовира или ....???
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Вчера си ходих до село 'Искра", та да ви кажа информацията от околните язовири-сички са полупразни и замразнали дажи и реките вливащи се в тях също са замранали.Пътищата също са замразнали с две думи трудно преминаване и с зимни гуми. По око- мера ми стават за подледен риболов които го практикува. но какво ще се хвани незнам
.
П.П Дерт ми е : много ниско ниво на язовирите, сняг малко. с какво ще ги напълнят незнам.С тая практика да ги точат за Никулден заради мреженето положението става трагично,особенно при сушева зима

П.П Дерт ми е : много ниско ниво на язовирите, сняг малко. с какво ще ги напълнят незнам.С тая практика да ги точат за Никулден заради мреженето положението става трагично,особенно при сушева зима

- martin54
- новобранец
- Обратна връзка:
Къде в Пловдив и околностите; Марица къде?
Здравейте колеги, ще съм ви много ама много благодарен ако подскажете къде да похвърлям със спининга в Пловдив и околностите, мисля през 4 почивни дена да отида до там....Последния път като ходих беше преди коледа на марица на около километър след панаирното градче в посока хасково, точно след един остров, намерих там разни пролуки , смених 5-6 воблера и блесни и нищо....предния път като ходих до Пловдив пък бях след околовръстното като се отбиеш от този булевард България, там имаше кариера за пясък и някакво поправително училище, та и там обикалях 2-3 часа и нищо. ДАНО ТОЯ ПЪТ СЕ ИЗЛЪЖЕ НЕЩО НА СПИНИНГА ! Дайте съвет къде, може и на язовир, може и на платено, стига да дават да се пуска рибата.
Благодаря ви предварително !
Благодаря ви предварително !
Re: Къде в Пловдив и околностите; Марица къде?
Чакай бе момче.Дай да се разберем-на платен водоем или не?Ако е на платен,бягай на Сушица Асеновградско,поне има чаушан,кефал,щука,бяла риба и какво ли не още.Даже и амджурка съм вадил.Наслука.
- martin54
- новобранец
- Обратна връзка:
Честно да ти кажа колега не съм фен на платеното, ходил съм точно 2 пъти, един път на един гьол до перник дето беше на пръчка и нищо не фанахме и един път в софия дето и рибата се плащаше, е там фанахме и после я пуснахме :р Писах и за платеното щото ми писна вече само да обикалям и нищо, искам малко да начеша крастата, а и ще водя жената с мене и тя като не кълве 1-2 и почва да иска да си ходим. Иначе ако знаеш и някое добро място на не платено съм там разбирасе...., а за платеното което казваш какви са условията ?
на сушица няма никаква риба не лажи момчето така