Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Лудницата продължава
Лудницата продължава
Дългоочакваната неделя най-после дойде и Бургаския отбор отново атакувахме р. Средецка. Нямаше възможност да се съберем всички на едно място и затова се пръснахме по реката. Аз се установих тук и се започна:

Брегът беше твърде стръмен и триметровия живарник не достигаше до водата, затова се наложиха рационализации

Риба имаше в изобилие и захранка в случая не беше необходима

По едно време отнякъде се промъкна едно дълго и находчиво момче с прозвището-LOKAL и без изобщо да се замисля се шмугна на моя вир като се опита да отмъкне някоя "баба" с ултралекото си спиди
Някак твърде бързо му се наситих на този динамичен риболов и по обед с колегата Валю събрахме такъмите. Уловът беше съвсем приличен

На връщане минахме край нашите хора, посмяхме се малко и поехме за Бургас

Предполагам и останалите колеги ще се включат с техния материал към репортажа след като се приберат. От мен толкова
.

Брегът беше твърде стръмен и триметровия живарник не достигаше до водата, затова се наложиха рационализации

Риба имаше в изобилие и захранка в случая не беше необходима

По едно време отнякъде се промъкна едно дълго и находчиво момче с прозвището-LOKAL и без изобщо да се замисля се шмугна на моя вир като се опита да отмъкне някоя "баба" с ултралекото си спиди

Някак твърде бързо му се наситих на този динамичен риболов и по обед с колегата Валю събрахме такъмите. Уловът беше съвсем приличен

На връщане минахме край нашите хора, посмяхме се малко и поехме за Бургас

Предполагам и останалите колеги ще се включат с техния материал към репортажа след като се приберат. От мен толкова

-
- и господ не е толокова добър
Re: Лудницата продължава
Много арно бе Танасе
Супер сте 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Mалеййй очистихте ги там тия риби 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- сериозен играч
арно ,арно 

Малко така да ви беше неудобно

-
- сериозен играч
LOKAL каза ,че са наемали някакви самосвали за рибата.Чистили са люспите с песакоструйка ... абе мазало УБАВЦИ СТЕ СИЧКИТЕ.
МНОГО ПОЗДРАВИ.аз сега чак се прибрах и няма за кога
МНОГО ПОЗДРАВИ.аз сега чак се прибрах и няма за кога
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- Николай Неделков
- учете се от него
Ей браво бе , смазахте ги тия баби
Аз не съм ходил почти 1 месец и се чудя къде да отида , че да хвана 5-6 рибета , че тука всичко заспа зимен сън , а вие с кофи ловите
Още веднъж БРАВО

Аз не съм ходил почти 1 месец и се чудя къде да отида , че да хвана 5-6 рибета , че тука всичко заспа зимен сън , а вие с кофи ловите

Още веднъж БРАВО

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Супер излет!!!!Разбили сте ги бабите

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
изтепали сте ги
,браво на групата

-
- кандидат преподавател
Ц-ц-ц!Е,те това е кълване,това е улов!Браво,юнаци-майстори!Ама много риба в таз рекичка,бе?Че как все още е оцеляла?
И аз това се чудя. Почти никой не връща риба, а само днес научих поне 2-3 вида рецепти за мариноване и сушене на риба от ловящите наоколо. Контрол-никакъв за съжаление!INCUBUS написа:Ама много риба в таз рекичка,бе?Че как все още е оцеляла?
- Local
- учете се от него
На сега се прибрахме, ми имаше рибки няма кво да си кривя душата, спидито нещо взе да ми натежава , тия 97гр. ми са в повечко...
, Каридчо и той снима бая на края при нас, ще пусне някое друго фото после. А и се прибрахме с един джип който много доволно окаляхме... 

Клавиатура риба не лови!!!
Браво колега добре сте ги наскубели