Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Спряха zarta.org
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Спряха zarta.org
Аз пък се надявам да спрат всички тракери , представиси певците как са се трудили 3-4 години за един албум и точно почват да продават за някфи стотинки и всичко се прецаква точно заради тези тракери ....Bully написа:Скъпи приятели,
Достъпът до сайта http://www.zarta.org временно е спрян.
САЙТА НЯМА ДА ФУНКЦИОНИРА ПОВЕЧЕ КАТО ТОРЕНТ ТРАКЕР
Благодарим Ви,че бяхте с нас....
Скоро сайта ще има нова,напълно законна функционалност.
Надяваме се да останете наши потребители.
support@zarta.org
Много лоша новина.Дано не спрат и замунда.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
xex @morskiq ти сичко си го купуваш така ли? До сега не си теглил нито песен, нито филм, нито програма? Ако е така ... може да изкажеш такова мнение, но ме съмнява никога да не си теглил нищо а само да ходиш и да си го купуваш.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
morskiq написа:Аз пък се надявам да спрат всички тракери , представиси певците как са се трудили 3-4 години за един албум и точно почват да продават за някфи стотинки и всичко се прецаква точно заради тези тракери ....Bully написа:Скъпи приятели,
Достъпът до сайта http://www.zarta.org временно е спрян.
САЙТА НЯМА ДА ФУНКЦИОНИРА ПОВЕЧЕ КАТО ТОРЕНТ ТРАКЕР
Благодарим Ви,че бяхте с нас....
Скоро сайта ще има нова,напълно законна функционалност.
Надяваме се да останете наши потребители.
support@zarta.org
Много лоша новина.Дано не спрат и замунда.

пич не се излагаи,тва първо че няма да стане ,а ако стане един ден монго ще го загазим,аи не се прави на светец.
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
morskiq , много си отворен бе .. колко оригинали диска имаш че толко смело се изказваш ? Ъ ?
Аз лично каквото ми харесва си го купувам , имам над 20 игири за Хбок 360 за по 30 паунда и горница ,имам и доста оригинални аудио албуми ма никога не бих се изказал против Замунда и Арена-та .. Нека и честните хора работещи за по 300лв да имат достъп до информация. И да ги спрат , какво ? Няма да има Дъ пайрът Бей ли ? Или ръшън тракерите ..
))

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Абе пак искат да ни направят най-големи европейци!
Ще жулим през чуждите тракери, интернет е СВОБОДНА зона...май.

Ще жулим през чуждите тракери, интернет е СВОБОДНА зона...май.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- вече хвърля и на тежко
Чесно казано тегля само филми и не мисля ,че някаде съм споменал , че не съм теглил , просто техният труд отива на вятъра и мисля че имам право да изразя мнението си 

Това е най-голямата глупост,кой го спря и защо.

Пази боже от гнил мост,неканен гост и прост на висок пост.
-
- вече хвърля и на тежко
Лоша работа
сега имам едни разкошни документални филми за риболов,правени на любителски начала от група руски риболовци-съфорумници-къде да ги кача!?!
То са таймени,то са щуки-направо са #1!!! Сега мога да ги дам само на Софийската колегия-който иска-на Л.С. Очаквам ви пичове,ако някой е ъплоудър в Замунда-да свирка 

Добрютро!!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Изчакайте няколко дни!Всичко ще си дойде на мястото! 

Защо не мислиш и за артистите а само за певците,ти случайно да не си някакъв заклет фолк маняк.Всичката музика която имаш у вас си си я купил и досега нокога не си теглил ,о забравих само филмчета но за тях вярно че ти е позволено.Как можеш да говориш такива работи сега отиди до някой магазин и си вземи някой риболовен филм да гледаш,а може на теб да ти е ясна.Ужас много гадноmorskiq написа:Чесно казано тегля само филми и не мисля ,че някаде съм споменал , че не съм теглил , просто техният труд отива на вятъра и мисля че имам право да изразя мнението си
Значи някой прави без да иска хит и печели пари толко много че цел живот да смърка кока в имениетоmorskiq написа:Чесно казано тегля само филми и не мисля ,че някаде съм споменал , че не съм теглил , просто техният труд отива на вятъра и мисля че имам право да изразя мнението си

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
-
- вече хвърля и на тежко
Стана ми много забавно ! Morskiq нещо идеалист го дава, ама хайде... Всеки си е башка с мнението! Много лошо за сайта, заради риболовните филмчета. Искренно се надявам Сапуна да излезе прав и нещата да си дойдат на място.morskiq написа:Чесно казано тегля само филми и не мисля ,че някаде съм споменал , че не съм теглил , просто техният труд отива на вятъра и мисля че имам право да изразя мнението си