Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Абе забавно ми е с вас
Модератор: dantho.mihov
Абе забавно ми е с вас
[ :оопс: [б]Абе аз съм жена и нищо не разбирам от риболов,ама ми е много забавно да чета къво пишете.Важното е че на вас ви е гот и ви доставя удоволствие риболова,ама не забравяйте и за жените.Мене моя приятел като ме вземе на риба с него много се кефя щото ми е гот да си пия биричка с тях и да се пека по бански-супер е,ама той рядко ме взима,щото сам била приказвала много и сам му плашела рибата...Ебати тъпотията.Вие ходите ли си с гаджетата на риба???[/б]
Миме пиши на кирилица са да не триеме
Миме пиши на кирилица са да не триеме

- Cougar
- ще става разбирач
Re: Abe zabavno mi e s vas
Ходим, обаче им намираме занимание за устите, така че да не говорят много!Mimeto написа:Vie hodite li si s gadjetata na riba???

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И аз като Cougar
!
И ако бяхте малко по не притенциозни щяхте да сте идеални
!
И все пак кирилицата е на мода тука
!

И ако бяхте малко по не притенциозни щяхте да сте идеални

И все пак кирилицата е на мода тука

Последно промяна от kalkan4o на Нед Фев 05, 2006 9:30 am, променено общо 1 път.
За бракониерите само слънчаци
!

- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Оооооо Мimeto , добре дошла .. 
Ако имаш , публикувай и една твоя снимка в галерията си , щото май си единствената жена в сайта ..
:)
Lokal , бившето ми гадже беше толкова пристрастена към риболова , че едва хващах свободно място в лодката ми , винаги беше първа там ...
А съм и засичал и време , за 7 минути събираше стоте метра влакно със закачена два килограмова бяла риба , а от мене само хамалогията с кепчето
Всякакви шашли ги има по язовирите !!!

Ако имаш , публикувай и една твоя снимка в галерията си , щото май си единствената жена в сайта ..

Lokal , бившето ми гадже беше толкова пристрастена към риболова , че едва хващах свободно място в лодката ми , винаги беше първа там ...
А съм и засичал и време , за 7 минути събираше стоте метра влакно със закачена два килограмова бяла риба , а от мене само хамалогията с кепчето

На платено не одим !
-
- новобранец
-
- новобранец
-
- новобранец
- Обратна връзка:
:)))
Забелязва се в последно време,все по-големия интерес на тъй наречения нежен пол към риболова.Или по-скоро към това,какво толкова ни кара да ходим там.ние мъжете.Лично аз водя моята приятелка,но и зимам две книги,кръстословици и подобни занимания,за да не чувам въпроси от рода" Защо не кълве,айде къде е рибата
" . Но не може да се отрече ,че все пак,женското присъствие дава някъв положителен облик на един излет. Сигурно просто си е до човека и да уважаваш неговите желания и потребности. Успех на всички колеги таз година,и да бъдем по-добри,здрави,за да имаме поводи още дълги години да обсъждаме това велико изкуство.

- kalinborisov
- новобранец
- Обратна връзка:
Бившата ми приятелка нямаше проблем с червеите, дори се научи сама да си залага стръвта, но така и не успях да я науча да си общува с Дунавските комари.
"Защо трябвало да си слага шапка против комари на глата. С нея на нищо не приличала!" Точно след 10-ина мин. сама си я сложи и това и беше последния излет на Дунава. Иначе момичето имаше заложби и щеше да стане рибар от него. Дано да е попаднала на колега
"Защо трябвало да си слага шапка против комари на глата. С нея на нищо не приличала!" Точно след 10-ина мин. сама си я сложи и това и беше последния излет на Дунава. Иначе момичето имаше заложби и щеше да стане рибар от него. Дано да е попаднала на колега