Около Сливен

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

grsg
новобранец
новобранец

Около Сливен

Мнение от grsg »

днес реших да обиколя малко по реката (тунджа) и по някоя дупка.минах през самурловската имаше рибари 2-3 за щука и 2-3 за мирни риби :D .на реката ме изпратиха да отида до мечкарево за път към болкука.точно където има бент.има кефалчета червеноперки и други дребошлъци.там има и щуки но рядко.после се приместихме на баи христо рибарника му дето е до сливенската дупка.точно срещо нея.дава кефал.имаше 2-3 хидави места и 2-ма месни тигара бяха хванали хубави кефали 1 кам 1,2кг 2-3 кам 700-800гр и 10 кам 500гр.имаше и парашутисти имаха само 1 хибав към 800гр.кефал.после отидохме малко по нагоре и там вадиха но по-малки.но сега на тунджата кълве доволко кефал.аз хванах 5 кам 700-800гр. и 1 към 1,3кг. това е от мен за днешният ми риболов.някои ако има информация къде кълве около сливен и околкоста да пише. :)
grsg
новобранец
новобранец

Re: Около Сливен

Мнение от grsg »

тея селяните ловяха на грозте консервирано.разкарах се по реката към мечкарево и видях мъртва риба и то доста и то все малка явно са я били с ток.
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Тея изруди няма да се спрат. :evil:
На консервирано гроде ли ловяха кефалите... :shock:
Ти на каква стръв ловеше ако не е тайна?
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
grsg
новобранец
новобранец

Мнение от grsg »

аз лових на рибка
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

[quote="Big^Fish"]
На консервирано гроде ли ловяха кефалите... :shock:
стара таина е да си правят консерви от грозде и цяла зима си ловът .. ама вече няма смисал щото на билата има целогодишно ... аз несъм по тази риба понеже нея понасям ... особенно кат бият по дупките на шаранджииките и ме разиграват с кепа... ама наи много си кулве на горчивка ... ако ловите на някъв канал де :lol: пък и на тунжата става... щукуте малко ще ви тероризират ... ама така е ..... воина без жертви няма :lol:
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”